özel yetenek sınavı

xxtinaxxoxzqe

İyi ki Varsın Kocişim <3
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
217
2
merhaba arkadaslr ben bu sene özle yetenek sınavına girmeyi düşünüyorm(tiyatro) daha önce girmiş olan varmı bana yarım edin:Saruboceq: nesıl bi ortam,istenen seyleri az coom biliyorum ama bir bilenden ögrenmek daha iyidir şakkıdı şimdiden tsk

canım ben 2004 te istanbul üniversitesi nin yetenek sınavına girmiştim ama hiç hazırlanmadım.aynı dönem maçlarım vardı.(milli sporcuyum).
o zaman bir şiir okumamız(ezbere ve o duyguyu vererek),bir tiyatro eserinden kısa bölümler sunmamız istenmişti..
sınav için hazırlananlar yanlarında,canlandıracakları karakterlere uygun her türlü materyalleri getirmişlerdi.
juride Yıldız Kenter ve bazı dizi oyuncuları vardı..

canım ben 2004 te istanbul üniversitesi nin yetenek sınavına girmiştim ama hiç hazırlanmadım.aynı dönem maçlarım vardı.(milli sporcuyum).
o zaman bir şiir okumamız(ezbere ve o duyguyu vererek),bir tiyatro eserinden kısa bölümler sunmamız istenmişti..
sınav için hazırlananlar yanlarında,canlandıracakları karakterlere uygun her türlü materyalleri getirmişlerdi.
juride Yıldız Kenter ve bazı dizi oyuncuları vardı..

çok tesekkür edirm cnm bende bu sene önce bir kursa gidicem sonrada denicem sansımı hihoyyyt

X