• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Hastane para iade

Lütfen bu konuda kulaktan dolma bilgilerle sakın doktorunuzun dediklerinden çıkmayın. Eğer diyabet var ve saptanmaz ise bebek ve anne için ciddi riskler başgösterebilir. Doktorunuz Sizi yönlendirecektir.

Kulaktan dolma bilgidir, doğru. Zaten rahatsızlık ve tedavisi kişiseldir, insanların verdikleri tepkilerde farklı olabilir. Ancak şeker yüklemesi yüzünden düşük yapmış bir anne vardı ya da 3 defa şeker yüklemesi yapılan bir annenin bebeği doğumdan sonra işitme ve görme kaybı yaşamıştı. Burda konuyu okuyunca aklıma geldi. Zaten hastahanelerde dediğiniz kadar duyarlı olsalar konu sahibi arkadaşın yaşadığı sıkıntılarda yaşanmaz.

benim hiç ama hiç tahammül edemedğim şey beklemek.
Bir de özelde bir sürü para veriyoruz ama bir de bekletiyorlar...ben de kesinlikle dayanamam ulu orta konuşurum. Gerekirse çıkarım bir yerlere. Hiç çekinmem bu tür şeylerden.
Memnun kalmazsam da arkasında dururum.
Damar bulamayıp doktora yönlendirmeleri çok ilginç yalnız. Çok mu ödem yaptı vücudun?

Bekledim okdr rezillik yasadim bide alinmayan kanin parasni verdim kendmi ck fena kazik yemis hssettim

Bencegidin gorusun, kayit islem yeri sorun cikariyorsa da en uste kadar cikin,
olay para degil cunku,
siz ucretinizi odedigniz hizmeti almadigniz gibi listede isim olmamasi tamamen bi duzendizlik basibosluk hakim,
Bi uyariya bakar cekiduzen vermeleri,

bu arada hamileymissiniz yenifarkettim,
hayirli olsun ; )

Haklsn cnm gidim en iyisi
Tskrler bu arada :)

Allahım ya hamile hamile resmen işkence çektirmişler kıyamam arkadaşım, öncelik bile vermeleri lazımdı sana ama işte hastanenin de özeli devleti gerçekten kalmadı.Ben sırf bunlarla uğraşmamak için özel sağlık Sigortası yaptırdım ve tahliller için laboratuvar'a gidiyorum.Yoksa sinir hastası olur insan, çok geçmiş olsun.Almadığın hizmetin iadesini de Söke Söke alırsın diye biliyorum, hastaneyi arayıp bilgi aldın mı?

Arayip blgi almdm ama gidip knsmayi dsnuyrm

Hastneyi arayip sordum islemden bakti kanlarin alinmadigi gorundu faturanizla birlikte gelirseniz odeme yapablrz arkdslar yardimci olr dedi ama faturayo bulamyrm sanirim attim smdi randevum var gidicem hstnye bi sorim belki olur

Back