- 10 Kasım 2019
- 17
- 4
- 1
- 31
- Konu Sahibi Glcandemir
-
İnşallah kaydınız yok niye buraya geldiniz demezler internette bazı şeyler okudum bununla alakalı devlet hastaneleri almamazlık yapıyormuş daha önce kayıt açılmadığı içinAcil bir durumda ne olursa olsun bütün hastaneler sizi kabul eder. Endişeniz olmasın. ☺
Merhaba arkadaşlar
Ben gebeliğimin başından itibaren özel hastaneye gidiyorum kontrol için. Daha önce devlet hastanesine gidip muayene olmadım gebelikle alakalı. Korona virüsden dolayı da zaten artık randevu alınamıyor malesef. Şuan 32 haftalık gebeyim acil durum olması durumunda devlet hastanesi bakar mı yoksa kaydınız bulunmuyor özele gidin yine diye mi cevap verirler çok merak ediyorum
Tabi ki bakar. Adı üstünde hastane. Trip atıp git onlar baksın diyecek halleri yok yaMerhaba arkadaşlar
Ben gebeliğimin başından itibaren özel hastaneye gidiyorum kontrol için. Daha önce devlet hastanesine gidip muayene olmadım gebelikle alakalı. Korona virüsden dolayı da zaten artık randevu alınamıyor malesef. Şuan 32 haftalık gebeyim acil durum olması durumunda devlet hastanesi bakar mı yoksa kaydınız bulunmuyor özele gidin yine diye mi cevap verirler çok merak ediyorum
Benim de öyle bir yerdi. Ve gece doğuma gittim sabah 6buçukta doğum yaptım. Hiç kaydımın olmadığı alakasız bir devlet hastanesinde. Kaydımın olduğu bir yere gittim akşamüzeri. 5buçuk cm açıklık var yer yok acil sevk dediler. Sonra Süleymaniye doğum evine gittim. 7cm olmuştu gidince. Akşam 7 buçukta yatışımı yaptılar suni sancı filan verdiler gece 4 gibi sancılandım 6buçukta doğum yaptımGittiğim hastane özel ama yenidoğan bakım ünitesi yok birde gece doğum olursa doktor yok sadece hafta içleri gündüz doğum yapan doktorlar var o yüzden araştırma gereğinde bulundum
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz bir doğum olurYani şöyle duymuştum bir hemşire acil durumlarda kayıt olmasa dahi hastaneler direk kabul ediyorlarmış çünkü Suriyeliler bunu bildikleri için merdiven altı yerlerde doğumu başlatıp hastaneye gidiyorlarmış. Hatta bu sebepten kayıtlı hastaları bile bazen sevk etmek zorunda kalabiliyorlarmış yoğunluk olduğu için.
Alllah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza doğuma çok az kaldı endişeleniyorum haliyleBenim de öyle bir yerdi. Ve gece doğuma gittim sabah 6buçukta doğum yaptım. Hiç kaydımın olmadığı alakasız bir devlet hastanesinde. Kaydımın olduğu bir yere gittim akşamüzeri. 5buçuk cm açıklık var yer yok acil sevk dediler. Sonra Süleymaniye doğum evine gittim. 7cm olmuştu gidince. Akşam 7 buçukta yatışımı yaptılar suni sancı filan verdiler gece 4 gibi sancılandım 6buçukta doğum yaptım
Ne kadar kötü bir durum gebe kadın zaten sancı çekiyor birde azar işitmek zorunda kalıyor orada ne kadar saygısız insanlar varBenim görümcem bu durumu yaşamştı. Kontrollerini hep özelde olmuştu doğum anında devlete gitmişti doktoru olmadığı için kızmştılar ona.. Devlet hastanesinde de ne olursa olsun birtane doktorun olması gerekiyor diye.. Benim hamileliğimde devletede gitmemi enazınden orda da kayıt açmamı söylemşti açtm ama erken doğumla özelde doktorumda doğurdum zaten
Kızılması konusunda evet kaba davranıldı ama devlette de bir doktoru kaydı olunması konusunda haklılar.. sen bence bi kayıt açtırt..Ne kadar kötü bir durum gebe kadın zaten sancı çekiyor birde azar işitmek zorunda kalıyor orada ne kadar saygısız insanlar var
Virüsden dolayı hastanelerde kadın doğumcu bulmak da zor şuan randevu çıkmıyorKızılması konusunda evet kaba davranıldı ama devlette de bir doktoru kaydı olunması konusunda haklılar.. sen bence bi kayıt açtırt..
Doğumuna Allah nasip ederse 8 hafta daha var.. çıkarsa gidersin çıkmazsa takılmana gerek yok sonuçta alıyorlar öyle ortadö kalmazsın canım.. ama özelde doğumun başladığı zaman doktorunu araman gerekiyor doktorunun gelmesi gerekiyor diye biliyorum ben siz de öyle bir durum yok mu?Virüsden dolayı hastanelerde kadın doğumcu bulmak da zor şuan randevu çıkmıyor
Ne kadar kötü bir durum gebe kadın zaten sancı çekiyor birde azar işitmek zorunda kalıyor orada ne kadar saygısız insanlar var
yok yapmazlar ben gebelık sekerım vardı son hftadaydm hepsı kbul eder bagcılr devlette yaptm acıl sezeryn oldum 1sene olck mıs gbı baktılar bebegmıde kuvezdeydı 7gun 5kıloya yakın dogurdum oda ozel hast gonderdıler bısı oldumu bbeklerı ozelde yatırtıolr bır hfta snra dıkışımı aldılr ız feln klmadı dr cok ıyıydı bebegmde saglıklı cok sukur yasımıza gırcez allah bı avazda kurtrsnMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?