• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel jimer hastanesinde 2015 doğum fiyatları

Jimerde cenk beye gidiyorum kesinlikle ve kesinlikle memnun kalıcaksınız. Kontrol amaçlı rentıpada pembemaviyede gittim ama berbat ötesi. Tamamen ticari mantıkla çalışıyorlar ve hizmet alamıyorsunuz. Jimerde çok ucuz değil ama en azından paranın hakkını veriyorlar. Gerek çalışanlar gerek hemşireler maşallah hepsinden Allah razı olsun. Birde doğum sonrası hizmetleri çok tatlı. Pastalar süpriz hediyeler. Doğacak yavrumuzun albümü, saatler felan ya hoş şeyler aslında ve jimer her zaman daha sempatik geliyor. Yani sadece doğum için değil sonrası içinde kesinlikle huzurla hizmet alabileceğimiz ferah lüks bir yer hastane demiyorum evim gibi oldu :) Ve yakında açılacak olan yeni bir ek binası varmış yanında, duyduğuma göre çok mükemmel odalar hazırlanıyormuş. Keşke doğumuma kadar yetişse diye dua ediyorum :) Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Jimerde cenk beye gidiyorum kesinlikle ve kesinlikle memnun kalıcaksınız. Kontrol amaçlı rentıpada pembemaviyede gittim ama berbat ötesi. Tamamen ticari mantıkla çalışıyorlar ve hizmet alamıyorsunuz. Jimerde çok ucuz değil ama en azından paranın hakkını veriyorlar. Gerek çalışanlar gerek hemşireler maşallah hepsinden Allah razı olsun. Birde doğum sonrası hizmetleri çok tatlı. Pastalar süpriz hediyeler. Doğacak yavrumuzun albümü, saatler felan ya hoş şeyler aslında ve jimer her zaman daha sempatik geliyor. Yani sadece doğum için değil sonrası içinde kesinlikle huzurla hizmet alabileceğimiz ferah lüks bir yer hastane demiyorum evim gibi oldu :) Ve yakında açılacak olan yeni bir ek binası varmış yanında, duyduğuma göre çok mükemmel odalar hazırlanıyormuş. Keşke doğumuma kadar yetişse diye dua ediyorum :) Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Merhaba, ben de cenk beye gidiyorum ve memnunum, ancak doğumla ilgili sorduğumda ücrete sadece 2 geceyatış dahil dediler. yani siz o söyledikleriniz oda süsleme albüm falan ekstra siz isterseniz yapılıyor sanırım. ve ücretleri hakkında pek bir bilgim yok. sizin doğum ne zaman görünüyor ve bunları konuştunuz mu hastaneyle?

Ben pembe mavide feride hanima gidiyorum ve cok memnunum ilgili ve guler yuzlu doktor ve hastane korkusu olan biri olarak ona gittigimde cok rahatladim aklimdaki tum sorulara ben sormadan cvp veriyor acil bir durum oldugunda 24 saat kadin dogum hekimi mevcut dogum ucretleri 4000 sezeryanda normal dogumda ayni bebek cikolatasi ve lohusa serbeti ikramlari varmis gelen misafirlere ben hastanede calistim daha once burada uzun yillar calisan bi arkadasim tavsiye etti jimerde guzel fakat acil kadin dogum olmamasi vede kalabalik ve yogun cenk bey o yuzden tercih etmedim

Ben de Jimerde Cenk Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti ne kadar acaba? Diğer jimer doktorlarıyla farklılık gösteriyor mu? Jimer bana başından beridir çok sıcak geliyor. Tek düşündüren pahalı olması. Muayene harici tetkikler tahliller sıkıntıya sokuyor mu acaba? Özel sigortam yok, yaptırmak konusunda da geç kaldım. Bilgi verirseniz çok sevinirm.

