Özel Mucver Tavası

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
Hanımlar mücverlerinizi kolayca pişirebileceğiniz, içinde çukurları bulunan oldukça kullanışlı bir tava var. her göze bir yemek kaşığı sıvı yağ koyuyorsunuz ve mucveriniz hiç yağ çekmeden pufuduk pufuduk pişiyor... cokacimcoook
Antakya da bolca satılan fakat ne hikmetse istanbulda rastlamadım bir tava.

Şahane bir buluş hiç rastlamadım ben de bulsam alırdım...

wawwww bencede harika
bende Ankarada görmedim yaa

gerçekten çok iyiymiş ya. o kaşıkla karışımı dökmeyi bir türlü becerememişimdir. keşke buralarda da olsa alsak. ben hani yağda hamur vs kızartmak için de güzel bir yöntem gibi.

Şahane bir buluş hiç rastlamadım ben de bulsam alırdım...

bencede şahane bir araç canım.. bu tavayı ben çocukluğumdan beri bilirim heo kullanmışızdır istanbula geldiğimde çok aramıştım bulamayıncada çok şaşırmıştım insanların böyle bir tavadan bile haberi yoktu... sen oralarda bulursan çok şanslısın derim kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok iyiymiş ya. o kaşıkla karışımı dökmeyi bir türlü becerememişimdir. keşke buralarda da olsa alsak. ben hani yağda hamur vs kızartmak için de güzel bir yöntem gibi.

evet canım hamurda kızartabiliyorsun harika oluyor cokacimcoook

CADIARZU acaba toptan getirtip satışına başlasammı kaydirigubbakcemile3

hah bende onu dicektim ...getir kız burada sat.. vallahi garanti 50 tane satarsın zaten biz ailecek 10 tanesine talip oluruz.. annemler, teyzemler ,kardeşimler vs.....
ve bennnnnnnnnnnnn.... ben yedek bile atmak isterim neme lazım yanar falan....:jeyyar:

teşekkurler hayatım
CADIARZU bir ön fizibilite çalışması yapayım bari...

harika birşey bu.
bende talibim beni de yazın, hatta benden görüp kıskanacaklar için +5 bile diyebiliriz.:1rolleyes:

gerçi ben bunu akıl etmiştim önceden.
ankara'ya gittiğimde kale'de ki bakırcılardan içinde 4 tane yuvarlak olan bakır bir yumurta sahanı almıştım. aynı bunun gibi ama yuvarlakları daha küçük, yumurta için sonuçta.

yumurta hariç her türlü işte kullandım o tavayı.
minik hamurlar kızarttım gözlerinde, tek lokmalık mücverler yaptım...:roflol:
ama tabii normal boyutlarda gözleri olan bir tavayı çok çok tercih ederim..

hurrem +10
essmeralda +5

varmı başka isteyen kızlar kaydirigubbakcemile3

yaw mücwer yapıp canımı çektirdin.... bu gün kabak peşine düştüm ve nihayet mücveri yaptım ve yedim.... çok şükür....buda benim mücver tavam .... yazık bana....

yaw mücwer yapıp canımı çektirdin.... bu gün kabak peşine düştüm ve nihayet mücveri yaptım ve yedim.... çok şükür....buda benim mücver tavam .... yazık bana....

alevcim kıyama sana ya.. deseydin hamiş hamiş seni kabak macerasına sokmazdım kendim getiridim yada gelip pişiriveirdim sana gulummm

alevcim kıyama sana ya.. deseydin hamiş hamiş seni kabak macerasına sokmazdım kendim getiridim yada gelip pişiriveirdim sana gulummm

hihihi oldu gülüm yedim en sonunda .. teşekkürler canımsın benim ...
ama tavam nasıl...kaydirigubbakcemile3 eski usul....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…