Bu risklere girme17 yaşındaki birine ailesi yanında olmadan özel hastane acili gebelik kan testi yapar mı veliye mesaj vs gider mi bide sonuç pozitif olsa aile bilgilendirilir mi
Yavrum daha 17 yaşındasın ya17 yaşındaki birine ailesi yanında olmadan özel hastane acili gebelik kan testi yapar mı veliye mesaj vs gider mi bide sonuç pozitif olsa aile bilgilendirilir mi
2 tane idrar testi yaptım sürtünmeden 1 hafta sonra diğerini de 2 hafta sonra negatif çıktı ilişkinin üstpne regl oldum ama hâlâ Hamilelik belirtilerim var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor falanBu risklere girme
Evde idrar testi yap
2-3 tane test al hepsini yap için rahatlar
Diğer konuya değinmek istemiyorum (!)
Off ben çok pişmanım tam bi ilişki olmadı boşalma da olmadı sadece zevk suyundan şüpheleniyorumYavrum daha 17 yaşındasın ya
Bu sorunu yanıtlayamayacağım ama lütfen güzel hayaller kur kendini geliştirmeye okumaya kariyere odaklan lütfen
Güzel bir ömür diliyorum sana inşallah negatiftir durumun
Hamile değilsin. Bu yaşta bir daha böyle şeyler yapma bu kadar korkacaksan. Hastanede gebelik testi verirsen polise haber verirler. Polis de ailene.2 tane idrar testi yaptım sürtünmeden 1 hafta sonra diğerini de 2 hafta sonra negatif çıktı ilişkinin üstpne regl oldum ama hâlâ Hamilelik belirtilerim var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor falan
Stres yaptığın için de miden bulanıyor olabilirOff ben çok pişmanım tam bi ilişki olmadı boşalma da olmadı sadece zevk suyundan şüpheleniyorum
Sürtünmeyle gebelik olmaz
Farkında olmadan sürtünmeden ilerisi de olmuş olabilir ama boşalma olmadı eminim zevk suyu o fa belkş olmuştur kasıklarım çok ağrıyor inşallah strestendşdSürtünmeyle gebelik olmaz
Kaset test ve erken gebelik testi arasındaki fark ne ki ben 2 tane erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktıStres yaptığın için de miden bulanıyor olabilir
Bak sen beni dinle yarın sabah ilk idrarınla kaset test yap ama mutlaka kaset test sonra at buraya netleştirelim
Ben gerçekten tövbe ettim bi daha bu tarz bişey yapmaya ama eminiz deği mi zevk suyundan bşmey olmaz bide regl olduysam sonraSürtünmekle gebelik olmaz. Hamile değilsin üzerine regl olmuşsun hele ki hiç hamile değilsin. Ama bir daha böyle şeyler yapma ileride belki pişman olacağın şeyler başına gelir daha yaşın çok küçük
Olmazz regl olmuşsun nasıl gebelik olsunBen gerçekten tövbe ettim bi daha bu tarz bişey yapmaya ama eminiz deği mi zevk suyundan bşmey olmaz bide regl olduysam sonra
Olmazz regl olmuşsun nasıl gebelik olsun
Ya yemin ederim öyle bi durum yok bakın 1 aydır yaptığım şeyin pişmanlığını stresini o kadar fazla yaşıyorum ki mide bunaltılarım kasık ağrısı falanAnladığım kadarıyla bazı gençlerin bu durum hoşuna gidiyo. Özellikle yapıyolar korktuklarından değil bu sorular.. Sanki gebelik testi yapmak gebelik için kan vermek hoşlarına gidiyo
Zaten onlar yeter de sen adet gördüğün halde buraya yazıyosun takıntı yapmışsın kafan rahatlasın diye dedim yoksa zaten hamile değilsin küçüğümKaset test ve erken gebelik testi arasındaki fark ne ki ben 2 tane erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı
Pazartesi gününe kasıklarımdaki ağrı için dahiliyeye randevu aldık ultrasonla falan bakılacak o zaman bişey olsa belli olur değil miStres yaptığın için de miden bulanıyor olabilir
Bak sen beni dinle yarın sabah ilk idrarınla kaset test yap ama mutlaka kaset test sonra at buraya netleştirelim
Yani belli ki psikolojik yaşıyosun ne yaşıyosan. Ama adet görüp hala gebelik mi acaba diyosan cinsel eğitim şart derim.Ya yemin ederim öyle bi durum yok bakın 1 aydır yaptığım şeyin pişmanlığını stresini o kadar fazla yaşıyorum ki mide bunaltılarım kasık ağrısı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?