- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi burhaninannesi
Pembemaviye giden var mı kızlar? Hangi doktoru tavsiye edersiniz orada? Bugün fiyat öğrenmeye gittim. Dediğiniz gibi muayene 150 doğum 4000.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 4000 tl icinde neler var acaba? Jimer 3500 tl nakit odemede dedi normal dogum icin ama icinde mesela oda susleme yok. Hersey var mi icinde pembe mavi nin bu fiyatta?Pembemaviye giden var mı kızlar? Hangi doktoru tavsiye edersiniz orada? Bugün fiyat öğrenmeye gittim. Dediğiniz gibi muayene 150 doğum 4000.
Oda süslemeden bahsedilmedi. Epidural, 2 geceye kadar yatış, yenidoğan yoğun bakımı gibi şeyler fiyata dahil. Kan uyuşmazlığı iğnesi ekstraymış, bi bunları söyledi. Eğer oraya gitmeye karar verirsem sorarım daha ayrıntılı.Canim 4000 tl icinde neler var acaba? Jimer 3500 tl nakit odemede dedi normal dogum icin ama icinde mesela oda susleme yok. Hersey var mi icinde pembe mavi nin bu fiyatta?
Canım Cenk Bey'in muayene ücreti ne? Cenk Bey'in sgk ile anlaşması yok diye biliyorum. Birde Jimer'de yenidoğan yoğun bakım varmı acaba?Evet arkadaşlar jimerle ilgili bilgilere ve fazlasına ulaştım. Sizleri de bilgilendirmek istedim.
Jimerin 2015 doğum fiyatları değişmemiş zam yapmamışlar 2014 ile aynıymış. Bir çok kişi ile görüştüm aynı şekilde forumda da edindiğim bilgilere göre jimerden herkes memnun. Fiyatın yüksek olduğu söyleniyor ama hastaneyi gezdim her şey çok güzel ve doğum yapanlarda hizmetten memnunmuş. Bu arada jimer ek bina yapıyormuş, orada yeni süit vip odalar olucakmış. Yeni bir hizmet olucak dediler. İnşallah ben doğum yapana kadar yetişirmiş dediler. Kesinlikle memnun kalıcaksınız dedi çalışanları ve doktorum. Cenk Aşkalli yeni doktorum ve çok memnunum. Mükemmel bir doktor ve ciddi anlamda ilgileniyor aklımda bir soru bile birakmıyor. Sizlere de tavsiye ederim. Sizleri de bilgilendirmek istedim.
Merhaba, Cenk beyin muayene ücreti 130 olmuş, anlaşması yok Sgk ile. Jimerde yenidoğan yoğun bakım var.Canım Cenk Bey'in muayene ücreti ne? Cenk Bey'in sgk ile anlaşması yok diye biliyorum. Birde Jimer'de yenidoğan yoğun bakım varmı acaba?
ben çekirge devlet hastanesinde yapmıştım. son dakika acilden gitmiştim. bir oda da 6 anne 6 bebek 6 refakatçı. ağustos sıcağında düşünün. hastane çok pis, ebeler iyisi de denk geldi kötüsü de. gece 3 te doğum yapıp sabah 9:00 da apart topar çıktım hastaneden . ve şunu fark ettim doğumda 7-8 kişi vardı ve hepimizde suni sancı vardı. Büyük konuşmayım ama imkanım varsa asla devlet hastanesinde doğum yapmam.pembe maviyi bende merak ediyorum.ama plaza tipi hastaneler sebebiyle çekirge devlet hastanesi ya da zübeyde hanım doğum evini seçecek gibiyim mecburen..
zübeydeye gittim hakikaten ortalık savaş alanı gibi,şimdi hem zübeydeye hem o kadar kötüledim evet ama bir kişiyi jimerde başka bir doktora gidiyorum..rentıpa da gittim sinir oldum..daha yeniyim zaman ilerledikçe fikrim şekillenecektir..ben çekirge devlet hastanesinde yapmıştım. son dakika acilden gitmiştim. bir oda da 6 anne 6 bebek 6 refakatçı. ağustos sıcağında düşünün. hastane çok pis, ebeler iyisi de denk geldi kötüsü de. gece 3 te doğum yapıp sabah 9:00 da apart topar çıktım hastaneden . ve şunu fark ettim doğumda 7-8 kişi vardı ve hepimizde suni sancı vardı. Büyük konuşmayım ama imkanım varsa asla devlet hastanesinde doğum yapmam.
çok teşekkür ederim canım.arkadaşın neden bıraktı peki pembe maviyi?
hmmm fiyatlar hoşmuşBenimde doktorum jale gürlüler araştırdığım kadarıyla türkiyede ilk 5 kadın doğumcydan biriymiş annemde kardeşimi onunla doğurmuştu muayenehanesine gidiyorum çok çok memnunum arkadaşlar biraz pahalı ama tavsiye ederim doğumuda ya pembe mavide yada acıbademde yaptırıyor pembe mavi 5000,acıbadem 10000 kızlar araştırdım bende
bende nazmıye hanıma gıdıyorum daha cok yenı ama sımdılık ıyı gibi :)Selamlar.ben Rentıp'a gidiyorum Selim Akgün'e.Normal doğum 1177,zorunlu sezeryan 1070,isteğe bağlı sezeryan 2350 Bilginize
Fiyatlar aynı değişiklik yok Normal doğum 1177,zorunlu sezeryan 1070,isteğe bağlı sezeryan 2350.selim akgüne gidiyorum kısmetse ağustosta doğum gözüküyor.Memnunum bir problem yaşamadım şuana kadarRentıp 2015 doğum fiyatları ve Dr selim bey ile ilgili bilgi verebilecek var mı ? Ayrıca rentıp doğum yapanlarında tecrübelerinden yararlanmak isterim