- 11 Mayıs 2023
- 171
- 19
- 26
-
- Konu Sahibi rabiayavuz
Ben şehir hastanesinde oldum bebeğimi kesesiyle birlikte çıkmıştı içimden doktorlar 5cm açıklık var hemen kürtaja alalım dedi tamam dedim ama uyusturmadilar diye düşünüyorum çünkü canımdan can gitti.Kızlar bebeğimin kalbinin durduğunu doktor söyledi ve haftaya aç gel eğer duymassam kalp.atsii kürtaj dedi 8 haftalık gebe oluvam.o zman özelde kürtaj ücretini bilen var mı yada nasıl oluyor
Yorumlarda okudum 10 bin falan diyorduBen şehir hastanesinde oldum bebeğimi kesesiyle birlikte çıkmıştı içimden doktorlar 5cm açıklık var hemen kürtaja alalım dedi tamam dedim ama uyusturmadilar diye düşünüyorum çünkü canımdan can gitti.
10binse bence iyi ben bilmiyordum hastanede direkt dediler yatış yapın zehirliyor sizi diye.mecburen yatırım olmuştu.ama develt öneriyorum hiçbir şekilde gücünüz varsa özelde uyuturlar hiç değilse.Yorumlarda okudum 10 bin falan diyordu
Devlette uyutmuyorlar mi10binse bence iyi ben bilmiyordum hastanede direkt dediler yatış yapın zehirliyor sizi diye.mecburen yatırım olmuştu.ama develt öneriyorum hiçbir şekilde gücünüz varsa özelde uyuturlar hiç değilse.
Dokyora biel sordum 9500 dediHastanenin muhasebe bölümünden fiyatı öğrenebilirsiniz. Her hastanede farkıdır
Ben bos gebelik sebebi ile zeynep kamil de kurtaj oldumDevlette uyutmuyorlar mi
Devlet ve özel farklı benim bildiğim yani devletre uyutmuyorlar ve işlem nasıl oluyor bilmiyorum insllaah kalp atışını duyarım da buna gerek klamzBen bos gebelik sebebi ile zeynep kamil de kurtaj oldum
Uyutuyorlar.
Amin inşallahDevlet ve özel farklı benim bildiğim yani devletre uyutmuyorlar ve işlem nasıl oluyor bilmiyorum insllaah kalp atışını duyarım da buna gerek klamz
Insallah.Devlet ve özel farklı benim bildiğim yani devletre uyutmuyorlar ve işlem nasıl oluyor bilmiyorum insllaah kalp atışını duyarım da buna gerek klamz
Benim 12 haftalikti anesteziyle uyutulup amleiyathanede alinacakti.Ama kendiliğinden gelişti bende elhamdülillah canımı acıtmadan gitti ama sonrasında işte doktorlar uyusturmadifindan canım çok acıdı.kurtaj olan ablaları gördükçe korkuyorum uyuyarak cikiyorlardi ama acıdan duramiyorlardi.demekki dedim uyusturmalarin dozu azdırDevlette uyutmuyorlar mi
Böyle diyince daha korktum şimdi kimisi dakikalık diyor anlamazsın diyor kimsii ağrı oluyor diupdBenim 12 haftalikti anesteziyle uyutulup amleiyathanede alinacakti.Ama kendiliğinden gelişti bende elhamdülillah canımı acıtmadan gitti ama sonrasında işte doktorlar uyusturmadifindan canım çok acıdı.kurtaj olan ablaları gördükçe korkuyorum uyuyarak cikiyorlardi ama acıdan duramiyorlardi.demekki dedim uyusturmalarin dozu azdır
19 haftalık düşük sebebi neydiInsallah.
Ama devlette de uyutuyorlar.
Uyutmuyorlarsa da belden ignr ile uyusturuyorlar. Ben her ikisini de yaşadım devlette.
Bos gebelikte ac gitmistim ve uyuttular.
19 haftalık düşük yaparken sabah birseyler yemiştim, dogum yaptim fakat ikinamadigim icin eşi gelmedi bebegin , anestezi yapamadılar çünkü sabah bir seyler yemistim mecburen belden igne ile bebeğin esini aldılar.
Insallah hic birine gerek kalmadan kalp atışlarını duyarsınız
Maalesef sebebi bilinmiyor.19 haftalık düşük sebebi neydi
Samimiyetle söylüyorum hiçbir şekilde dakikalık değil benim 10dk sürdü ama çok uzun geldi acılardan.seni korkutmak istemiyorum ama benim bebeğim kendiliğinden keseye düşmesine rağmen parçalanmaya yani bu kadar acıdıysa kendiliğinden düşmeyin parça parça alınca doktor daha kötü olabilirBöyle diyince daha korktum şimdi kimisi dakikalık diyor anlamazsın diyor kimsii ağrı oluyor diupd
OffSamimiyetle söylüyorum hiçbir şekilde dakikalık değil benim 10dk sürdü ama çok uzun geldi acılardan.seni korkutmak istemiyorum ama benim bebeğim kendiliğinden keseye düşmesine rağmen parçalanmaya yani bu kadar acıdıysa kendiliğinden düşmeyin parça parça alınca doktor daha kötü olabilir
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun. Benim de 18 hafta oldu. Su gelmeye devam ettiği için her an sonlanabilir gebelik. Korkuyorum. Doğumdan ve sonrasında anestezisiz küretaj yaparlar diye.Maalesef sebebi bilinmiyor.
Başından beri kanamalı giden bir gebelikti.