özel sipariş mobilya örnekleri

pisisik

herkes kendini bilicek!
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
530
3
316
39
İstanbul
bu mobilyalar eşimin ve abilerinin mağazasından, ortak üretim yapıyolar müşterilerin istekelerrine göre tamamen.Ben istedim ki resimleri belki size fikir olur. Fiyat harici bilgilerde burdan yardımcı olurum ,fiyat bilgim yok ama öğrenmek isteyen olursa fikir almak açısından özelden mesaj atarsa eşime sorarım.Umarım yeni evlenenlere filan fikir olur.

Belki alakasız olacak ama madem yakınlarınız mobilyacı sizden bu konuyla alakalı onlardan yardım almanızı istiyorum.Malumunuz evimizde ki yorgan ,yastık ,nevresim ve uyku setlerini ya gardroplarda ya da bazaların altında ve çekmecelerde saklıyoruz.Ama benim bunların hepsine itirazım var : ) Çünkü yatılı yakın misafirlerim geldiğinde yok yastıklar orda yok şurda diye deli danalar gibi dolaşıp bazamın altınında gözükmesini istemiyorum.Hepsi için bir dolap istiyorum.Şifonyer deseniz olmuyor yastık yorgan var.Sadece kapaklı gardrop deseniz (çekmeceli olması vs gerekiyor kullanış açısından ) ikea,koçtaş vb yerde ki banyo dolapları basit kaçıyor.Çünkü ben onu yatak odama koymak zorundayım.Yatak odam da bembeyaz herşey.Şimdi bu özelliklere istinaden benim gibi sipariş üzerine yapılmış ürün modelleriniz var mı ? Ona göre başka yerde yaptıracağıma onlar daha önce ki referanslarına istinaden bana kolaylıkla yardımcı olabilirler.Bir de istanbul üsküdar da oturuyorum.Yer yakın mıdır ?

Bu arada beyaz lake ürünleri beğendim.Benimde evim bembeyaz .O yüzden onlara ayrı bir sempatim var.Modellerinizden bazıları gerçekten çok hoş.Paylaşımınız için teşekkürler.

tabi herşey sipariş üzerine çizilerek yapıldığından yatakları koymak için yapılmış bir dolap yok malesef siz belirttiğinizde 2-3 günçizim yapılıyo orası burası değişiyo sizin beklentilerinize göre bu yüzden örnek koyamam burdakiler genelde istenen şeyler ondan koydum ama sorarım eşime o tarz bişey yaptılar mı ?

bu arada yakın sayılır libadiyede yer

Son düzenleme:
Firma ismi vermek yasak mı ? İsmini verin zaten google dan arattırıp iletişim bilgilerine ulaşabilirim.Yatak koymayacağım ama yine de gardrobum kadar da büyük olmasın.Ben ne istediğimi tam bilsem daha önce birileri yaptırmış olsa valla aynısı deyip yapsınlar : ) bana da kapora için havale eft yapmak kalsa sevinirim.O yüzden sordum.Bir kaç dükkana sordum yüklük modelleri yaptırılmış ama onlarda gömme şeklinde.Belki birileri yaptırmıştır fikir çıkar firma ismi verir.Yine de ilginize teşekkürler.

Hepsi cok guzel, ben masa sandalye takimini begendim oyle bir takim istiyorum fiyatini merak ettim verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…