• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel jimer hastanesinde 2015 doğum fiyatları

Pembemaviye giden var mı kızlar? Hangi doktoru tavsiye edersiniz orada? Bugün fiyat öğrenmeye gittim. Dediğiniz gibi muayene 150 doğum 4000.

Pembemaviye giden var mı kızlar? Hangi doktoru tavsiye edersiniz orada? Bugün fiyat öğrenmeye gittim. Dediğiniz gibi muayene 150 doğum 4000.
Canim 4000 tl icinde neler var acaba? Jimer 3500 tl nakit odemede dedi normal dogum icin ama icinde mesela oda susleme yok. Hersey var mi icinde pembe mavi nin bu fiyatta?

Canim 4000 tl icinde neler var acaba? Jimer 3500 tl nakit odemede dedi normal dogum icin ama icinde mesela oda susleme yok. Hersey var mi icinde pembe mavi nin bu fiyatta?
Oda süslemeden bahsedilmedi. Epidural, 2 geceye kadar yatış, yenidoğan yoğun bakımı gibi şeyler fiyata dahil. Kan uyuşmazlığı iğnesi ekstraymış, bi bunları söyledi. Eğer oraya gitmeye karar verirsem sorarım daha ayrıntılı.
4000 için en fazla 3 taksit yapıyormuşlar karta.

arkadaşlar merhaba,
4.ayım bu hafta bitecek Allah'ın izniyle.Doğum için hastane araştırmaktayım.
birkaç hastaneden edindiğim fiyatları sinizlede paylaşmak isterim.Siz de hastanelerden aldığınız fiyatları paylaşırsanız süper olur.Hepimiz aydınlanalım:21:tatliş hamişler.

ota&jinemed hastanesi uzman doktor normal doğum: 3.500(1 gece yatış)/ sezeryan : 3.500(2 gece yatış)
ota&jinemed hastanesi doçent doktor normal doğum :4.750(1 gece yatış)/sezeryan : 4.750(2 gece yatış)

türkiye gazetesi hastanesi normal doğum :1. 950 tl(1 gece yatış) /zorunlu sezeryan : 2.300 tl(2 gece yatış)/isteğe bağlı sezeryan :3.500 tl

şişli memorial hastanesi normal doğum :9.620 tl (1 gece yatış) /sezeryan :11.570 tl(2 gece yatış)

memorial kafayı yemiş deli fiyat verdi :KK53:

hepinizi öperim.herkese sağlıklı evlatlar, sağlıklı doğumlar dilerim.

Bursa için Güncel fiyat bilgisi olan var mı ? Ben de en kısa zamanda gidip görüşeceğim. Bu Yazılan fiyatlar içinde fotoğraf , süsleme var mı acaba ?

Evet arkadaşlar jimerle ilgili bilgilere ve fazlasına ulaştım. Sizleri de bilgilendirmek istedim.
Jimerin 2015 doğum fiyatları değişmemiş zam yapmamışlar 2014 ile aynıymış. Bir çok kişi ile görüştüm aynı şekilde forumda da edindiğim bilgilere göre jimerden herkes memnun. Fiyatın yüksek olduğu söyleniyor ama hastaneyi gezdim her şey çok güzel ve doğum yapanlarda hizmetten memnunmuş. Bu arada jimer ek bina yapıyormuş, orada yeni süit vip odalar olucakmış. Yeni bir hizmet olucak dediler. İnşallah ben doğum yapana kadar yetişirmiş dediler. Kesinlikle memnun kalıcaksınız dedi çalışanları ve doktorum. Cenk Aşkalli yeni doktorum ve çok memnunum. Mükemmel bir doktor ve ciddi anlamda ilgileniyor aklımda bir soru bile birakmıyor. Sizlere de tavsiye ederim. Sizleri de bilgilendirmek istedim.
Canım Cenk Bey'in muayene ücreti ne? Cenk Bey'in sgk ile anlaşması yok diye biliyorum. Birde Jimer'de yenidoğan yoğun bakım varmı acaba?

