• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel yapım yüzük :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 1054322
bakın bende bu yüzük benim olsun çok isterdim.
konuyu açan arkadaşımız kesin bilgiye ulaştınızmı acaba.nerelerde sadece fotoğrafla yüzük yapılır?

Benim eşim kuyumcu, yüzüğü gösterip 25 bin fiyat vermişler dedim güldü :) adam iyi sallamış dedi :) Sentetik olanı için bile 799 dolara da yüksek dedi ama sentetik olanı alıp, tanıdık bir kuyumcunuz varsa bütün taşlarını pırlanta ile değiştirebilirmişsiniz. Eşime öyle olursa ne kadar tutar dedim, o karatta bir taş, yanlarda ki küçük taşlar da dahil hepsi aşağı yukarı 800 dolar civarı dedi yani toplamda 1600 dolara gerçek pırlantalı olarak bu yüzüğe sahip olabilirsiniz. Tabi aşağı yukarı bir fiyat bu , birde eşimin işi bu olduğu için kendi alacağı fiyatı söylüyor ama atıyorum 2000 yada 2500 dolara bile mal olsa, 25 bin lira nerde 5 bin lira nerde :)
Tabi çoğunuz gibi ben de bayıldım bu yüzüğe ve istedim, eşimin dediği bu yüzük el yapımı, kalıbı falan yok. Tanıdığı atölye ustalarına gösterecek, yaparım diyen olursa yaptıracak

Benim eşim kuyumcu, yüzüğü gösterip 25 bin fiyat vermişler dedim güldü :) adam iyi sallamış dedi :) Sentetik olanı için bile 799 dolara da yüksek dedi ama sentetik olanı alıp, tanıdık bir kuyumcunuz varsa bütün taşlarını pırlanta ile değiştirebilirmişsiniz. Eşime öyle olursa ne kadar tutar dedim, o karatta bir taş, yanlarda ki küçük taşlar da dahil hepsi aşağı yukarı 800 dolar civarı dedi yani toplamda 1600 dolara gerçek pırlantalı olarak bu yüzüğe sahip olabilirsiniz. Tabi aşağı yukarı bir fiyat bu , birde eşimin işi bu olduğu için kendi alacağı fiyatı söylüyor ama atıyorum 2000 yada 2500 dolara bile mal olsa, 25 bin lira nerde 5 bin lira nerde :)
Tabi çoğunuz gibi ben de bayıldım bu yüzüğe ve istedim, eşimin dediği bu yüzük el yapımı, kalıbı falan yok. Tanıdığı atölye ustalarına gösterecek, yaparım diyen olursa yaptıracak

Hay Allahım bir umut ışığı doğdu bakın içime eşinize söyleseniz iki tane yaptırsa olur mu bir de fiyatı alsak? Siz hangi ildesiniz biz havale falan yaparız sizin hesaba, kargoyla yollarsınız olmaz mı ? :16:

İnanın siz sormadan , ben de aynısını sordum eşime ,k.k da isteyen kızlar var dedim ama " çok işçilikli, çoğu usta uğraşmak istemez bile, beni seven , nazımın geçeceği bir iki kişiye soracağım , sana yaptırabilsem şükret " dedi :( ama diğer seçeneği düşünmez misiniz? Sentetik olan alıp, taşlarını değiştirin . Ben şuan yurt dışındayım 15 gün sonra dönücem tr ye. Eğer ilk seçenekle ilgili bir değişiklik olursa, ustayı ikna edebilirse eşim, yine size haber veririm

İnanın siz sormadan , ben de aynısını sordum eşime ,k.k da isteyen kızlar var dedim ama " çok işçilikli, çoğu usta uğraşmak istemez bile, beni seven , nazımın geçeceği bir iki kişiye soracağım , sana yaptırabilsem şükret " dedi :( ama diğer seçeneği düşünmez misiniz? Sentetik olan alıp, taşlarını değiştirin . Ben şuan yurt dışındayım 15 gün sonra dönücem tr ye. Eğer ilk seçenekle ilgili bir değişiklik olursa, ustayı ikna edebilirse eşim, yine size haber veririm

canım kızlar değil de sadece beni söyleseydin? :27: hani konuyu açan benim :52:
şimdi böyle yazıp umutlandırdınız olmadı ama :5:

eşinize benim paylaştığım resmide gösterebilirmisiniz acaba...bu yüzüğün kalıbı varmıdır yoksa diğeri gibi el yapımımı? $45309_455753187817261_1073871725_n.webp

canım kızlar değil de sadece beni söyleseydin? :27: hani konuyu açan benim :52:
şimdi böyle yazıp umutlandırdınız olmadı ama :5:

yaaauww bu etsy.com da ne güzel yüzükler varmış dibim düştüüü
actıgın konu sayesinde siteyi kesfettim
aman yarabbi su yuzuklere bakar mısın

bunlar gerçek olabilir mi yaa :52::52:

$etsy.webp$etsy2.webp
$etsy3.webp$etys4.webp

Kızlar benim çok sevdiğim, hatta her gün açıp açıp baktığım bir yüzük vardı. Eşim de bu durumu fark etmiş ve bana yıldönümü hatta düğün hediyesi olarak almaya karar vermiş. Ancak yüzüğü bi türlü bulamıyorum o bulamıcak diye bana dert oldu benzeri gibi bulmuş ama ben birebir aynını istiyorum özel yapım Türkiyede nerde yaptırabiliriz? Ben bugün çarşıda baya dolandım yok biz yapmayız dediler adamın biri de kalıbı vardır onu arıcaksın dedi ama internette bakıyorum hep bloglarda falan var satışı olan bir yer göremedim sanırım özel yapım

Ya vanda yapılıyor deseniz kalkıp göndericem eşimi o derece aşık oldum bu yüzüğe :)) lütfen bilen varsa yardımcı olsun :)

merak ettiyseniz yüzüğün resmini de paylaşabilirim :1:

hiç böyle takı pırlanta takıntım hayranlığım olmamıştı ama söz konusu bu olunca :52:

XW7Dq5.jpg

yüzüğün resmini attığınızdan beri bende takipteyim
sevgilimin annesi stediğim tektaşı sormuştu farketmez hepsi aynı demiştim
ama bunu görünce kesinlikle bundan isteyeceğim:1::1:

arkadaşlarımada gösterdm çok beğendiler

ama sanırım bunu kendimiz yaptırmalıyız yani nette göremedm ben hiç

peki siz nerde rastladınız yüzüğe ilk olarak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X