Ozelikkle evli bayanlar lütfen yardimci olurmusnuz ?

Bazen hic anlamiyorum bu forumdakileri.hiicccc canini sikma o oyle kolay bozulan birsey degil. Ben bekarken bir iki derken parmak felan sokmaya baslamistim masturbasyon esnasinda. Oyle bekaret kaygisi guden biri de degilim hatta boyle bir kaygim olmadigi icin bildigin farkli denemelerim de olmustu. Ve cok emindim esnek zarim olduguna cunku ne yaparsam yapayim kanama olmuyordu. Evlenmeden once nisanlima durumu anlattim zaten cok uzun yillardir sevgiliydik. Evlendigimiz gece ilk defa birlikte olduk ve ben soka girdim bildigin kan geldi hemde 2 gun felan surdu. Yani merak etme sen de yine de kaygi duyma bunun icin iki damla kana gore seni yargilayacak adami alma hayatina

Bosuna atalarimiz kiz cicuklari 18 yasina gelince evlendiriyorlar.erkekler bir sekilde masturbasyonu ögreniyor ve kendisi icinde zarari olmuyor ya kiz ergenlere.bide bekaret töresi var.bu yuzden intiharlar ve cinayetler var ülkemizde.
.bu bir toplum aile sorunudur gulup gecmeyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…