ben de 67 kilo ile hamile kalıp 78 kilo ile doğuma girmiştim.kızım 5 günlükken 68,5 kiloydum. sonra her emzirme sonrası tatlı krizine girerek 73-74 kiloya çıktım. kızım 6-7 aylık olduğunda benim tatlı krizlerim son bulmuş eski beslenme düzenime dönmüştüm. bebek artık daha hareketli olduğundan ve annemler evlerine döndüğünden ben daha fazla yoruluyordum.iştahım azalmıştı ve halen emziriyordum. kızım 10 aylık olduğunda ben 62,5 kiloydum. spor yapmadan sadece emzirerek.ama emziriyorum diye de ekstra birşey yemeyerek. kızım 14 aylık olduğunda ben hala 62,5 kiloydum ve yeniden hamile kaldım. şimdi 69 kiloyum. kızıma hamileliğime göre daha hızlı kilo aldım. ama daha az kiloyla başladığım için çok sorun etmiyorum.
yani bence kafana takılacak birşey yok. vücudun eski formuna dönmesi zaman alıyor. ama gereksiz şeyler yemekten ve aşırı kalori almaktan kaçınman lazım. sütün için sıvı alman ve yeterli beslenmen lazım. çok yemen değil yani.dert etme.diyet psikolojisine girersen hızla kilo almaya devam edersin. aşırı sporda gereksiz, yürüyüş yeterli bence.
hoşgeldin sen deburya konuyu açıp bırakmışım yarından itibaren düzenli yemeğe başlıycam gün gün yazıcam inşallah buraya aslında takıma da yazıyorum her gün ama burayada yazıyım çift dikiş olsun canım biişeyler yemek istedikçe yazıyım boşladım yine çünkü....
hoşgeldin sen de
topiği açıp bırakmışsın ama yeniden aktive etmiş olmana sevindim
emzikli olduğun için diyet yapmaman gerekir diye biliyorum ama sağlıklı beslenerek ve sporla halledersin merak etme-zaten kondisyon bisikletin de varmış günde 2 set 15er dk yapabilirsin çünkü günde en az 20dk egzersiz gerekir istersen 20 dk kesintisiz bisiklet çevir o bile faydalı olur ya da leslie var imkanın olursa onu da yapmaya çalış olur mu siteden araştırabilirsin
başarılar, sevgiler...
evet bgn çok güzel geçti az yedim ve azda olsa spor yapabildim gönül rahatlığıyla uyuyabilirim bgn :)))
sabah kalkar kalkmaz su ısıtıp bir fincan elma sirkeli su içtim 15 dakıka sonra 2 dilim kızarmış ekmek 1 dilim köy peyniri 2 zeytin bir tatlı kaşığı vişne reçeli yedim 1 fincan yeşil çay içtim
arada 2 fincan tarçınlı ılık su içtim 1 adet havuç yedim
öğlen 200 gr süte cornflakes yedim
ara 1 fincan ılık su ve meyveli yoğurt
akşam bir kase tavuk çorbası içtim
iki kere 7 kat merdiven indim çıktım sabah 30 mekik çektim ve 25 dk plates yaptım kondisyon bisikletimede binseydim çok güzel olacaktı ama yarında onu yapıcam inşallah...
iyi gidiyorsun maşallahiki gündür giremiyorum çünkü hem çok yoğundum hemde yirmilik dişim yüzünden bişi yiyip içemiyorum ve uykusuzum o yüzden günümün çoğunu uyuyarak geçirdim
bgn yediklerim
sabah 1 haşlanmış pates 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir
ara yok
öğlen yarım tabak kereviz yemeği 1 lt su
ara yarım dilim kek
1 fincan lekersiz çay 1 fincan ılık su
akşam 1 kase mercimek çorbası
yarım saat bisiklete bindim 25 dk plates yaptım bgn iyiydi sporum ama dün hiç bişi yapamadım çok yorgundum çünkü..
iyi gidiyorsun maşallah
cnm çok geçmiş olsun bnm de 20lik nadir de olsa arada sızlıyor fena bişey ya
dikkat et kendine, iyi beslenmeye bak ki güç toplayabilesin