Doğuma Hazırlık Özel hastanede muayene oluyorum acil durumda devlet hastanesi bakar mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Neden küveze koydular

Neden küveze koydular
gebelık sekerım vardı sadece hamıleken cıkıyor bnde suyum fazlamıs zorlu sezeryan oldu oda 3-4 cm acıklık vardı ama bebekle bnı rıske atmadılar sonra hemen acıl sezeryana gırdım 39 hfta allah var guzel baktılar devmlı kontroldeydım 2gun yattım bebek genzıne sut kacdı ılk dogumdn snra emerken tıkandı oglumdada aynı solunum sorunu oldu sanıırım bırazda gebelık sekernden kynklı 4850 grsezeryanla kız bebek dogurdum oglum ılk normal dogumla dogurdum oda 3650 dogdu suan 6 yasnda oglum kızımda 11 aylık oldu kuvezde 7 gun durdu oda 3gun emzırmeye cagrdılar takıp ettıler sonra 7 gun taburcu oldu cok sıstı cocuk dogdugunda smdı sukur herseyımız normal ama devlettekı dr cok ılgılıydı 4 dr muayene ettı dogumdn once bktılar oyle aldılar sezeryndan cok korkuyordum ama normal dogum yptıgımda oda sunı sancıyla oglumu dogurdugumda aynı gun cıktım onuda suleymanıyede dogurdum zburnndakı ordakı dr cok ıyılerdı dogurdum ıkı saat sonra yurudum gece dortte odaya aldılar oglumda 9da kendı ıstegmle taburcu oldum ama sezerynda bakanımda yoktu ıkı gun yttm hast arolsun hepsı yemenden ıcmene herseyıne bkıolr

simdi desenki hangisi iyi suni sancı verselerde normal dogum derım cunkı ayaklanman daha kolay gercı bn kılolu olduugum halde sezeryndada kendımı bırkmadım ıkı gunde ayaklandım ama normal dogumda ıkı sat sonra ayakda gezıyordum oda 3 cm le gıttım yedı cm oldu ıkı cm onlar acdı dıkıslerım ıclı dıslı vardı ama dr cok ıyıydı aynı gun 9 dada cıktım oglum 12gun kalmsdı ozaman kuvezde

dört sene önce özele gitmeme rağmen bir iki kere kadın doğum hastanesine veya bölümüne girişimi yaptırmam gerektiğini kendi doktorum söylemişti.Olası bi durumda örn veriyorum kendi hastanende yenidoğan yoğun bakım yok ise devlete yönlendiriyor giriş bulunmadığı taktirde zorluk çıkarabiliyorlarmış.Hatta bende hastanemi herşeyi olan bir hastane seçtim ama yinede girişimi yaptırdım devlete insan hali ne olacağı belli olmaz diye.Hala daha kriterler aynı diye biliyorum özellikle doktor seçmene gerek yok araştırıp bir doktora görünsen en azından bir kere bile girişin olsa iyi olur.Akşam kalan doktorlar var fazla kalabalıkta olmaz hem hastahane güzelce kontorlünü yaptırırsın keşke biraz daha önce gitseydin ama olsun sonuç olarak kaydın bulunsun.Sağlıklı mutlu doğumlar şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…