• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özenle Okunmuş Kitaplarım Satılıktır/satılmıştır..

Bugün kitaplar alındı cok cok tesekkur ediyoruz arkadasima karsida mahcup düsmedim çünkü ona burayı gòsteren ben olmustum kìtaplar sıfır 2.el demeye binlerrrcee sahit gerek tekrardan tesekkur ediyorum :) hic teteddut etmdden alısveris yapabilirsiniz :)

Bugün kitaplar alındı cok cok tesekkur ediyoruz arkadasima karsida mahcup düsmedim çünkü ona burayı gòsteren ben olmustum kìtaplar sıfır 2.el demeye binlerrrcee sahit gerek tekrardan tesekkur ediyorum :) hic teteddut etmdden alısveris yapabilirsiniz :)

Rica ederim canım, keyifli okumalar. :31:

:))) Sarah Jio nun kitaplarını alan arkadaş okuduysa satmayı düşünmüyor mu acaba, talibim de:3::3: :1::1::1:

resim040uv9.jpg

bunlarda mumlar polar kumaşla kapladım.oturma odamın koltukları dalmaçya desenli siyah-beyaz olan oturma odamın,kahverengi olan yatak odasının mumu.

İnanki arkadasim bana bilee satmiyo al oku diyo :))

Elimde Kalan Kitaplar

Aklından Bir Sayı Tut
Aşk Mutfağında Bir Tutam Dostluk Bir Ölçek Mutluluk
Leyla
Issız Erkekler Korosu
Nil'de Ölüm
Adım Adım Hayata
Kayıp Gül-2
25. Saat

Hepsi 5 TL'dir. 3 kitap alana bir kitap hediye, 6 kitap alana 2 kitap hediye. :)

Ayrıca Sophie Kinsella-Numaran Ben de Var listeye eklenmiştir, 5 TL.

Son düzenleme:
Back