K kubrakrds Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2023 675 426 28 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi rabiayavuz #21 Bence bu acıyı kendine verme özelde yaptır ben özelde oldum arkadaşım olmadı açıdan bayıldı şehir hastanesinde sonrada gebelik bile istemedi 2 senedir
Bence bu acıyı kendine verme özelde yaptır ben özelde oldum arkadaşım olmadı açıdan bayıldı şehir hastanesinde sonrada gebelik bile istemedi 2 senedir
HepmigencizHepmiguzel Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 1.274 2.682 40 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi rabiayavuz #22 zeynepthevideographer .!.: Çok geçmiş olsun başınız sağolsun. Benim de 18 hafta oldu. Su gelmeye devam ettiği için her an sonlanabilir gebelik. Korkuyorum. Doğumdan ve sonrasında anestezisiz küretaj yaparlar diye. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. Sizin yazdığınız konuyu takipteydim , en son test yapılmıştı ve temiz çıktı demiştiniz yanlış hatirlamadiysam. İnşallah bebeginiz sizinle kalır ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
zeynepthevideographer .!.: Çok geçmiş olsun başınız sağolsun. Benim de 18 hafta oldu. Su gelmeye devam ettiği için her an sonlanabilir gebelik. Korkuyorum. Doğumdan ve sonrasında anestezisiz küretaj yaparlar diye. Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun. Sizin yazdığınız konuyu takipteydim , en son test yapılmıştı ve temiz çıktı demiştiniz yanlış hatirlamadiysam. İnşallah bebeginiz sizinle kalır ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur
Z zeynepthevideographer Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2023 1.207 2.561 28 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi rabiayavuz #23 HepmigencizHepmiguzel .!.: Allah razi olsun. Sizin yazdığınız konuyu takipteydim , en son test yapılmıştı ve temiz çıktı demiştiniz yanlış hatirlamadiysam. İnşallah bebeginiz sizinle kalır ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur Genişletmek için tıkla... Evet 4 gün sonra zemin ıslakmış fark edemedim. Hastanede kayıp düştüm. Sonra yine az az gelmeye başladı
HepmigencizHepmiguzel .!.: Allah razi olsun. Sizin yazdığınız konuyu takipteydim , en son test yapılmıştı ve temiz çıktı demiştiniz yanlış hatirlamadiysam. İnşallah bebeginiz sizinle kalır ve sağlıkla kucağınıza almak nasip olur Genişletmek için tıkla... Evet 4 gün sonra zemin ıslakmış fark edemedim. Hastanede kayıp düştüm. Sonra yine az az gelmeye başladı
vayhalimee Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2023 174 264 26 Ağustos 2024 Konu Sahibi rabiayavuz #24 HepmigencizHepmiguzel .!.: Ben bos gebelik sebebi ile zeynep kamil de kurtaj oldum Uyutuyorlar. Genişletmek için tıkla... Ah ah bir gece bende orda kürtaj oldum. Hayatımın en kötü gecesiydi
HepmigencizHepmiguzel .!.: Ben bos gebelik sebebi ile zeynep kamil de kurtaj oldum Uyutuyorlar. Genişletmek için tıkla... Ah ah bir gece bende orda kürtaj oldum. Hayatımın en kötü gecesiydi