- 14 Şubat 2019
- 152
- 36
- 98
- 25
- Konu Sahibi sonfeciportakal
-
tekrar sınava giricem haziranda farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum hem orada yeni insanlarla da tanışırım belkiBen o zamanlarda okulum bitecek çalışacağım ayaklarımın üzerinde duracağım diye hayal ederdim okul biter bitmez evleneceğim diye değil. Zaten daha yaşınız kaç ne evliliği? Birde 20 li yaşlar daha yolun başı planlayıp ta olmayacak ne var ki. Tekrar planlayın okulunuzu bitirin istemiyorsanız yeniden sınava girin yeni bir bölüm okuyun ben 39 yaşında 2 çocuk sahibi bir kadınım ben bile üniversite sınavına hazırlanıyorum. Her şeyden önemlisi depresyondasınız sanırım bir destek alın derim.
Neden illa ki birileriyle tanışmak istiyorsunuz?tekrar sınava giricem haziranda farklı bir şehire gitmeyi düşünüyorum hem orada yeni insanlarla da tanışırım belki
yalnızlık acı vericiNeden illa ki birileriyle tanışmak istiyorsunuz?
Yalnızlık efsane bişey ya.yalnızlık acı verici
bunu diyenlerin evli mutlu çocuklu insanlar olması beni benden alıyorYalnızlık efsane bişey ya.
bunu diyenlerin evli mutlu çocuklu insanlar olması beni benden alıyor
Henüz 22 yaşındasın ne bu evlenme merakı ayrıca nereden biliyorsun her evlilik sence güllük gülistanlık mı ? Buradaki çoğu kadına sorsan 20 li yaşların sonunda keni işin gücünü eline aldıktan sonra evlenmein doğru olduğunu sana söyleyecektir.bunu diyenlerin evli mutlu çocuklu insanlar olması beni benden alıyor
Evet memnun değilim çözüm arıyorum. Çok uzun sürmez yalnızlığım ben eninde sonunda istediğimi söke söke alırımsen bu kafayla çok yalnız kalırsın .
Ben halimden memnunum halinden memnun olmayıp konu açan sensin
Benim çok bir hayalim yok ki. Bir diplomam olsun kendime yetecek kadar param olsun bitti gitti. Tek sıkıntı şimdiye kadar karşıma beni sahiplenen bir erkek çıkmaması. ama umutlu olduğum biri var. o olmazsa da başkası artıkHenüz 22 yaşındasın ne bu evlenme merakı ayrıca nereden biliyorsun her evlilik sence güllük gülistanlık mı ? Buradaki çoğu kadına sorsan 20 li yaşların sonunda keni işin gücünü eline aldıktan sonra evlenmein doğru olduğunu sana söyleyecektir.
Erkenden evlenip kaynana görümce derdi çekmek zor banal.Neleri başardın mesela bu hayatta kaç hayalin gerçekleşti ?.Tabiki sevilme isteğin olabilir seni anlıyorum ama bunun yolu direkt evlenmek değil.Sen önce kendine iyi gelmeye bak kendi hayatını güzelleştir nasibinde birisi varsa seni bulur zaten.BU KADAR depresifte olma .
söke söke almaya çalıştığınız şey bi arkadaş ya da eşse düşünce tarzınız yada hayata bakış açınız çok farklı olmalıEvet memnun değilim çözüm arıyorum. Çok uzun sürmez yalnızlığım ben eninde sonunda istediğimi söke söke alırım
demek istediğim bu sefer oyunu kurallarına göre oynarım. karşı taraf neyi duymak istiyorsa onu söylerim. ve baştan beklentiler uymuyorsa ayrılırımsöke söke almaya çalıştığınız şey bi arkadaş ya da eşse düşünce tarzınız yada hayata bakış açınız çok farklı olmalı
cunkı ikisi de huzur için var olması gereken insanlar birinin hayatında .
