• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel jimer hastanesinde 2015 doğum fiyatları

burhaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
16
0
36
35
Merhabalar bir şey sormak istiyorum. özel jimer hastanesinde 2015 için doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Telefonla aradığımda doğum fiyatlarının değişmediğini 2014 ile aynı olduğunu söylediler. Bu konuda yardımcı olacak birileri var mı? Yakınlarda jimerde doğum yapan var mı ve memnun mu? jimer haricinde doğum yapılabilecek hastane önerisi olan var mı? Bursaya taşınalı 5 ay gibi bir süre oldu. Nette araştırdığım kadarı ile herkes jimer diyor ve memnun sizin önerileriniz neresidir?

Evet arkadaşlar jimerle ilgili bilgilere ve fazlasına ulaştım. Sizleri de bilgilendirmek istedim.
Jimerin 2015 doğum fiyatları değişmemiş zam yapmamışlar 2014 ile aynıymış. Bir çok kişi ile görüştüm aynı şekilde forumda da edindiğim bilgilere göre jimerden herkes memnun. Fiyatın yüksek olduğu söyleniyor ama hastaneyi gezdim her şey çok güzel ve doğum yapanlarda hizmetten memnunmuş. Bu arada jimer ek bina yapıyormuş, orada yeni süit vip odalar olucakmış. Yeni bir hizmet olucak dediler. İnşallah ben doğum yapana kadar yetişirmiş dediler. Kesinlikle memnun kalıcaksınız dedi çalışanları ve doktorum. Cenk Aşkalli yeni doktorum ve çok memnunum. Mükemmel bir doktor ve ciddi anlamda ilgileniyor aklımda bir soru bile birakmıyor. Sizlere de tavsiye ederim. Sizleri de bilgilendirmek istedim.

Cenk bey benimde doktorum bende memnunum ancak son randevu almak için aradığımda fiyat sordum ama telefonda bilgi vermediler.Bilen varsa aydınlatsınnnn bizi :))

JİMERDE 3500 TL AMA DİĞER HASTANELERDEN GERÇEKTEN KALİTELİ. RENTIP, PEMBE MAVİ,DORUK GİBİ YERLERLE KIYASLANMAMASI LAZIM. HASTANE İÇİ ÇOK LÜKS, ODALAR GENİŞ FERAH. ÇALIŞANLAR GÜLER YÜZLÜ. ALDIKLARI ÜCRETİ SONUNA KADAR HAK EDİYORLAR. İMKANI OLANLAR KESİNLİKLE JİMER'DEN VAZGEÇMEMELİ.

jimer yüzünden hayatımın sonn yedi ayında klostrofobi hastalığına yakalandım bir hastanede açılabilen camların olmaması ne demektir ya...cenk aşkaliyi bilmem ama benim doktorum fatma nuray sözeri altınerdi ve kendisinden hiç memnun kalmadık..hiçbir soruma karşılık bulamadım her şeye hııı hııı diyip cevap vermiyordu ,kesem bozuk olduğu halde söylememiş,kürtajı yaptıktan sonra zaten kesek bozuktu gideceği belliydi diye bir cümle duymak son noktaydı. o hastanede kürtaj olmam kaçınılmazmış bunu geç farkettik ve cahilliğimizin kurbanı olduk...

Pembe mavinin de yeni binası için çok güzel diyorlar. pembe mavi ve jimer eşit gibi aslında.
pembe maviyi bende merak ediyorum.ama plaza tipi hastaneler sebebiyle çekirge devlet hastanesi ya da zübeyde hanım doğum evini seçecek gibiyim mecburen..

Selamlar.ben Rentıp'a gidiyorum Selim Akgün'e.Normal doğum 1177,zorunlu sezeryan 1070,isteğe bağlı sezeryan 2350 Bilginize

Pembe mavi nin sgk ile hic anlasmasi yok muayene ucreti 150 tl demislerdi. Jimer e sordum muayene ucreti sgk lilar icin 80 tl ama dogum ucretleri hakkinda bir bilgim yok maalesef.
3500 tl kesin fiyat mi? Buna dahil neler var acaba? Oda susleme fotograf vs. var mi ki?

JİMERDE 3500 TL AMA DİĞER HASTANELERDEN GERÇEKTEN KALİTELİ. RENTIP, PEMBE MAVİ,DORUK GİBİ YERLERLE KIYASLANMAMASI LAZIM. HASTANE İÇİ ÇOK LÜKS, ODALAR GENİŞ FERAH. ÇALIŞANLAR GÜLER YÜZLÜ. ALDIKLARI ÜCRETİ SONUNA KADAR HAK EDİYORLAR. İMKANI OLANLAR KESİNLİKLE JİMER'DEN VAZGEÇMEMELİ.
Canim bu guncel fiyat mi?

Back