Ben de Jimerde Cenk Bey'e gitmeyi düşünüyorum. Muayene ücreti ne kadar acaba? Diğer jimer doktorlarıyla farklılık gösteriyor mu? Jimer bana başından beridir çok sıcak geliyor. Tek düşündüren pahalı olması. Muayene harici tetkikler tahliller sıkıntıya sokuyor mu acaba? Özel sigortam yok, yaptırmak konusunda da geç kaldım. Bilgi verirseniz çok sevinirm.
Aynı şekilde ben de sağlık sigortası konusunda geç kaldım ve çok hayıflanıyorum buna ama kısmet işte, bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da ne yapalım. Cenk beyden de hastaneden de memnunum aslında ama muayene ücretleri ve doğum pahalı cidden. Muayene cenk beyin 130 tl, diğer doktorlar farkediyor çünkü sadece Cenk beyin SGK ile anlaşması yok. Diğerleri yanlış bilmiyorsam 80 tl civarında. Doğum için de konuştuğumda normal 3500 sezeryan 4000 denmişti bana. İsterseniz arayın bilgi veriyorlar. Tahliller için SGK anlaşması oluyor, aşağı yukarı diğer özel hastaneler gibi diyebilirim tahlil tetkik ücretlerini.

Arkadaşlar jimer için yoğun bakın ünitesi tadilatta deniliyor. Dogrumu dur bilininiz var mı ????? Bir inşaat durumu var evet. Bende cenk bey e gidiyorum. Ve yarın karar vericek. Doğum şekline. Bu bilgiyi bir arkadaşım söyledi ama artık bursada oturuyor emin değil. Yarın öğrenirim artık durumu ama bilgisi olan varsa yazsın yaa

Arkadaşlar selam.. bu topiği geç farkettim.. ben de bursadayım.. şimdilik acıbademe gidiyorum ama doğum çok pahalı.. o yüzden jimere cenk beye geçmeyi düşünüyorum.. evimiz de jimere çok çok yakın, prestij parktayız :) ama jimerin fiyatları burda yazdığı gibi mi gerçekten emin olamadım.. eğer öyleyse acıbademin yarısı kdr resmen umarım fiyatlar doğrudur.. en kısa zamanda cenk beyden randevu alıcam inş doktorla elektriğimiz tutar.. sonrasında da fiyat ve fiyata neler dahil onları ayrıntılı öğrenmeye çalışıcam..

sevgiler..

Arkadaşlar selam.. bu topiği geç farkettim.. ben de bursadayım.. şimdilik acıbademe gidiyorum ama doğum çok pahalı.. o yüzden jimere cenk beye geçmeyi düşünüyorum.. evimiz de jimere çok çok yakın, prestij parktayız :) ama jimerin fiyatları burda yazdığı gibi mi gerçekten emin olamadım.. eğer öyleyse acıbademin yarısı kdr resmen umarım fiyatlar doğrudur.. en kısa zamanda cenk beyden randevu alıcam inş doktorla elektriğimiz tutar.. sonrasında da fiyat ve fiyata neler dahil onları ayrıntılı öğrenmeye çalışıcam..

sevgiler..
randevu alıp doktora gittiğinde yeni bilgileri bizimle paylaşır misin lütfen.izlenimlerin nasıl,doğum fiyat vb. sanırım 26 haftalık bebeğin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

randevu alıp doktora gittiğinde yeni bilgileri bizimle paylaşır misin lütfen.izlenimlerin nasıl,doğum fiyat vb. sanırım 26 haftalık bebeğin sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

tabiki de arkadaşım, psylaşırım.. önümüzdeki hafta gidicem inş..

cenk bey e gidenlere birşey sormak istiyorum. Muayeneye hemşiresi başka bir odaya mı alıyor yoksa onun kendi odasında muayene de yapabiliyor mu? Eş de bebeği görmek için yanıma gelebiliyor mu? (Ben hamile kalmadan önce jimer de aylin hanıma gidiyordum o başka bi odada muayene ediyordu da.) cevaplarsanız çok sevinirim.

ben bir şey sormak istiyorum size. Cenk bey kendi odasında mı muayeneye alıyor yoksa başka bi odada hemşire hastayı hazırlıyor doktor oraya mı geliyor. Bir de eşim de gelebiliyor mu içeri bebeği görmeye merak ettim de.tşk ler...

