• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hastanede betahcg

Sudarte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
38
5
1
18
17 yaşındaki birine ailesi yanında olmadan özel hastane acili gebelik kan testi yapar mı veliye mesaj vs gider mi bide sonuç pozitif olsa aile bilgilendirilir mi

17 yaşındaki birine ailesi yanında olmadan özel hastane acili gebelik kan testi yapar mı veliye mesaj vs gider mi bide sonuç pozitif olsa aile bilgilendirilir mi
Bu risklere girme
Evde idrar testi yap
2-3 tane test al hepsini yap için rahatlar
Diğer konuya değinmek istemiyorum (!)

Yavrum daha 17 yaşındasın ya 😔
Bu sorunu yanıtlayamayacağım ama lütfen güzel hayaller kur kendini geliştirmeye okumaya kariyere odaklan lütfen
Güzel bir ömür diliyorum sana inşallah negatiftir durumun

Bu risklere girme
Evde idrar testi yap
2-3 tane test al hepsini yap için rahatlar
Diğer konuya değinmek istemiyorum (!)
2 tane idrar testi yaptım sürtünmeden 1 hafta sonra diğerini de 2 hafta sonra negatif çıktı ilişkinin üstpne regl oldum ama hâlâ Hamilelik belirtilerim var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor falan

Yavrum daha 17 yaşındasın ya 😔
Bu sorunu yanıtlayamayacağım ama lütfen güzel hayaller kur kendini geliştirmeye okumaya kariyere odaklan lütfen
Güzel bir ömür diliyorum sana inşallah negatiftir durumun
Off ben çok pişmanım tam bi ilişki olmadı boşalma da olmadı sadece zevk suyundan şüpheleniyorum

2 tane idrar testi yaptım sürtünmeden 1 hafta sonra diğerini de 2 hafta sonra negatif çıktı ilişkinin üstpne regl oldum ama hâlâ Hamilelik belirtilerim var kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor falan
Hamile değilsin. Bu yaşta bir daha böyle şeyler yapma bu kadar korkacaksan. Hastanede gebelik testi verirsen polise haber verirler. Polis de ailene.

Off ben çok pişmanım tam bi ilişki olmadı boşalma da olmadı sadece zevk suyundan şüpheleniyorum
Stres yaptığın için de miden bulanıyor olabilir
Bak sen beni dinle yarın sabah ilk idrarınla kaset test yap ama mutlaka kaset test sonra at buraya netleştirelim

Sürtünmekle gebelik olmaz. Hamile değilsin üzerine regl olmuşsun hele ki hiç hamile değilsin. Ama bir daha böyle şeyler yapma ileride belki pişman olacağın şeyler başına gelir daha yaşın çok küçük

Bak sen beni dinle yarın sabah ilk idrarınla kaset test yap ama mutlaka kaset test sonra at buraya netleştirelim
Kaset test ve erken gebelik testi arasındaki fark ne ki ben 2 tane erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı

Sürtünmekle gebelik olmaz. Hamile değilsin üzerine regl olmuşsun hele ki hiç hamile değilsin. Ama bir daha böyle şeyler yapma ileride belki pişman olacağın şeyler başına gelir daha yaşın çok küçük
Ben gerçekten tövbe ettim bi daha bu tarz bişey yapmaya ama eminiz deği mi zevk suyundan bşmey olmaz bide regl olduysam sonra

Anladığım kadarıyla bazı gençlerin bu durum hoşuna gidiyo. Özellikle yapıyolar korktuklarından değil bu sorular.. Sanki gebelik testi yapmak gebelik için kan vermek hoşlarına gidiyo 🤷🏻

Ya çok gördüm gebeliğinin ilk ayında regl olanlar falan bide regl bittikten 10 gün sonra falan çok hafif bi lekelenme oldu açık kahverengi renginde ilk defa oldu o da çok korkuttu beni
Olmazz regl olmuşsun nasıl gebelik olsun

Anladığım kadarıyla bazı gençlerin bu durum hoşuna gidiyo. Özellikle yapıyolar korktuklarından değil bu sorular.. Sanki gebelik testi yapmak gebelik için kan vermek hoşlarına gidiyo 🤷🏻
Ya yemin ederim öyle bi durum yok bakın 1 aydır yaptığım şeyin pişmanlığını stresini o kadar fazla yaşıyorum ki mide bunaltılarım kasık ağrısı falan

Kaset test ve erken gebelik testi arasındaki fark ne ki ben 2 tane erken gebelik testi yaptım evde negatif çıktı
Zaten onlar yeter de sen adet gördüğün halde buraya yazıyosun takıntı yapmışsın kafan rahatlasın diye dedim yoksa zaten hamile değilsin küçüğüm

Pazartesi gününe kasıklarımdaki ağrı için dahiliyeye randevu aldık ultrasonla falan bakılacak o zaman bişey olsa belli olur değil mi

Ya yemin ederim öyle bi durum yok bakın 1 aydır yaptığım şeyin pişmanlığını stresini o kadar fazla yaşıyorum ki mide bunaltılarım kasık ağrısı falan
Yani belli ki psikolojik yaşıyosun ne yaşıyosan. Ama adet görüp hala gebelik mi acaba diyosan cinsel eğitim şart derim.

Back