Meraba aklima takilan bisey var hastanelere fazla para vermekten skldm artk.
Bundan bir ay önce falan şeker yuklemesi icin hastaneye gttim kan icin sira verdiler uzun bi kuyruk aç karnina sabahin köru ayakta beklemeye basladim bekle bekle başım döndü neyse tam sira artik yaklaşıyor derken bi hemsire gelip isimle cagiracaklarini kuyruk beklememiz gerektigini söyledi ismmi yazdi otrdum beklmeye devam ettim benden sonra gelip kana sira alanlar girdi çıktı girdi cikti ben bekliyorum snra baktım gelmycek kan alma yerine gttim benden snra gelenler girip ckiyo ben bekliyorum vs dedim bi bakti isim yazili degil tekrar ismmi yazdi beklemeye devam ettim neyse 1 sat bekledikten snra sira geldo kan için girdim hemsire sag kolumda damar
bulamadi zorlaya Zorlaya igneyi içinde gezdirdi bu sefer sol koluma gecti ondada bulamadi oysa buzamaana kadar hic byle bisi yasamadm artk aci cekmeye basladm kzdim bskasi geldi busfer elimin uzerini deldiler heryerm igne yarasi oldu kani aldlar vs bi saat bekledim daha snra seker yklemesi verdiler ictim 2 .kan icin 1 sat beklemem gerekio artk ac karna migdem kaldrmadi okdr seyi ve istifra ettim sekeri diger 2 kan alinmadi doktruma yonlendirdiler oda zorlmaya gerek yok aclik kanina bakalm ddi ve bidaha kan vermedim ama ben tum kanlarin parasni verdim basta aldirmadim kanin parasinida odedim ve okdr rezillik cektim bnu geri alamazmym
Hzmeti gectim kanlarin parasni pesin odedim ama alinmadi ki cektigm rezillik cabasi fatura duruyordu kaybetmedysem bgn gdicekdm bi gorusuyimASYA30t: 37318659 .!.:ödediğin hizmetin karşılığını alamadıysan elbette geri isteyebilrsin
hastane ile görüş mutlaka
geçmiş olsun
PARASI İLE REZİL OLMAK
tamda böyle bşirşey
ayni gun geri istesen direk alirdin...su anda problem cikarabilirler vermemek icin..ama problem cikarmaya calisirlarsa israrli olup fatura ile sikayet edecegini soylersen daha etkili olur..bazilarina dogruluguna bilgisayardan bakmak bile zor geliyor da..
Evet hepsi ayni devlet cok kalabalik olyo gerci ozelinde farki kalmadi artk allah kmsyi hstnye gtmek zorunda brkmasn ne dimartık özeli devleti kalmadı bu işin. Her hastane her hemşire ilgisiz olabiliyor. Şahsen hamile olana kadar doktora gitmezdim hiç. Şuan mecburiyetten rutin kontrollere gidiyorum. Devleti de denedim ama orası daha beter. En azındna özel hastane bir tık daha ilgili. Gidin paranızı isteyin diyeceğim ama keşke o gün isteseydiniz.
Sabirliyimdir ancak o kadar beklemeye oyle bi sinirlenirdim ki oturdugum yerde her seyi ayagima getirir bir daha kuyruga falan da girmezdim,
parasiyla degil mi,
isiniz olmuyorsa aninda ciksaydiniz keske.
Ayrica benim bildigim giris dosya ucreti haric tum odemeler cikista yapilmiyor mu?
cok gecmis olsun....
Sabirliyimdir ancak o kadar beklemeye oyle b sinirlenirdim ki oturdugum yerde her seyi ayagima getirir bir daha kuyruga falan da girmezdim,
parasiyla degil mi,
isiniz olmuyorsa aninda ciksaydiniz keske.
Ayrica benim bildigim giris dosya ucreti haric tum odemeler cikista yapilmiyor mu?
cok gecmis olsun....
Meraba aklima takilan bisey var hastanelere fazla para vermekten skldm artk.
Bundan bir ay önce falan şeker yuklemesi icin hastaneye gttim kan icin sira verdiler uzun bi kuyruk aç karnina sabahin köru ayakta beklemeye basladim bekle bekle başım döndü neyse tam sira artik yaklaşıyor derken bi hemsire gelip isimle cagiracaklarini kuyruk beklememiz gerektigini söyledi ismmi yazdi otrdum beklmeye devam ettim benden sonra gelip kana sira alanlar girdi çıktı girdi cikti ben bekliyorum snra baktım gelmycek kan alma yerine gttim benden snra gelenler girip ckiyo ben bekliyorum vs dedim bi bakti isim yazili degil tekrar ismmi yazdi beklemeye devam ettim neyse 1 sat bekledikten snra sira geldo kan için girdim hemsire sag kolumda damar
bulamadi zorlaya Zorlaya igneyi içinde gezdirdi bu sefer sol koluma gecti ondada bulamadi oysa buzamaana kadar hic byle bisi yasamadm artk aci cekmeye basladm kzdim bskasi geldi busfer elimin uzerini deldiler heryerm igne yarasi oldu kani aldlar vs bi saat bekledim daha snra seker yklemesi verdiler ictim 2 .kan icin 1 sat beklemem gerekio artk ac karna migdem kaldrmadi okdr seyi ve istifra ettim sekeri diger 2 kan alinmadi doktruma yonlendirdiler oda zorlmaya gerek yok aclik kanina bakalm ddi ve bidaha kan vermedim ama ben tum kanlarin parasni verdim basta aldirmadim kanin parasinida odedim ve okdr rezillik cektim bnu geri alamazmym
Doktor olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama televizyonda çok sık duyuyorum özellikle hamile bayanlara şeker yüklemesi yapılmaması gerektiğini. Bebek aniden alınan o kadar şekeri kaldıramıyormuş. Paradan ziyade umarım bir sıkıntı olmaz.
Seker fazla durmdi istfra ettim zaten cnm
Lütfen bu konuda kulaktan dolma bilgilerle sakın doktorunuzun dediklerinden çıkmayın. Eğer diyabet var ve saptanmaz ise bebek ve anne için ciddi riskler başgösterebilir. Doktorunuz Sizi yönlendirecektir.Doktor olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama televizyonda çok sık duyuyorum özellikle hamile bayanlara şeker yüklemesi yapılmaması gerektiğini. Bebek aniden alınan o kadar şekeri kaldıramıyormuş. Paradan ziyade umarım bir sıkıntı olmaz.
benim hiç ama hiç tahammül edemedğim şey beklemek.Meraba aklima takilan bisey var hastanelere fazla para vermekten skldm artk.
Sabir cektim napim yok cnm ucreti pesin odedim kan icin sira alirken 3 kanin arti seker yklemesnn ve doktr muayne icin hepsnn parasni verdim ama karslk alamadm parann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?