- 12 Kasım 2018
- 351
- 372
- 103
- 33
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
-
yani benden fazla ücret aldığını düşünüp mü dilekçe de başvuracam? yani kesin bir miktar para alınıyor mu?Basvuru icin hastaneden aldiginiz fatura ve nufus cuzdaniyla hastanenin ucreti fazla aldigini ve fazladan alinan ucretin iadesi talebini icerir dilekce ile bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine basvuru yapabilirsiniz. Dilekce konusunda tuketici hakem heyetinden yardim alabilirisiniz
tamam çok teşekkür ederim =)Tuketici hakem heyeti inceleme yapiyor ve ucretin fazla olup olmadigina fazla ise fazla olan miktarin iadesine karar veriyor
Siz geri ödeme aldınız mı, doğumu ne kadara yapmıştınız?Bayanlar ozel hastanede yaptiginiz dogumra ait alınan ucretlerin bir kismini geri alabilirsiniz. bulundugunuz yerin tüketici hakem heyetine basvuru yaparak. ozel hastaneler devletle yapilan anlasmalarin uzerinde rakamlar aliyorlar.
2600 e sezaryen oldum 2000 tl gibi bi miktari iade edilecek tebligat asamasindaSiz geri ödeme aldınız mı, doğumu ne kadara yapmıştınız?
Bu herhalde sgk anlaşması olan hastanelerde geçerli değil mi?2600 e sezaryen oldum 2000 tl gibi bi miktari iade edilecek tebligat asamasinda
Alan arkadaşım var ama bizzat tanıdığım
Onu bilmiyorumBu herhalde sgk anlaşması olan hastanelerde geçerli değil mi?
Ben sizden biraz daha düşük miktara yaptım heralde bana da geri ödemek durumundalar. Dediğinize göre 500 600 civarı bi miktar almaları lazım ama fazla alıyolar. Bir de ne kadar sürede sonuçlanıyo çok uzun mu?2600 e sezaryen oldum 2000 tl gibi bi miktari iade edilecek tebligat asamasinda
Alan arkadaşım var ama bizzat tanıdığım
Yaklasik 3 ay surdu bana tuketici hakem heyetinin geri dönüşü. Is yogunluguna gore değişebilir bence alinmasi gereken bir para.Ben sizden biraz daha düşük miktara yaptım heralde bana da geri ödemek durumundalar. Dediğinize göre 500 600 civarı bi miktar almaları lazım ama fazla alıyolar. Bir de ne kadar sürede sonuçlanıyo çok uzun mu?
Bende gidip dilekçe veriyim. Alınabiliyosa tabiki almak lazım teşekkürler.Yaklasik 3 ay surdu bana tuketici hakem heyetinin geri dönüşü. Is yogunluguna gore değişebilir bence alinmasi gereken bir para.
Oyle olsa dahi hakkini arayabiliyorsun tuketici hakem heyetinde bana oyle soylediler. 3 arkadaşım da iade aldi
Eger bulamazsaniz hastaneden talep ettiginizde vermek zorundalarŞaşırdım o belgeleri arayacağım şimdi bakalım
Eger bulamazsaniz hastaneden talep ettiginizde vermek zorundalar
Sgk nin belirledigi miktarin en fazla yuzde ikiyüzu kadarini talep edebilir hastane busene 486 sgknin belirledigi ucret alabilecekleri 900 kusur oluyor gecen sene daha azdirBulamadım gerçekten.2017 Haziran’da 2100 tlye sezaryen oldum alabilir miyim diye baktım ,alanlar var evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?