Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah simdi zaten acikmisim, sofrada hazir gidip su masadan bi iki sey yesem mi acaba hele borek enfes gozukuyor miammmmmmmmmmmmm yarabbi sukur elhamdulillah ohhhhhhhh
Sosisli çubuklardan dün akşam yaptım arkadaşlar,normalde milföyler kuru olur yerken dökülmesinden korkarsınız ya sağa sola bu çubuklarda böyle dökülme korkusu yok,hemde tatıda şahane.Denemenizi tavsiye ediyorum.Ben sadece parlak olması için yağ damlatmayı unutmuşum ama olsun benim milföylü çubuklarımda güzel oldu Allah için.. İşte benim yaptığım milföy çubuklarım;cokacimcoook
Canım benim ne güzel şeyler hazırlamışsın böyle, daha önce bakıp teşekkürlerimi yollamıştım ama sosisli çubuk olayı bitirdi cevap yazmadan edemedim. Maşallah Allah mutlulunuzu daim etsin Bitanem, yüreğine, ellerine sağlık.
Melanım cholyim senden her eve lazım anacım ellerine sağlık bende bu akşam börek yapıcammm amaaa 1.sayfadakilerden benim vazgeçilmez böreğimdir o hem yapımı çok kolay,hemde çok lezzetliii ne zamandır canım istiyordu zaten haftasonuda kahvaltıya bu milföy çubuklarından yaparım:jeyyar:
melancım bu milföy çubuklarını yaparken milföye önce bir dilim kaşar koyup üstüne sosis koysak nasıl olur,yada kaşarı rende olarakta koyabiliriz olurmu dersinizCADIARZU