Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah hem dertli hem de mutsuz iken nasıl mutlu bebek büyütmeyi düşünüyorsunuz?Dertleşelim☺benim eşimin ailesiyle sıkıntılarım var. Şu an hamileyim sağlık sorunlarım da var bir yandan. Şu sıralar hayatımda her şey üst üste geliyor hem maddi hem manevi. Kendi ailem uzakta.
Bence kimse hayatından memnun değil, bekarlar evlenmek ister evliler de daha iyi bir evlilik. Çocuğu olmayan cocuk ister çocuğu olan çocuktan dert yakınır. Yanii kimsenin iyi bir hayatı olduğuna inanmıyorum herkes kendinde olmayana özeniyor. Eşinin ailesiyle sıkıntın varsa pek görüşme, sağlık sorunu maalesef bende de var bende hamileyim ona stres yapıyorum bende eşim de beni o konu da anlamıyor sürekli bebeğe bisi oldu sanıp doktora gitme gibi bir huy geliştirdim doktora gidince de hersey stabil oluyor, esim de içten içe buna kızıyor çok evham yapıyorum diye. Ama elimde değil. Maddi olarak da illa ki çocuk gelince masraflar ikiye katlanıyor. Oda herkesin başında bence. Ama Allah yardım eder merak etme. İç huzuru yakalamaya calis bebeğine daha çok bağlan, ailenin uzakta olması da belki iyi bir şeydir bilemezsin. Benimki yakında ama öylesi de sıkıntı oluyor bazen.Dertleşelim☺benim eşimin ailesiyle sıkıntılarım var. Şu an hamileyim sağlık sorunlarım da var bir yandan. Şu sıralar hayatımda her şey üst üste geliyor hem maddi hem manevi. Kendi ailem uzakta.
Tam keşke bende her gün okul ev arası gidip gelsem diyordum ki, gözüm profil fotosuna takıldıValla bu aralar bende bunaldım. 3 çocukla her gün okula git gel yemek temizlik ödevler kendime ayıracak pek zamanım kalmıyor
Bende aynen dediğin gibiyimDertleşelim☺benim eşimin ailesiyle sıkıntılarım var. Şu an hamileyim sağlık sorunlarım da var bir yandan. Şu sıralar hayatımda her şey üst üste geliyor hem maddi hem manevi. Kendi ailem uzakta.
Kahretsin çok güzelimTam keşke bende her gün okul ev arası gidip gelsem diyordum ki, gözüm profil fotosuna takıldı
Evet dehşet verici bir güzelliğiniz varKahretsin çok güzelim