Özgü Namal Bebeğinin Resmini Paylaştı

Topluma mal olmuş insanlar peslerinde nice gençler i de sürüklüyor lar onların vebali ni de alıyorlar. O kadar basit değil. Ayrıca buraya herkes kendi yorumunu düşüncesini yazıyor benim yorumum seni niye rahatsız etti anlamadım

Dine dayandirilan yorum yasak cunku bundan rahatsiz ediyor.

Ayrica sizin dediginiz gibi orneklerden gencler etkileniyorsa, aaa ayip gunah cikcik Allahin emri vesaire ile konusup onlari bastiranlardan da kacip hataya dusuyorlar.

Siz isinize bakin kimse kimseyi yargilama hakkina sahip Degil.

Kisaca size ne yani size ne ?

Kafa yapisina bak. Dunyaya bebek gelmesinden anladiklari ozgu namalla sevgilisinin her halti yemis olmasiymis...

sonra eksi sozlukte niye buralar kezban dolu deniyor...

Biz en azından başkasından aldığımız cesaretle fikri beyan etmiyoruz bebeğini allah bagislasin
Lafım bebeğe değil masumun sucu ne eyyyy toplum sen nerelere surukleniyosun
Kezbanlar gitmiss ortalık natasha dolmus

Lütfen ama lütfen bebek haberine yorum yapar mısınız?
Gördüğünüz üzere magazin haberi, mevzu nikah değil, mevzu dini boyutu değil, ki dini yorum yasaktır.

bebeğin ismi çok güzelmiş hiç aklıma gelmezdi böyle bir isim koymak:)

bir de herkes kendi hayatına baksın mümkünse. size ne elin nikahından ,çocugundan, günahından.

Ben kişisel dusuncemi yazdım kimse de beni yargilayamaz bundan dolayı sizin keyfinize göre de yorum yazamam kusura bakmayın

Siz kişisel dusuncenizi yazdiginiz icin yargilanmak istemiyorsunuz ama kendi kişisel hayatini yasayan bir insani da yargılamaktan geri durmuyorsunuz. Ne güzel bir karmasiklik:)

Bebiş japon işi olmuş sanki :) ismi de kendi gibi pek tatlı

Bebeğin resmini de yayınlamış hemen,diğerleri gibi esrarengiz bir durum yaratmaya çalışmamış,ezber bozmaya devam:KK71:

Bi nikah yapmak bu kadar zor mu nasıl vicdanlari rahat ediyor acaba Allahın kanunları ni böyle rahat cignerken

Depişirken vicdanları nasıl rahatsa bu durumda da gayet rahat olur. Topluma yanlış örnek bunlar herşeyi normal gibi göstermeye çalışıyorlar alıştık artık.

X