• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel mesaj atmak için yapılması gereken 50 yorum

marjinalfaydali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.535
68
163
Ankara
Merhaba , teknik bir sorun mudur bilmiyorum ama , kullanıcılara özel mesaj atmak istediğimde, daha önce açılmış konulara 50 adet mesaj yazmam gerektiği uyarısı çıkıyor.Öyle her konuya lüzumlu lüzumsuz yorum yapmayı sevmeyen benim gib insanlar için gayet yorucu bir ön kural.Muhtemelen bu kural, sitedeki tıklanma sayısını, dolayısıyla reklam gelirlerini artırmak için konmuş bir kural ama benim firkrimce konularda yorum kirliliğine sebep oluyor. Bilginize..

öle olmak zorunda. yoksa reklam için, başka şeyler için gelenleri engelleyemezler.
siz de biraz katılın konulara, elbet hoşunuza gitcek bişi çıkar 50 msj yazacak. :)

bazı üyeler (yani erkekler) üye olur olmaz hatta konulara yorum bile yapmadan özel mesaj atıp rahatsız ediyolar üyeleri. benim başıma bikaç defa geldi hatta.
demek şimdi 50 mesaj olmadan özel mesaj atılmıyo. aslında bi bakıma iyi olmuş ama kurunun yanında yaşda yandı.

öle olmak zorunda. yoksa reklam için, başka şeyler için gelenleri engelleyemezler.
siz de biraz katılın konulara, elbet hoşunuza gitcek bişi çıkar 50 msj yazacak. :)

bazı üyeler (yani erkekler) üye olur olmaz hatta konulara yorum bile yapmadan özel mesaj atıp rahatsız ediyolar üyeleri. benim başıma bikaç defa geldi hatta.
demek şimdi 50 mesaj olmadan özel mesaj atılmıyo. aslında bi bakıma iyi olmuş ama kurunun yanında yaşda yandı.

Evet arkadaşlar doğru konu cevaplandığına göre kapatıyorum

Back