Özellikle doğum yapmış bayanlardan yardımm

acaipinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
98
62
34
11ay önce doğum yaptım bebeğimi ilk 4dışında emziremedim sütümün azlığından dolayı. İlk 4ayda nadiren emzirebildim. İlk başlarda düzenli adet gördüm fakat aralık ayından beri adetlerim 15günde bir olmaya başladı. Ayda iki kere toplamda 14gün kanama görüyorum. Doktora gittim bi sıkıntı olmadığını söyledi ama sebebini de söylemedi. Çocuk da istiyorum. Sizce ne yapmalıyım normal midir? Sebebi nedir?

11 aylık bebeğiniz ve çocuk istiyorsunuz bu ne hız bacım az bünyen kendine gelsin ben 5 ay önce doğum yaptım hala adet görmüyorum emzirdiğim için sanırım

Merhaba arkadaşlar benim de 7 aylık bir kızım var.ikinci gebelik düşüncesi bile çok korkutuyor beni.dogumum normal doğumdu fakat çok zor oldu

Spiraliniz varmı? Belki ondan dolayıdır.
Bende adet günlerimi uzatıp temiz kaldığım gün sayısını azaltmıştı spiral...

Vücut kendini toparlayana kadar düzenli olmuyor canım sıkma canını. Adet görme bünyeye ve hormonlara göre değişiyor. 2. çocuğum 5 ay önce doğdu. Hala emziriyorum. İkisinde de doğumdan 40 gün sonra adet gördüm. Düzene girmesi biraz zaman alıyor. Önemli bir şey olsa hem doktor söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…