sevgili tesoro buzdolabında ne kadar bekletmek gerek çiğ sütü. ben 3 saattir beklettim hala oluşmadı o tabaka. buzluğamu koymak gerek. nasıl yapacağım olmayacak gibi sanki o tabaka.
Canım 1 gece beklesin zaten. eger süt yağlıysa çabuk oluşur. zaten ölyle yoğurt kaymağı gibi kaymak olmayacak. sadece ince yoğun bir tabaka oluşuyor. onu parmağınızla alıp krem gibi yedirin. o kadar..
karındakı catlaklarada ıyı gelır bu yontem ama ben almanyadayım paket sut kullanıyoruz mecbur ama hazır kaymak alsak olmazmı ?
Tesero canım sütü kaç saat bekleteceğiz dolapta?birde teyzenin çatlakalrı yüzde kaç geçti şimdi biz burada okuyunca hiç görnmüyor yada belli değil artık çatlaklar şeklindeki yazıları baya umutlanıyoruz ve çok ileri bir gelişme bekliyoruz mesela %90 bir iyileşme gibi yani baştan bilelim beklentimizi ona göre tutalım canım.bide nereden buldun bu bilgiyi sadece göğüs içinmi işe yarıyor benim kalçamda bacakalrımda var işe yararmı acaba bilgiyi bulduğun yerde sadece göğüsler için işe yararmı diyordu:26:
bu maske beyaz çatlaklar için mi yoksa kırmızı çatlaklar için mi?bende beyaz ve az miktarda çatlak var
ben oğlum için taze süt alıyorum kaynatıyorum yarınsı günü bakıyorum üzerinde kapkalın tabaka halinde kaymak oluyo onu alıp biraz krem haline getirip sürsem olmazmı ki çiğ sütün nasıl kaymağı olurki onuda anlamadım birde annem bekarken yüzüne hep sütün kaymağını sürermiş çok etkisini görüyomuş ama sivilceli yağlı ciltler sürmemeli bence çünkü çok yağlı oluyo
Sadce göğüs için mi ?? Bunu bacaklarda kullansak ne olur dnedinmi hiç ?
Sadece göğüs mü canım? Bacakta hiç denedinmi??
ben kalçalarıma uyguladım ama çok az vardı. şuan hiçbir iz yok
haftada kac kez uygulayalim....bende yurtdisindayim köylüler var ordan süt alicam simdi arkadasla konustum getiricek
kizlar deneyen varsa yazsin ya niye böyle konu aciliyor ve kimse bisey yazmiyor anlamis degilim....böyle nasil haber alacagiz.
ben sütü aldim 2 gündür yapiyorum bakalim nlucak benim catlaklar 15 yasimda falan oldu sanirim boy uzamadan
konu sahibi arkadasim gercekten geciyormu ya bosu bosuna ugrasmayayim - keske gecse ümitleniyoruz hepimiz sonra bisey cikmiyor üzülüyoruz.
Ben herkese tek tek cevap yazıyorum haftada 2-3 kez diye ilk sayfada de bir arkadaşa cevapta belirttim.
Burda ben size neden yalan söyleyeyim reklam yok birşey yok. Bizimki hızlı kilo alıp vermeden kaynaklanıyordu ve geçti.
başkasında nasıl sonuç verir bilmiyorum. şimdilik benim bildiğim sonuç 2 de 2... deneyen arkadaşlar da 6-7 hafta sonra
gelişmeleri yazarsa eminim daha ümit verici olacaktır...