Kızım sen deli misin neyin bunalımı bu ? daha 22 yaşındasın hayatın başındasın önünde koca bir hayat varyakında 22 yaşıma gireceğim. O kadar çok hayalim vardı ki üniversiteye başlarken. Herşey değişecekti. Psikolojik sorunlarım bitmiş olacaktı. Okulumda çok başarılı olacaktım. geniş bir arkadaş çevrem olacaktı, kabul görecektim insanlar tarafından. Beni çok seven bir sevgilim olacaktı, okul biter bitmez de evlenecekti benimle, ben de sevilecektim. Gelelim gerçek dünyaya. Kullandığım ilaçlar bile artık bana iyi hissettirmiyor. Her gün ağlama krizleri, öfke patlamaları yaşıyorum. Okulu bırakmak zorunda kaldım, 4 yılım çöp oldu. Arkadaşlarımı kaybettim, kimse beni arayıp sormuyor. Berbat ilişkilerim oldu, sorumsuz, cimri, korkak oğlan çocukları çıktı karşıma sadece. Aslında çok da büyük bir hayalim olmadı hiç. O yüzden bu yaşadığım hayatı kabullenemiyorum belki de
evlılık yada arkadaşlık oyun değil ki yavru ceylanım. Birilerine duymak istediğini söylersen duymak istemediklerini söylediğinde giderler .. gitmesinler dire hep öyle devam edersen de kendıne olan özsaygını yitirirsin.demek istediğim bu sefer oyunu kurallarına göre oynarım. karşı taraf neyi duymak istiyorsa onu söylerim. ve baştan beklentiler uymuyorsa ayrılırım
Ben evli değilim, 30 yaşına az kaldı. Ama genel olarak yalnızım diye mutsuz değilim. Daha çok geçinemediğim için mutsuzum. Cünkü ben de zamanında maaşım olursa o bana fazla fazla yeter diye düşünüyordum. Ama ne zaman mezun oldum, o zaman ekonomi berbatlaşmaya başladı.bunu diyenlerin evli mutlu çocuklu insanlar olması beni benden alıyor
Ya olursa olur olmazsa olmaz nasıp ve sans ısı bıraz da senın adım atman lazım eve kendını kapatırsan sosyal olmazsan eve gelen kargocuyla mı yasamayı dusunuyorsun o askı? Benim ilk sevgilimle tanısmak ıcın adımı ben atmıstım mesela cunku ben onun ıs yerıne gıdıyordum o orada calısandı bana adım atamazdı hos olmazdı gıdıp sıkayet edebılırdım.Benim çok bir hayalim yok ki. Bir diplomam olsun kendime yetecek kadar param olsun bitti gitti. Tek sıkıntı şimdiye kadar karşıma beni sahiplenen bir erkek çıkmaması. ama umutlu olduğum biri var. o olmazsa da başkası artık
Evli ve çocuklu değilim ve evet yalnızlık süper bir şey ama tercih edilmiş yalnızlık. Biriyle olmak isteyip olamıyorsanız yalnızlık acı verici olur.bunu diyenlerin evli mutlu çocuklu insanlar olması beni benden alıyor
Buradaki bir çoğu kişiniden istediği her şey olmamıştır olmadı diye umudumuzu kesemeyiz ki .yaşıtız nerdeyse zaman zaman bende bunalıyorum ama bişeyler yapmaya çalışıyor tamamen salmıyorum kendimi . Terapi alabilirsiniz belki iyi gelir lütfen kendini bırakma her şeyin çaresi bulunur yeter ki sen iste tekrar girersin sınava bende hazırlanıyorum daha iyi bir hayatım olsun diye çabalıyorum. Umarım her şey yoluna gireryakında 22 yaşıma gireceğim. O kadar çok hayalim vardı ki üniversiteye başlarken. Herşey değişecekti. Psikolojik sorunlarım bitmiş olacaktı. Okulumda çok başarılı olacaktım. geniş bir arkadaş çevrem olacaktı, kabul görecektim insanlar tarafından. Beni çok seven bir sevgilim olacaktı, okul biter bitmez de evlenecekti benimle, ben de sevilecektim. Gelelim gerçek dünyaya. Kullandığım ilaçlar bile artık bana iyi hissettirmiyor. Her gün ağlama krizleri, öfke patlamaları yaşıyorum. Okulu bırakmak zorunda kaldım, 4 yılım çöp oldu. Arkadaşlarımı kaybettim, kimse beni arayıp sormuyor. Berbat ilişkilerim oldu, sorumsuz, cimri, korkak oğlan çocukları çıktı karşıma sadece. Aslında çok da büyük bir hayalim olmadı hiç. O yüzden bu yaşadığım hayatı kabullenemiyorum belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?