- 4 Ocak 2015
- 16
- 0
- 36
- 35
- Konu Sahibi burhaninannesi
-
3500 normal doğum, 4000 sezeryan diye bilgi almıştım Jimer'den.4000-4500 civarı diye biliyorum. emin değilim.
Pembe mavi 4000 dediler sezeryan ve normal doğum aynı fiyat. Rentıp hakkında bilgim yok.2015 rentıp ya da pembe mavi bilen var mı ??
pembe maviyi bende merak ediyorum.ama plaza tipi hastaneler sebebiyle çekirge devlet hastanesi ya da zübeyde hanım doğum evini seçecek gibiyim mecburen..Pembe mavinin de yeni binası için çok güzel diyorlar. pembe mavi ve jimer eşit gibi aslında.
Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versn inşallah.pembe maviyi bende merak ediyorum.ama plaza tipi hastaneler sebebiyle çekirge devlet hastanesi ya da zübeyde hanım doğum evini seçecek gibiyim mecburen..
Canim muayene ucreti ne kadar selim beyin?Selamlar.ben Rentıp'a gidiyorum Selim Akgün'e.Normal doğum 1177,zorunlu sezeryan 1070,isteğe bağlı sezeryan 2350 Bilginize
Canim muayene ucreti ne kadar selim beyin?
Canim bu guncel fiyat mi?JİMERDE 3500 TL AMA DİĞER HASTANELERDEN GERÇEKTEN KALİTELİ. RENTIP, PEMBE MAVİ,DORUK GİBİ YERLERLE KIYASLANMAMASI LAZIM. HASTANE İÇİ ÇOK LÜKS, ODALAR GENİŞ FERAH. ÇALIŞANLAR GÜLER YÜZLÜ. ALDIKLARI ÜCRETİ SONUNA KADAR HAK EDİYORLAR. İMKANI OLANLAR KESİNLİKLE JİMER'DEN VAZGEÇMEMELİ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?