Özel Sahur Sofrası

Bu sosisleri görmek bilene beni mutlu etti senağlama cokacimcoook
elhamdülillah baka baka doydum :roflol: :roflol:

Allah simdi zaten acikmisim, sofrada hazir gidip su masadan bi iki sey yesem mi acaba
hele borek enfes gozukuyor miammmmmmmmmmmmm
yarabbi sukur elhamdulillah ohhhhhhhh

melancoly ellerine kollarına sağlık bu tariflerni hemen yapıcam sahurda ne yapsam diye bakınıken hızır gibi yetiştina.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. cnmm

bugun yaptim o sosilerden. cokacimcoook
hatta sucukluda yaptim
kasarli
beyaz peynirli
salamli

ama yinede en güzeli sosisliydi cokacimcoook
cok begendim artik hep yaparim
ama cizik atmayi unuttum ortalarina :roflol:.

Sosisli çubuklardan dün akşam yaptım arkadaşlar,normalde milföyler kuru olur yerken dökülmesinden korkarsınız ya sağa sola bu çubuklarda böyle dökülme korkusu yok,hemde tatıda şahane.Denemenizi tavsiye ediyorum.Ben sadece parlak olması için yağ damlatmayı unutmuşum ama olsun benim milföylü çubuklarımda güzel oldu Allah için..
İşte benim yaptığım milföy çubuklarım;cokacimcoook
70506299hy3.jpg

w461.png

bak seninkiler daha güzel olmuş adıvarcım..iyice çizdiğin için sosisler net görünmüş cokacimcoook

ellerine sağlık senin de şekerim :1hug:

Canım benim ne güzel şeyler hazırlamışsın böyle, daha önce bakıp teşekkürlerimi yollamıştım ama sosisli çubuk olayı bitirdi cevap yazmadan edemedim. Maşallah Allah mutlulunuzu daim etsin Bitanem, yüreğine, ellerine sağlık.

sahurda yazıyı fln okuyabiliyo mu :)) uykulu uykulu
sahurda uyanmak zor sen bunca zahmete girmişsin ne mutlu kocana

Melanım cholyim senden her eve lazım anacım ellerine sağlık
bende bu akşam börek yapıcammm
amaaa 1.sayfadakilerden
benim vazgeçilmez böreğimdir o
hem yapımı çok kolay,hemde çok lezzetliii
ne zamandır canım istiyordu zaten
haftasonuda kahvaltıya bu milföy çubuklarından yaparım:jeyyar:

melancım bu milföy çubuklarını yaparken milföye önce bir dilim kaşar koyup üstüne sosis koysak nasıl olur,yada kaşarı rende olarakta koyabiliriz
olurmu dersinizCADIARZU

X