Çatlaklar Özellikle göğüsteki çatlaklara kesin çözüm!!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben oğlum için taze süt alıyorum kaynatıyorum yarınsı günü bakıyorum üzerinde kapkalın tabaka halinde kaymak oluyo onu alıp biraz krem haline getirip sürsem olmazmı ki çiğ sütün nasıl kaymağı olurki onuda anlamadım birde annem bekarken yüzüne hep sütün kaymağını sürermiş çok etkisini görüyomuş ama sivilceli yağlı ciltler sürmemeli bence çünkü çok yağlı oluyo

Arkadaşlar bu ciddi olabilir mi acaba ya? Şimdi o kadar hafta deneyipte hayal kırılkılığı olsun istemiyorum ama acaba işe yarar mı?

kızlar sonunda bugün denedim :)) kilo verdkten sora çatlaklarm oluştu benmde malesef uğraşıorum çiğ sütün üstündeki kaymak kaymak gibi diil bi değişik kremsi bişi kaymak sürsenz olmaz sanırım azcık bi kaseye koyun ağzı geniş olsun dolapta bigün bekletin baya oluşuo ben bgn ilk sürdm bakalım haftada 1 yada 2 kesn yaparım :)

banada inaanması güç geliyor ama gerçekse mucize olur peki nasıl akıl edipde sütün kaymağını sürmek aklına gelmiş:26:

karındakı catlaklarada ıyı gelır bu yontem ama ben almanyadayım paket sut kullanıyoruz mecbur ama hazır kaymak alsak olmazmı ?

Tatlım ikisi farklı şeyler.. evet avrupada çiğ süt bulmak sıkıntı diye biliyorum. paket sütler pastörize olduğu için olmaz. çünkü onlar pişmiş sayılıyor.

Bir gece rahat beklesin ince tabaka oluşana kadar. şöyle söylesim %85 oranında geçti. ama onun baya kalındı. çok yakından bakınca hafif belli oluyor. Artık düğünlere utanmadan dekolte giyiyor bende kalçalarımda çok ince çizgileri yok ettim. sonuçta deri çatlaması her herde işe yarar. dediğim gibi teyzeminde benimde çizgilerimiz ani kilo alıp vermeden kaynaklanıyordu. Ve bizde sonuç mükemmel oldu. Fakat başka nedenlerden oluşmuşsa nasıl etkiler bilmiyorum. Ama kesinlikle deneyin derim...Bu arada bilgiyi bu tarz bitkisel tedavi kürleri hazırlayan bir kadın anlatmıştı.Hatta neden iyi geldiğini kimyasal olarak anlatmıştı bizde o yüzden inanıp denedik, ama tam olarak hatırlamıyorum..

bu maske beyaz çatlaklar için mi yoksa kırmızı çatlaklar için mi?bende beyaz ve az miktarda çatlak var

Tatlım inanki kırmızı çatlaklar konusunda bir bilgim yok, az miktarda çatlaklarda daha kolay etki eder.Dekolteyi pürüzsüzleştiriyor ve kaymak gibi oluyor. Çatlak olmazsa bile maske gibi arada yapmak lazım...

Canım kaynayan sütte cilde faydalı bazı maddeler ölüyor. hayvan memesinde çıkan taze sütün üzerinde 1 gece bekletince ince kağıt gibi bir tabaka oluşur. O gerekli bize. Yoksa ben hayatta cildime süt ve sütlü maske veya ürünler kullanmam çünkü bende sivilce yapıyor dediğin gibi.. çiğ süt öyle değil..

kizlar deneyen varsa yazsin ya niye böyle konu aciliyor ve kimse bisey yazmiyor anlamis degilim....böyle nasil haber alacagiz.

ben sütü aldim 2 gündür yapiyorum bakalim nlucak benim catlaklar 15 yasimda falan oldu sanirim boy uzamadan

konu sahibi arkadasim gercekten geciyormu ya bosu bosuna ugrasmayayim - keske gecse ümitleniyoruz hepimiz sonra bisey cikmiyor üzülüyoruz.

haftada kac kez uygulayalim....bende yurtdisindayim köylüler var ordan süt alicam simdi arkadasla konustum getiricek

Ben herkese tek tek cevap yazıyorum haftada 2-3 kez diye ilk sayfada de bir arkadaşa cevapta belirttim.
Burda ben size neden yalan söyleyeyim reklam yok birşey yok. Bizimki hızlı kilo alıp vermeden kaynaklanıyordu ve geçti.
başkasında nasıl sonuç verir bilmiyorum. şimdilik benim bildiğim sonuç 2 de 2... deneyen arkadaşlar da 6-7 hafta sonra
gelişmeleri yazarsa eminim daha ümit verici olacaktır...

ya köyde olsak tamamda şehirde çiğ sütü nerde bulacagız ki inş.herkez kurtulur çatlaklarındannn...

cevabin icin sagol....beni yanlis anlamissin canim ümitlendim o yüzden sordum gercekten geciyormu diye...inanmasam yada denemek istemesem sütü gidip köylülerden bulmam...baya zor oldu bulmam deniyrm bende 1 haftadir bakalim haber veririm bende. haftada kac kez diye sordum ama belirtmissin ilk sayfada sonra tekrar tekrar okuyunca gördüm tesekkürler....ya keske gecse. birileri daha deneyip yazarsa ii olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…