Boy boy yumoş doğurmadıysan sorun yok canım, bişey olmamıştır.
Ayrıca umarım o yumoşları sonra oynasınlar diye bebelere vermemişsindir...
Bir daha evinde ergen olan insanların yumoşunu, ayısını kızıma oynasın diye vermem agaaa...
Ergenlik ablacimYumoslarin irzina gecmeyelim
Ay anlatmasam daha iyi burun kismiyla oldutam olarak nasıl yaptınız
Deme oyle kizo masum yumoşlar da artık kirlendi
Mantik olarak inkansiz ama insan korkuyor ne yapablrimAllah aşkına bir dur düşün bakalım, normal şartlar altında erkeklik organı ya da o şekle benzer bir araçla bozulabilen zar, peluş oyuncakla bozulabilir mi?
Bir düşün.
Takintiliyim ben korku oldu istet istemez o yuzden hem cok icerde demiyorlar bilemedimİçerdeki şeyi içeri girmeden nasıl zedeleyeceksiniz?
Mantık olarak imkansızsa korkmanı gerektirecek bir şey yok. Bozulmamıştır, içeri sert bir cisim girmesi lazım, öyle peluş ayıcıkla yastıkla falan olacak iş değil o.Mantik olarak inkansiz ama insan korkuyor ne yapablrim
Allah razi olsun ben sorunlarm var asri takintli bryim doktora gitmyede cok ceknyorum o yzden bilenlerden yardim almak istedim gercekten teşekkür ederim ablacımMantık olarak imkansızsa korkmanı gerektirecek bir şey yok. Bozulmamıştır, içeri sert bir cisim girmesi lazım, öyle peluş ayıcıkla yastıkla falan olacak iş değil o.
Rica ederim.Allah razi olsun ben sorunlarm var asri takintli bryim doktora gitmyede cok ceknyorum o yzden bilenlerden yardim almak istedim gercekten teşekkür ederim ablacım
Kapının önünden istediğin kadar geç, içeri girmezsen eşiğe basma riskin olmaz değil mi? Aynı şey.Takintiliyim ben korku oldu istet istemez o yuzden hem cok icerde demiyorlar bilemedim