kızlar merhaba ben daha yeni hamileyim ve doktorum jale gürlüler çok memnunum pembe mavi hastanesinde doğum yapmak istiyorum.Normal doğum ve sezeryan net fiyat bilen var mı aranızda şimdiden teşekkürler :)

cnm pembe maviye bi arkadaşım gidiyordu yakın zamana kadar ama başka bi yere başladı bıraktı orayı.ondan duyduğuma göre 4800 dü fiyat.ama bu dediğim olay 4-5 ay öncesi falan

pembe maviyi bende merak ediyorum.ama plaza tipi hastaneler sebebiyle çekirge devlet hastanesi ya da zübeyde hanım doğum evini seçecek gibiyim mecburen..
ben çekirge devlet hastanesinde yapmıştım. son dakika acilden gitmiştim. bir oda da 6 anne 6 bebek 6 refakatçı. ağustos sıcağında düşünün. hastane çok pis, ebeler iyisi de denk geldi kötüsü de. gece 3 te doğum yapıp sabah 9:00 da apart topar çıktım hastaneden . ve şunu fark ettim doğumda 7-8 kişi vardı ve hepimizde suni sancı vardı. Büyük konuşmayım ama imkanım varsa asla devlet hastanesinde doğum yapmam.

ben çekirge devlet hastanesinde yapmıştım. son dakika acilden gitmiştim. bir oda da 6 anne 6 bebek 6 refakatçı. ağustos sıcağında düşünün. hastane çok pis, ebeler iyisi de denk geldi kötüsü de. gece 3 te doğum yapıp sabah 9:00 da apart topar çıktım hastaneden . ve şunu fark ettim doğumda 7-8 kişi vardı ve hepimizde suni sancı vardı. Büyük konuşmayım ama imkanım varsa asla devlet hastanesinde doğum yapmam.
zübeydeye gittim hakikaten ortalık savaş alanı gibi,şimdi hem zübeydeye hem o kadar kötüledim evet ama bir kişiyi jimerde başka bir doktora gidiyorum..rentıpa da gittim sinir oldum..daha yeniyim zaman ilerledikçe fikrim şekillenecektir..

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Bende rentıpı düşünüyordum. sen neden vazgeçtin?

çok teşekkür ederim canım.arkadaşın neden bıraktı peki pembe maviyi?

O İLK ÇOCUĞUNDADA ORAYA GİDİYO FERİDE DİYE DOKTORA.SONRA MEMNUN KALMADI NEDENİDE HASTANE ARTIK TÜP BEBEĞE AŞIRI AĞIRLIK VERMİŞ GEBE TABİKİBİNDE İYİ DEĞİLLER DEDİ.ONUN YALANCISIYIM :) BENİM HİÇ BİR FİKRİM YOK.ONDAN DUYDUĞUM KADARIYLA.BEN RENTIPA SELİM AKGÜNE GİDİYORUM.MEMNUNUM ÇOK ŞÜKÜR.

Benimde doktorum jale gürlüler araştırdığım kadarıyla türkiyede ilk 5 kadın doğumcydan biriymiş annemde kardeşimi onunla doğurmuştu muayenehanesine gidiyorum çok çok memnunum arkadaşlar biraz pahalı ama tavsiye ederim doğumuda ya pembe mavide yada acıbademde yaptırıyor pembe mavi 5000,acıbadem 10000 kızlar araştırdım bende

Benimde doktorum jale gürlüler araştırdığım kadarıyla türkiyede ilk 5 kadın doğumcydan biriymiş annemde kardeşimi onunla doğurmuştu muayenehanesine gidiyorum çok çok memnunum arkadaşlar biraz pahalı ama tavsiye ederim doğumuda ya pembe mavide yada acıbademde yaptırıyor pembe mavi 5000,acıbadem 10000 kızlar araştırdım bende
hmmm fiyatlar hoşmuş :D

Rentıp 2015 doğum fiyatları ve Dr selim bey ile ilgili bilgi verebilecek var mı ? Ayrıca rentıp doğum yapanlarında tecrübelerinden yararlanmak isterim

Rentıp 2015 doğum fiyatları ve Dr selim bey ile ilgili bilgi verebilecek var mı ? Ayrıca rentıp doğum yapanlarında tecrübelerinden yararlanmak isterim
Fiyatlar aynı değişiklik yok Normal doğum 1177,zorunlu sezeryan 1070,isteğe bağlı sezeryan 2350.selim akgüne gidiyorum kısmetse ağustosta doğum gözüküyor.Memnunum bir problem yaşamadım şuana kadar

Back