Tam kapanmada sadece kapandılar yanlış bilmiyorsam bir de. Çok kararsız kaldıkAçılır ancak devam edebilir mi zaman gösterecek. Benim çevremde 2 gün giden özel okullar da vardı, çarşamba hariç 4 gün giden okullar da vardı. Ama ilkokul kademesi genelde 4 gün gitti.
Çocukların şansına çok kötü oldu, göndersek ayrı sıkıntı, göndermesek ayrı sıkıntıPara almak için açarlar sonra geri kapatırlar. Pandemi gümbür gümbür devam ediyor görünen köy kılavuz istemez.
Maalesef onlar branş öğretmenleri ile tam gün getirdiler çocukları.Devlet okulları uzaktan eğitimde iken özel okullar da öyleydi tabii. Böyle bir ayrım olması beklenemez zaten.
Yani bütün öğretmenlerden aşı bilgisi istendi, sınıf gruplarında da velilerden istenildi. Muhtemelen açılır devam de edileceğini düşünüyorum. Her yer neredeyse normale döndü (! Ki bunun olmaması gerekli) okulları hayli hayli açarlar.Merhaba hanımlar bu yıl okullar açılacak mı sizce, aramızda öğretmen olup bu konuyu daha yakından bilenler vardır belki.
Geçen yıl Devlet okulları açılıp kapandığında bile özel okullar açık mıydı, 2gün yerine 4 ya da 5 tam gün mü gidiyorlardı, bilginiz varsa benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Bu yıl ilkokul 2.sınıfa gidecek kızımı özel okula yazdırmak istiyorum ama uzaktan eğitime dönüş yapılıp bilgisayar karşısından ben bir şeyleri öğreteceksem de o kadar parayı da boşa dökmek istemiyorum çünkü geri de alamıyoruz bildiğim kadarıyla.
Okuyan,fikir veren, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
belirsiz her şeyMerhaba hanımlar bu yıl okullar açılacak mı sizce, aramızda öğretmen olup bu konuyu daha yakından bilenler vardır belki.
Geçen yıl Devlet okulları açılıp kapandığında bile özel okullar açık mıydı, 2gün yerine 4 ya da 5 tam gün mü gidiyorlardı, bilginiz varsa benimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Bu yıl ilkokul 2.sınıfa gidecek kızımı özel okula yazdırmak istiyorum ama uzaktan eğitime dönüş yapılıp bilgisayar karşısından ben bir şeyleri öğreteceksem de o kadar parayı da boşa dökmek istemiyorum çünkü geri de alamıyoruz bildiğim kadarıyla.
Okuyan,fikir veren, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler
Ortaokul ve lisede mı? Tüm okullar uzaktan eğitime geçtiğinde mı? Ama bu fırsat eşitsizliğine yol açar. Benim kızım ilkokulu bitirdi özelde. Aynı oldu her şey devlet okuluyla. Yani uzaktan eğitim süreciMaalesef onlar branş öğretmenleri ile tam gün getirdiler çocukları.
Ortaokulu bilmiyorum ama ilkokulu bu şekilde yaptılar. Oğlumun ana okulu kısmına 1. Sınıfları getirdiler mesela.Ortaokul ve lisede mı? Tüm okullar uzaktan eğitime geçtiğinde mı? Ama bu fırsat eşitsizliğine yol açar. Benim kızım ilkokulu bitirdi özelde. Aynı oldu her şey devlet okuluyla. Yani uzaktan eğitim süreci
bu yıl üniler kesin açılmıyor mu nerden bilgi edindinizUniversitelerde 1 yil hibrit kararlari alindi, bir univ. hibrit acilirsa biz hocalar icin acilmamis demektir, kimse kismi ders icin kent degistirip ev tutmaz.
ilk ve orta dereceli okullar acilir, tam gun baslar ve sonra anasinifi, 1. siniflar ve sinav gruplari haric kapaniriz. Akilliysalar onumuzdeki donem %50 sinif yogunlugu ile sabahci/oglenci vb. yapar kolejler.
Ancak parami geri almak gibi bir fikrim hic olmadi gecen yil dersler uzaktan da gayet tam randiman devam etti ben memnunum.
Asi olmadim, olamayacagim da, bu noktada aşisiz ailelerin cocuklari okula gelmesin deseler bile umurumda olmaz, en nihayetinde ben de egitimciyim, kendi cocuguma home schooling yaparim.
Tum Üni'ler diyemeyiz onlar ozerk kurumlar, YÖK cerceve taslagi cercevesinde her senato kendi kararini alacak, ben ogretim uyesiyim, benim ilimdeki 2 universite de hibrit karari aldi, kredi tavani dahilinde dersler uzaktan yapilacak.bu yıl üniler kesin açılmıyor mu nerden bilgi edindiniz
İnşallah yaaTum Üni'ler diyemeyiz onlar ozerk kurumlar, YÖK cerceve taslagi cercevesinde her senato kendi kararini alacak, ben ogretim uyesiyim, benim ilimdeki 2 universite de hibrit karari aldi, kredi tavani dahilinde dersler uzaktan yapilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?