Özenti ve eski sevgilimden hoşlanan arkadaş (sanırım)

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
Eski sevgilim ben ve x kisisi diyelim adina 1.5 senedir ayni arkadas grubunda arkadasiz.Ben sevgilimle tanistiktan 4-5 ay sonra cikmaya basladim.6 aya yakin sevgili kaldik ve bu temmuz sonunda ayrildik.Biz sevgili olmadan once bu x kisisi bizi cok kiskaniyordu (biz hala daha arkadasken eski sevgilimle).Hatta bi keresinde eski sevgilim benle daha cok konustu diye kiz aglamis kiskancliktan.Bunu da eski sevgilime soylemis ben seni cok kiskaniyorum hatta agladim kiskancliktan diye.Biz sevgili olana kadar hep bizi bi kiskandi bu x kisisi.Sonra biz sevgili olunca bu huyu gecti ya da daha dogrusu bize gostermedi kiskancligini diyim.Bir insanin arkadasini bu kadar denli boyle aglayacak kadar kiskanmasi bana hep cok tuhaf geliyordu ve bunu erkek arkadasima soyledigimde ne olacak canim bana asik olacak hali yok ya diyordu.Iste senle tanismadan biz yakin arkadastik senle daha yakin arkadas olunca ona uzulmustur diyordu (ama sunu da belirtmek isterim ki biz ayni zamanda tanistik ucumuzde o yuzden asiri bi yakinliklari ya da uzun suren arkadasliklari yok ortada)
Her neyse iste biz ayrildik sonra.Bu kiz bi konusma ortaminda surekli eski sevgilimin yaninda olmaya calisiyor.bi yere oturmaya gidicez mesela hep onun yanina oturmak icin ugrasiyor falan.
Sorun su ki son 1 aydir sunu yasiyorum: ne giysem,sursem,taksam bir hafta sonra onun uzerinde goruyorum.Tesaduf diyemeyecegim kadar cok oluyor bu olay ki zaten 1 aydir falan oluyor hep.Ben kirmizi ruj surdum mesela 1.5 sene boyunca hic ruj surmeyen kiz 1 hafta sonra kirmizi ruj surdu.Etek giymeyi cok seviyorum.Bi etek aldim yine bir hafta sonra farkli rengini ustunde gordum.sacimi kestirdim gitti sacini kestirdi.Kulagimi kikirdagimi deldirdim gitti kikirdagini deldirdi.
Eski sevgilimle bu durumlari olmasa belki iyi niyetli dusunebilirdim ama su an bi anlam veremiyorum.Beni mi taklit etmeye calisiyor yoksa bana mi oyle geliyor ben mi abartiyorum..rahatsiz olmaya basladim acikcasi 1 aydir ne giysem aynisi ustunde..

1 aydır söylediğin durum mevcutsa sana öyle gelmiyor baya taklit ediliyorsun :) unutma taklitler aslını yaşatır :))))

Taklit etsin , e sevgili de eski olmuş .. görmezden gel .. acaba sende onu mu ne yaptı ne etti diye takip ediyorsun ? Hani gıcık olmuşsun ya

Bu tarz duygusal durumlar araya girmişse eskisi gibi olmanız zor arkadaşlığını bitirebilirsin

Taklit etsin , e sevgili de eski olmuş .. görmezden gel .. acaba sende onu mu ne yaptı ne etti diye takip ediyorsun ? Hani gıcık olmuşsun ya
Kizla bu durum haric hicbir sorunum yok.Istese eski sevgilimle birlikte de olsun umrumda degil ama nedense bu durum rahatsiz etmeye basladi.Gordukce cildiriyorum.Ilk basta boyle bi sey dusunmuyordum ama o kadar cok oldu ki rahatsiz ediyor artik

üzüldüm kıza..
çocuğun senin tarzında kızlardan hoşlandığını düşündüğü için senin gibi olmaya çalışıyor. nasıl çaresizce aşıksa artık..
allah akıl versin de geç. çok kafaya takılacak mevzu değil sonuçta senin gördüğünü arkadaş grubunuzdakilerde görüyordur.

7 yıllık çok yakın bir kız arkadaşım vardı nişanlım o ve ben aynı zamanda tanıştık o nişanlımdan hoşlandı nişanlım benden.Kendisi aşırı alkol alır ama ben almıyorum nişanlımda sevmiyor alkolü.Herneyse nişanlım bana ilgisini belli ettikten sonra benle konuşmayı kesti.Şimdi etrafta alkol almayacağım artık erkekler böyle kızlardan hoşlanmıyor ( ne manaysa erkekten erkeğe değişir) diye dolaşıyormuş ortada.Yani demem o ki oluyor canım böylr şeyler takma kafana.Ama şakayla karışık söyleyebilirsin yüzüne taklit ettiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…