Özel sektör çok zormuş..iş sıkıntısı

Kusura bakmayın yazamadım yabancı dilim var iyi bir üniversite den geldim ama işte Dediğiniz gibi sesini çıkar Hakkını ara demekle olmuyor ..
Özel sektörde kıskanç insan çok oluyor benim yükselmem için kimse bana destek olmadı yapabilirsin demedi aksine her hatada bağırdılar baskı altına almaya çalıştılar daha iyi iş yok..olmadığı için de çalışıyoruz işte .. Devlet işine de kimse bişey demesin memursan akşam 5 te çıkarsın çocuğunu rahat büyütürüsün 3 Kuruş maaş masa başı diye küçümseyen hanım memur olmak şuan ki sıkıntılarımdan daha iyidir diye tahmin ediyorum

canım ne yaşadığımı nerden biliyorsun bende çok kahır çektim, şimdiki konumumu çektiğim kahırlara borçluyum. bende işçi oldum ama türkiyede durum bu. banada zamanında posta konuldu,işine gelirse denildi. ihtiyacım vardı, çalıştım, razı geldim. bazen sesimi çıkardım bazen çıkarmadım. bende geçtim o yollardan,merak etme. iki günlük çocuk değiliz. işinize gelirse.
size yapılanları sizde insanlara yapıyosunuz kendinizle gurur duyuyor gibi konuşuyosunuz hala pesss. nasıl işinize gelirse ne sanıyosun kendini. yazık sizin gibi insanlara burnunuzun ucunu göremiyosunuz daha. egolarınızı insanlar üzerinden tatmin eden zavallılar sizi!!!!!!