Merhabalar bir şey sormak istiyorum. özel jimer hastanesinde 2015 için doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Telefonla aradığımda doğum fiyatlarının değişmediğini 2014 ile aynı olduğunu söylediler. Bu konuda yardımcı olacak birileri var mı? Yakınlarda jimerde doğum yapan var mı ve memnun mu? jimer haricinde doğum yapılabilecek hastane önerisi olan var mı? Bursaya taşınalı 5 ay gibi bir süre oldu. Nette araştırdığım kadarı ile herkes jimer diyor ve memnun sizin önerileriniz neresidir?

Jimer Hastanesinde kalite çok kötü sadece doktorlar iyi niyetli, bunun yerine aynı ücrete PembeMavi hastanesini tercih etmek bence daha mantıklı, PembeMavi hastanesinin binası ve tüm cihazları yeni ve teknolojik. Ayrıca sahiplerinin hepsi orada çalışan samimi hekimler, bu çok büyük bir avantaj. Jimer artık eski bir hastane ve sürekli doktor değiştiren bir yapısı var, yani kontrole gittiğinizde doktorunuzu bulamayabilirsiniz. Sonuçta bu bir tercih meselesi bundan 5-7 yıl önce bu kadar hastane yoktu bu şehirde artık her konuda seçim yapabileceğimiz bir hastane var.

kesinlikle katılıyorum aslertrk, jimerde doğum yapan biri olarak doktorum cenk aşkalli başta olmak üzere, hemşiresinden tutun hasta bakıcılarına kadar herkesten çok memnun kaldım. Ancak bebeğim 4 gün boyunca küvözde kaldı, ilk gün çocuk doktoru yeterince ilgilenmediği gibi bize doğru dürüst bilgi de vermedi, muzaffer ocak bize daha cok poliklinik yaptıklarını o yüzden ilgilenemediğini söyledi. Doğumdan 4000 tl almayı biliyorlar ama. Hastane yönetimi ise bin beter, ben daha bebeğimi görmemişim koklamamışım aynı gün odayı arayıp ödeme yapabileceğimizi soruyorlar utanmadan. Kısacası hastane yönetimi ve çocuk doktoru hariç memnun kaldım.

Arkadaşım selam, kusura bakma bu topik aklımdan çıkmış.. Jimere cenk beye gittim çok memnun kaldım.. Hastane güzel cenk bey çok ilgili.. Takipli hastalara doğumda indirim oluyormuş ama normal fiyat normal epidural doğum 4500 epidural sezaryen 5000..

Ben de pembe maviye Nedret hanıma gidiyorum. Çok güler yüzlü herşeyi siz sormasanız bile anlatan iyi bir doktor. Tavsiye ederim. Muayene ücreti 180 tl. Sürekli devam edenlere doğum 4500 dışarıdan gelenlere 5200 gb birşey . Oda süsleme yok fiyatın içinde sadece şerbet veriyorlar iki geceye kadar kalış bebeğin ilk aşıları kontrolleri Allah korusun yoğun bakım gerektiren durumlar ücrete dahil. Hastane içinde stand var oda süsleme ve doğum fotoğrafı isteyenler anlaşabilir.

merhaba arkadaşlar bende jimere nuray hanıma gidiyorum..muayene ücreti 90 tl..doğum ücretleri ise takipli hastası olduğum için normal 3.000 sezeryan3.500 ikramlık fotograf fiyta dahil..yenidoğan yoğun bakım servisi de var ve sgk anlaşmalı..hastaneden ve dr umdan memnununm ama bu kadar para verilmeli mi bilemiyorum bende çok kararsızım..

Arkadaşlar merhaba,Pembe Mavinin 2016 doğum fiyatlarını bilen var mı?İlk bebeğimin doğumu orada oldu, ikinciye hamileyim tekrar oraya gitmek istiyorum,Feride Hanımdan çok memnun kaldım.4500 tl gibi rakamlardan bahsediliyor yorumlarda doğru mu acaba?Kesin bilen yazsın lütfen!!!1

Back