- 27 Temmuz 2012
- 355
- 101
- 323
- Konu Sahibi incitanesi_
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar yeni eklenen kitaplarımla geri döndüm satış bölümüne.
Burada gördüğünüz kitaplarım 5 TL'dir.
Eki Görüntüle 1110398 Eki Görüntüle 1110399
Vee Sarah Jio kitapları daha kargodan geleli 1 hafta bile olmadı ayraçlarını dahi koparmadım alıp hediye edebilirsiniz hatta, sıfır kitap gibidir. Böyle olduğu için Sarah Jio kitaplarının tanesi 8 TL'dir. Dörtlü set olarak alınırsa da 30 TL'dir.
Eki Görüntüle 1110400
son kamelyayı istiyorum ama başka kitapların var mı tek kitap için kargo ödemeyeymMerhaba arkadaşlar yeni eklenen kitaplarımla geri döndüm satış bölümüne.
Vee Sarah Jio kitapları daha kargodan geleli 1 hafta bile olmadı ayraçlarını dahi koparmadım alıp hediye edebilirsiniz hatta, sıfır kitap gibidir. Böyle olduğu için Sarah Jio kitaplarının tanesi 8 TL'dir. Dörtlü set olarak alınırsa da 30 TL'dir.
Eki Görüntüle 1110400
son kamelyayı istiyorum ama başka kitapların var mı tek kitap için kargo ödemeyeym
kristin hannah kitaplarından bazılarını arıyorum.
Maalesef, yani Kristin Hannah var burdan bir üyeden aldım ama maalesef korsan çıktı almak ister misiniz, bilmem.
yok kalsın o zamankitap +kargo nerdeyse sıfır fiyatına gelecek
o yüzden sormuştum başka kitaplarınız var mı diye
Eki Görüntüle 1110400
Deli gibi almak istediğim 6 kitap var eğer bi ay daha satılmazlarsa alacağım sizden inşallah kaçırmış olmam :-D
Yok öyle bişey yapmayın olur ki alamam boşuna satamamış bekletmiş olursunuz:)) Kesin alacaksan ayırırım istediklerini Haziran'a.
iyi akşamlar sarah jio kitaplarını almak istiyorum. ama alır almaz neden satmak istiyorsunuz onu anlamadım. yinede talibim
Ek liste, istenirse resim de atabilirim.
5 TL
İpek Ongun - Adım Adım Hayata
Mustafa Kutlu - Beyhude Ömrüm
Cervantes - Don Kişot
Serdar Özkan - Kayıp Gül -2
David Benioff - 25. Saat
Sophie Kinsella - Pasaklı Tanrıça
Ek liste, istenirse resim de atabilirim.
5 TL
İpek Ongun - Adım Adım Hayata
Mustafa Kutlu - Beyhude Ömrüm
Cervantes - Don Kişot
Serdar Özkan - Kayıp Gül -2
David Benioff - 25. Saat
Sophie Kinsella - Pasaklı Tanrıça
Böğürtlen kışı 5 tl mi