• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özellikle özel harekatçı eşi olanlar

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
32
Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bir arkadaşım var ailesi polis özel harekata başvurmazsan bizi sil e kadar getirdi muhabbeti ama bu aradaşım girmek istemiyor şu an başvuru yapıldı ve çok çok sağlam bir yerden de torpil var öyle az buz bir şeyde değil bu çocuk nasıl elenir arkadaşlar bizim fikrimiz dövme yaptıralım sağlıktan elensin yönünde ama olur mu ya da başka eleneceği neler var bi el atar mısınız. Boy kilo her şey uyuyor bu arada herhangi bir sağlık sorunu da yok ama daha önce sanırım subaylık mı astsubaylık mı bilmiyorum öyle bir meslek için ön sağlık ta kulaklardan elendi (kulaklar hafif kepçe) kamuflaj olmazmış öyle denildi

Arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Bir arkadaşım var ailesi polis özel harekata başvurmazsan bizi sil e kadar getirdi muhabbeti ama bu aradaşım girmek istemiyor şu an başvuru yapıldı ve çok çok sağlam bir yerden de torpil var öyle az buz bir şeyde değil bu çocuk nasıl elenir arkadaşlar bizim fikrimiz dövme yaptıralım sağlıktan elensin yönünde ama olur mu ya da başka eleneceği neler var bi el atar mısınız. Boy kilo her şey uyuyor bu arada herhangi bir sağlık sorunu da yok ama daha önce sanırım subaylık mı astsubaylık mı bilmiyorum öyle bir meslek için ön sağlık ta kulaklardan elendi (kulaklar hafif kepçe) kamuflaj olmazmış öyle denildi
Torpil yapacak kişiye söylesin beni mülakatta eleyin diye :) en iyi çözüm bu,sonra o kişide desin ailesine benim elimden birşey gelmedi diğer görevliler eledi.

belki de mülakata hi. girmeyecek ama öyle bir durum var bunu hemen ilk sağlık kontrolünde elememiz lazım

İşte o zaman kontrol de hekime söylesin açıklasın benim arzu ettiğim meslek bu değil ailem ısrar ediyor lütfen bu elemeden geçmek istemiyorum engel olun desin..Eminim yardımcı olacaktır.

Kulaklar hafifce kepce olunca kamuflaj mevzusunu ilk kez duydum. O kdr siki denetimdenmi geciyor ya boyle?
Daha baska kritrrler ne var?
Merak ettim su an.

Sevgilin parkur kosmasi gerekmiyormu? az puan alsin ve elenir galiba?

Mülakatta ellere falan bakılıyor diye hatırlıyorum ben kuzenim de özel h. başvurdu heyecandan elleri fazla titretince elemişlerdi diye hatırlıyorum üç yıl oldu gerçi nette hatırlayamıyorum

Kulaklar hafifce kepce olunca kamuflaj mevzusunu ilk kez duydum. O kdr siki denetimdenmi geciyor ya boyle?
Daha baska kritrrler ne var?
Merak ettim su an.

Sevgilin parkur kosmasi gerekmiyormu? az puan alsin ve elenir galiba?

Askerlik sıkı denetimden geçiyor.
Abim hava harp okulundan diş etleri kızarık diye elenmişti :KK53:

Bi kez daha torpilin gücünü gördük kk üyeleri:işsiz:
Hakikaten ya, ülke ne hale geldi şu torpil yüzünden hala torpil hala torpil. Değişen bir şey yok, birileri gidiyor diğerleri geliyor.
Çoook sağlam torpili varsa ne yaparsa yapsın elenmez. Gitmesin mülakatlara.

kulaklardan elendi (kulaklar hafif kepçe) kamuflaj olmazmış
Benim kardeşimin hafif değil bayaa kepçe kulakları:KK48: göreve başlayalı 1 yıl oldu mülakatta falanda sorun çıkmadı ama siz illa sorun istiyosanız sporda çok yükleniyolar zayıf kalsın yapamıyorum desin geçirmezler zaten

kulaklardan elendi (kulaklar hafif kepçe) kamuflaj olmazmış
Benim kardeşimin hafif değil bayaa kepçe kulakları:KK48: göreve başlayalı 1 yıl oldu mülakatta falanda sorun çıkmadı ama siz illa sorun istiyosanız sporda çok yükleniyolar zayıf kalsın yapamıyorum desin geçirmezler zaten

Mülakatta ellere falan bakılıyor diye hatırlıyorum ben kuzenim de özel h. başvurdu heyecandan elleri fazla titretince elemişlerdi diye hatırlıyorum üç yıl oldu gerçi nette hatırlayamıyorum
Torpil varsa bu tarz şeylerden elenmiyor ben ilk c.başkanını bilmediği halde mülakatan geçen duydum

Ama torpil varmış öyle yazmış konu sahibi o yüzden elemeyebilirler tek çare torpili yapacak kişi ile konuşmak bence.

Hakikaten ya, ülke ne hale geldi şu torpil yüzünden hala torpil hala torpil. Değişen bir şey yok, birileri gidiyor diğerleri geliyor.
Çoook sağlam torpili varsa ne yaparsa yapsın elenmez. Gitmesin mülakatlara.
Hep garibana oluyor olan...a gidip b geliyor onun borusu ötüyor

Beni ailem doğuya öğretmen olarak yollamadı. bu çocuğun zorla özel harekatçı yapmak isteyen bir ailesi var

Neden siliyo yani asıl soru burda

Şimdi elense yine bu çocuğa rahat vermez ailesi

Parası için falan mı yükleniyolar acaba

Bence de elenmez torpili varsa

Back