Özgür kartal' a labiaplasti olmayı düşünenler

Zombiella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
97
21
98
31
Herkese merhaba. 14 15 yaşından beri sıkıntısını çektiğim, bikini giyerken bile hep mutsuz hissettiğim gerek maddi gerek manevi olarak hazır olmadığım icjn hep ertelediğim ameliyati olmak istiyorum artık. Ben özgür kartal'a ameliyat olmayı düşünüyorum. Sebebi ise öncesi sonrası gördüğüm fotoğraflar. Fakat gel gelelim maddi olarak hala eksiğim. Özgür beyle görüştüm, 4 5 kişi olursa sekreteri indirim yapacak. Eğer benim gibi olmayı düşünen varsa birlikte hareket edebiliriz. Eski üyelerdenim, reklam asla değil, zaten henüz olmadim. Olduktan sonraki süreci de paylaşacağım memnuniyet, sikayet vs gibi. Olmayı düşünen varsa indirim alabiliriz hep birlikte :)

Ben henüz ameliyat olmadım. Dwdigim gibi bir kaç arkadasla birlikte olmayı düşünüyoruz. Tabi sayı artarsa indirim oranı da artar. Buradan ucret söylemem doğru olmaz. Henüz muayene olmadim istanbulda yaşamıyorum. Ben coook uzun yıllar araştırdım. Ankarada da çok iyi doktorlar var. Ama benim gercekten problemli bir vulvam var. Basit düzeyde ic dudak uzunluğu olsaydı duz ya da wedge kesimle iyi doktorlardan birine olurdum. Ama klitorisimin üstü çok fazla dokulu. Su an ameliyat olmadığım için doktor şöyle iyi falan diyemem. Sadece içime sinen kişi o kendi durumum için. Hatta dış dudaklar da bence çok zayif.

Merhaba bende düşünüyorum özelden yazabilirseniz

Burada o kişiye ameliyat olan bir üye vardı ve cok şikayetciydi. Aylar sonra hala acı çekmeden hareket edemiyormuş, bir onun yorumlarını da okuyup karar verin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…