ÖZEL TASARIM Bebek Şekeri , Sepeti , Kapı Süsü

Lindadrk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
1.861
0
Her bir detayı el emeği ürünüdür. ıstediğiniz şekilde tasarlanabilir.Arkadaşlarınızın sevdikleriniz doğumuna hediye bile götürebilirsiniz.
Özel mesajla istediğinizi sorup bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
90793289.th.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
harikasin emegine saglik
ellerin dert görmesin canim benim
bayildim
o arabadan benimde var esim almisdi bana icinde menekseler vardi soldular ama arabayi atmaya kiyamamisdim koyu renkde ama ikinci coguguma böyle bisey yapabilirim fikir olmus oldu banada canimsin saolasin
bol kazanc ve bereket diliyorum sana

incitanemtuana sanada çok teşekkür ediyorum. Bu süslü sepeti ileride çocuğun oyun oynarkende kullanabilir :) Ya da içine bebeğinin kremlerini şampuanlarını koyup başucunda tutabilirsin .. :ecrin_bebek:

ürünlerinizi çok beğendim ve fiyatlarını öğrenmek istiyorum fakat size özel mesaj yazamıyorum site yönetim tarafından izin verilmiyor. mavi minik puset bebek şekerinin adet fiyatı nedir acaba? toplu alımlarda (100-150 adet gibi) indirim uyguluyormusunuz? ayrıca bu puset bebek şekerlerini yine mavi büyük puset sepetin içine koymuşsunuz o büyük sepetinde fiyatını öğrenmek istiyorum. sanırım puset şeklinde olan mavi bir kapı süsü yapmışsınız onunda fiyatını öğrenebilirmiyim? ürünleri sizden satın almamız halinde nasıl temin ediyoruz? sorularımın yanıtını siz yollabilirseniz bana özel mesajla cevaplarmısınız?

X