• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Özel hastanede yumurta takibi ucretli mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kardelencicegimm

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
749
759
23
42
Merhaba hanimlar.
Bugun ozel hastanede gebelige hazirlik icin muayene oldum. Test sonuclarim guzel. Sadece AMH 1 hafta sonra cikacak. Dr. Yumurta takibi yapicam haftaya gel dedi. Ancak sormak istedigim; takip icin her gittigimde muayene ucreti odeyecek.miyim? Sizler odediniz mi? Yarin hastaneye soracagim ama yarina kadar kafama takilmasin diye sormak istedim.

Hayır canım ilk randevuda ücret ödüyorsun ben 2 kes gidip geldim ücret ödemeden kontrolum geçti muane ücreti ödedim pazartesi tekrar kontrole gidicem mesela.

Merhaba hanimlar.
Bugun ozel hastanede gebelige hazirlik icin muayene oldum. Test sonuclarim guzel. Sadece AMH 1 hafta sonra cikacak. Dr. Yumurta takibi yapicam haftaya gel dedi. Ancak sormak istedigim; takip icin her gittigimde muayene ucreti odeyecek.miyim? Sizler odediniz mi? Yarin hastaneye soracagim ama yarina kadar kafama takilmasin diye sormak istedim.
Canım amh testi nasıl yapıldı ek ücret aldılar mı bide özel değilse neden gebelik olmuyo acaba

Canım amh testi nasıl yapıldı ek ücret aldılar mı bide özel değilse neden gebelik olmuyo acaba
Ozel hastaneye gittim ben amh yi doktor istedi. Ayric onun icin 200 Tl odedim. Su an cocuk.olmamasi icin bir sebep yok. Zaten iki aydir deniyoruz. Bu ay ikinci ayimiz. Regli doneminde belli olacak gebe olup olmadigim.

Ozel hastaneye gittim ben amh yi doktor istedi. Ayric onun icin 200 Tl odedim. Su an cocuk.olmamasi icin bir sebep yok. Zaten iki aydir deniyoruz. Bu ay ikinci ayimiz. Regli doneminde belli olacak gebe olup olmadigim.
Yeniymiş daha kuzum olur bence çok stres yapmamaya çalış çünkü stres yapınca da olmuyo hiçbir sorun olmazsa bile

Evet bakalim. Bugun gittim kontrole. Ilk yumurtam catlamis hatta ikinci yumurta da buyumus. Bunu da degerlendirelim dedi doktor. Sevindim ama insallah tutar. Yas 39. O yuzden biraz korkuyorum
İnşAllah olmuştur bu ay canım içini ferah tut zaten 35 yaş üstünde ikiz gebelik olma oranı da artıyor eğer iki yumurta da döllenirse senin ki nin ikiz olma olasılığı da var hayırlısı ve en güzeli olsun inşAllah canım 🙏😇💕

İnşAllah olmuştur bu ay canım içini ferah tut zaten 35 yaş üstünde ikiz gebelik olma oranı da artıyor eğer iki yumurta da döllenirse senin ki nin ikiz olma olasılığı da var hayırlısı ve en güzeli olsun inşAllah canım 🙏😇💕
🤗 evet ben de bugun bunu dusundum. Hayirlisiyla olsun da Allah nasil nasip ederse oyle olsun 😊

Back
X