Özel Üniversiteler..

xgamzex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
218
0
46
Aydın
Şimdi arkadaşlar ben üniversiteye hazırlanıyorum, ve bu konuyu bir türlü anlayamıyorum.
İzmirde okumak istiyorum üniversiteyi.. Merak ettiğim şey şu, özel üniversiteyle devlet üniversitelerinin arasında çok mu büyük puan farkı var ?
İnternetten araştırdığımda 30-40 puan farkediyo hukuk bölümünde falan, ama hiç dersle alakası olmayanlar nasıl gidiyo o zaman..

senin dediğin 30 40 puan sadece hukuk gibi önemli bölümler için geçerli diğer bölümlere vasat bi öğrenci gayet rahat gidebilir burssuz olarak okuluna görede değişiyo mesela bi yeditepeyle okan üniversitesinin puanları aynı değil

ben rehber öğretmenliği, halkla ilişkiler, ya da ana sınıfı öğretmenliği istiyorum. Ve izmirde öğrenim görmek istiyorum.
Ege üniversitesi olmazsa Özel yaşar üniversitesine gitmeyi düşünüyodum. yani bu bölümlere düşük bi puanla girebilir miyim. ha isteğim tabii ki de devlet üniversitesi.. ama olmazsa diye aklımın bi ucunda da var bu konu.
cevabın için de teşekkür ederim

tatlım girebilirsin tabi netten bi bak o üniversitenin istediğin bölümlerine puanlarına falan gerçi puandan çok sıralama önemli

tatlım girebilirsin tabi netten bi bak o üniversitenin istediğin bölümlerine puanlarına falan gerçi puandan çok sıralama önemli

işte az önce genel olarak bakayım dedim, hukuk falan 450den az olmayınca gözüm korktu birden. ne farkı kalıyo ki devletten dedim. diğerlerinde öyle değilmiş sanırım

evet diğer bölümlerde öle değil ama hukuk tıp gibi bölümlerde düşük puanlı öğrenci kabul etmiyolar malesef bnde çok isterdim hukuk okumayı ama olmadı

evet diğer bölümlerde öle değil ama hukuk tıp gibi bölümlerde düşük puanlı öğrenci kabul etmiyolar malesef bnde çok isterdim hukuk okumayı ama olmadı

mantıklı aslında, düşünsene parası olan herkesin doktor olduğunu,
Hukuk, Tıp, Mühendislik..
geri kalanlar çok düşük bi puanla alıyolar mı yani

evet eşit ağırlıkla ilgili bölümlere düşük puanla girebilirsin ben tmci olduğum için hiç bakmadım sayısalla ilgili bölümlere

evet eşit ağırlıkla ilgili bölümlere düşük puanla girebilirsin ben tmci olduğum için hiç bakmadım sayısalla ilgili bölümlere

Bende Tm'ciyim.. Biraz içim rahatladı açıkçası.. Yine devlet isterim aslında ama olmazsa da aklımda bulunsun. Çok şükür maddi durumumuz iyi. Çook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…