Özel hayatında kimler dertli ve mutsuz?

Serap111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
63
-139
32
Dertleşelim☺benim eşimin ailesiyle sıkıntılarım var. Şu an hamileyim sağlık sorunlarım da var bir yandan. Şu sıralar hayatımda her şey üst üste geliyor hem maddi hem manevi. Kendi ailem uzakta.

Dertleşelim☺benim eşimin ailesiyle sıkıntılarım var. Şu an hamileyim sağlık sorunlarım da var bir yandan. Şu sıralar hayatımda her şey üst üste geliyor hem maddi hem manevi. Kendi ailem uzakta.
Ah hem dertli hem de mutsuz iken nasıl mutlu bebek büyütmeyi düşünüyorsunuz?

Keske bu mutsuzluğa bir çocuğu da ortak etmeseydiniz ama olmuş yapcak birşey yok. Bu yuzden kendinizi mutlu edecek birşeyler bulmanız lazım. Siz mutlu olun ki bebeğiniz de mutlu olsun..

Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah. Eşin ailesi ile olan problemlerinde senin yanında duruyor mu? Nasıl tavır sergiliyor?
Ben bu ara tamamen salmışlık içindeyim, çok bebek denedik olmadı, biraz kendime vakit ayırıp diyet spor vs onlara yöneldim. Onun haricinde iyiyim sanırım bilemiyorum

Ben kendim, işim, yaşadığım sosyal hayat ve çocuklarımla oldukça mutluyum. 3. çocuğuma hamileyim iyi gidiyor o yönden sıkıntım yok. Ama özel hayatım öyle değil eşimden iyi enerji alamıyorum zaten uzakta mesajla aramayla canım cicim nereye kadar pekte ortak yanımız var diyemem. Bu durum canım sıkıyor o kadar onun harici şükür iyiyim.

Valla bu aralar bende bunaldım. 3 çocukla her gün okula git gel yemek temizlik ödevler kendime ayıracak pek zamanım kalmıyor

Bence kimse hayatından memnun değil, bekarlar evlenmek ister evliler de daha iyi bir evlilik. Çocuğu olmayan cocuk ister çocuğu olan çocuktan dert yakınır. Yanii kimsenin iyi bir hayatı olduğuna inanmıyorum herkes kendinde olmayana özeniyor. Eşinin ailesiyle sıkıntın varsa pek görüşme, sağlık sorunu maalesef bende de var bende hamileyim ona stres yapıyorum bende eşim de beni o konu da anlamıyor sürekli bebeğe bisi oldu sanıp doktora gitme gibi bir huy geliştirdim doktora gidince de hersey stabil oluyor, esim de içten içe buna kızıyor çok evham yapıyorum diye. Ama elimde değil. Maddi olarak da illa ki çocuk gelince masraflar ikiye katlanıyor. Oda herkesin başında bence. Ama Allah yardım eder merak etme. İç huzuru yakalamaya calis bebeğine daha çok bağlan, ailenin uzakta olması da belki iyi bir şeydir bilemezsin. Benimki yakında ama öylesi de sıkıntı oluyor bazen.

Güzin abla ile yeniden merhaba 🙄
Vardır her kulun bir derdi. Allah kolaylıklar versin herkese.

X