özel hastanemi, devlet hastanelerimi, ünivesite hastanelerimi

valla ben askeriyeye gidiyorum çok memnunun özel hastanelerde iyi ama çok pahalı fiyatları var devletle üniversite birleşti zaten sevk almadan gidiyosun ama onlarda çok kalabalık zor bi tercih..

Üniversite hastanesine gidiyorum.
İmkanım olsa özeli tercih ederim. Çünkü çok kalabalık 1 günde işim bitmiyor.Testler riskli çıkarsa ayrıntılı ultrason yok ,amniyosentez yok özelde yapılacakmış. ...
Ayrıca doktorları da öyle uzman falan değil öğrenci. Ultrason çeken doktorlar da çok iyi bilmediği için bazen önemsiz şeyler için endişelendiriyor, hiç bir açıklama yapmıyor. Kendi aralarında fısıldaşıyorlar ama hasta sorunca bişey yok diye tersliyorlar.Kendimi kobay gibi hissediyorum.
Böyle bir olay geldi başıma çok korktum. Uzman bir doktorun muayenehanesine gittim önemli bişey değilmiş. üç gece ağlamıştım o ultrason çeken kişi yüzünden.
Bu arada cerrahpaşaya gidiyorum.

devlet hastanesi...evet özel hastaneler daha iyi muamele ediyorlar ama insanlarıda yolunacak kaz gibi görüyorlar...

evet canım haklısın özeller pahalı oluyor ama dr a göre de değişiyor biz sorduk neden daha pahalaı sizin sezeryan ücrtleriniz diğer hastanelerden diye çok açıklama yapmadı ama bize şöyle bir öneride bulundu en başından benri takip ettiğim hastamsınız onun için size doğum masraflarında personel indirimi uygulayayaım dedi yani bu birazda dr a bağlı ben çok memnum konyada bulunan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim gitmek isterseniz özel selçuklu hastanesi Güler Kaya Altıntepe çok cici bir dr oğluşumuda inşallah önce Allahın izniyle sonra dr umun ssayesinde alıcam kucağıma hepinizi Allah kurtarsın

iyi araştırmak lazım bazı devlet hastaneleri özellerden daha temiz, güvenilir hem devlet hastanelerinde doktor ve ebeler daha tecrübeli ama yine de hastaneden hastaneye değişiyor önceden sıkı bir araştırma yapmak lazım özel kliniğine gittiğin dr devlet hastanesinde çalışıyorsa bundan faydalanamak lazım bir de şöyle bir durum var bazı dr.lar ise 9 ay özeline gittiğin halde normal doğum yaparsan doğuma girmiyor sadece sezeryana giriyor o yüzden dikkatt derimm

ben son anda devlete geçenlerdenimmmm.gerçi sezeryan olaccak doğum ama yine de özel dedim gittim çok pişmanım.aramadılar bile doğum günü almadınız diyeeee...dru aradım uyuzlar gibi kaşınıyorum göbişte çıktı dedim kadın bana cildiyeciye git dedi gel de bakayımm demediiiiiiii.......

arkadaşlar sağlıkçı olarak özellikle gebelere devlet hastanesi veya üniversite hastanelerini öneriyorum özel hastaneden daha yorucu belki ama doğum bu ne zaman olacağı neler gelişeceği çok belli olmaz tam teşekküllü üniversite yada devlet hastanesinde ihtiyacınız olduğunda (umarım her şey yolunda gider ama aksilik ihtimali de hep aklımızda olmalı)müdahale edebilecek ekip hep vardır

arkadaşa katılıyorum kızlar 9 ay boyunca paramla rezil olmuşşum.şimdi son 2 haftadır çok mutluyum .içim çok rahat vallaaaaaaa

ben özel hastanede dogum yaptım cokda memnun kaldım nazın geciyo bir kere devlet hastanelerinde oyle degil ki

Özele gidiyorum ama 2.hastanem. 8.ayımda hastane değiştirmek zorunda kaldım. Doktorumdan dolayı. Bence hastanede çok önemli ama en önemlisi doktor arkadaşlar. Şimdi gittiğim hastanede SSK geçiyor + çok temiz + doktorumdan memnunum + son teknoloji aletlerden yararlanıyorlar. DEvlet hastanelerinde bu kadar teknoloji maalesef yok.

Ayrıca özel hastanelerde istenirse babalarda doğuma girebiliyorlar. Üstelik nazın daha fazla geçiyor. DEvlet hastanelerinde mesela Zeynep Kamilde aynı odada 3-4 kişi aynı anda doğum yapıyor. Ama özelde sadece sen oluyorsun. Üstelik daha hijyenik.

arkadaşlar,doktorum kadın doğum hastanesinde çalışıyor,özelde doğuma giriyor şimdiye kadar hep özeline gittim normal doğuma kadın doğum hastanesinde girmiyor sadece nöbeti varsa sıradan sezeryan yapıyor..kadın doğum hastaneside temizlik konusunda çok berbat özel odası var ama özel odada tuvalet bile yok orada doğum yapan arkadaşların davranılan tutumdan pskolejileri bozulmuş 3 gün boyunca ağladık diyor..özelde biraz tuzlu geliyor zaten masraflı bir dönem..kafamız karışmıştı ama artık karar verdim araştırdım üniversite hastanesinde sezeryan olacağım oradada uzman doktorlar giriyormuş tam teşekküllü ve temiz...

şuan hangi hastaneye gidiyorsun moonday

Ümraniye'de Hisar Intercontinental Hospital var. Şu anda ona gidiyorum. Odaları, Doğumhanesini, Bebek Yoğum Bakım Ünitesine varıncaya kadar heryerini gezdirdiler. Doktorlarda hemşirelerde çok ilgililer. Tabi memnuniyet kişiden kişiye değişir. Ama son kontrolümde annemide yanıma aldım giderken. Annem titiz biridir onun fikrini almak istedim. Eski hastane ile karşılaştırınca çok çok büyük farklılıklar var dedi. Hem temizlik hem ilgi konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum. Doğum maliyetleri ne kadar? Yani normal doğum ile sezeryan ücretleri ne kadar aralığında? Bende bebek düşünüyorum ve deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

SSK lıyım ve özel hastanede doğum yapmak istiyorum. Avrupa yakasında yaşıyorum. Bana bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar

X