• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Hastane para iade

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Meraba aklima takilan bisey var hastanelere fazla para vermekten skldm artk.
Bundan bir ay önce falan şeker yuklemesi icin hastaneye gttim kan icin sira verdiler uzun bi kuyruk aç karnina sabahin köru ayakta beklemeye basladim bekle bekle başım döndü neyse tam sira artik yaklaşıyor derken bi hemsire gelip isimle cagiracaklarini kuyruk beklememiz gerektigini söyledi ismmi yazdi otrdum beklmeye devam ettim benden sonra gelip kana sira alanlar girdi çıktı girdi cikti ben bekliyorum snra baktım gelmycek kan alma yerine gttim benden snra gelenler girip ckiyo ben bekliyorum vs dedim bi bakti isim yazili degil tekrar ismmi yazdi beklemeye devam ettim neyse 1 sat bekledikten snra sira geldo kan için girdim hemsire sag kolumda damar
bulamadi zorlaya Zorlaya igneyi içinde gezdirdi bu sefer sol koluma gecti ondada bulamadi oysa buzamaana kadar hic byle bisi yasamadm artk aci cekmeye basladm kzdim bskasi geldi busfer elimin uzerini deldiler heryerm igne yarasi oldu kani aldlar vs bi saat bekledim daha snra seker yklemesi verdiler ictim 2 .kan icin 1 sat beklemem gerekio artk ac karna migdem kaldrmadi okdr seyi ve istifra ettim sekeri diger 2 kan alinmadi doktruma yonlendirdiler oda zorlmaya gerek yok aclik kanina bakalm ddi ve bidaha kan vermedim ama ben tum kanlarin parasni verdim basta aldirmadim kanin parasinida odedim ve okdr rezillik cektim bnu geri alamazmym

Bundan bir ay önce falan şeker yuklemesi icin hastaneye gttim kan icin sira verdiler uzun bi kuyruk aç karnina sabahin köru ayakta beklemeye basladim bekle bekle başım döndü neyse tam sira artik yaklaşıyor derken bi hemsire gelip isimle cagiracaklarini kuyruk beklememiz gerektigini söyledi ismmi yazdi otrdum beklmeye devam ettim benden sonra gelip kana sira alanlar girdi çıktı girdi cikti ben bekliyorum snra baktım gelmycek kan alma yerine gttim benden snra gelenler girip ckiyo ben bekliyorum vs dedim bi bakti isim yazili degil tekrar ismmi yazdi beklemeye devam ettim neyse 1 sat bekledikten snra sira geldo kan için girdim hemsire sag kolumda damar
bulamadi zorlaya Zorlaya igneyi içinde gezdirdi bu sefer sol koluma gecti ondada bulamadi oysa buzamaana kadar hic byle bisi yasamadm artk aci cekmeye basladm kzdim bskasi geldi busfer elimin uzerini deldiler heryerm igne yarasi oldu kani aldlar vs bi saat bekledim daha snra seker yklemesi verdiler ictim 2 .kan icin 1 sat beklemem gerekio artk ac karna migdem kaldrmadi okdr seyi ve istifra ettim sekeri diger 2 kan alinmadi doktruma yonlendirdiler oda zorlmaya gerek yok aclik kanina bakalm ddi ve bidaha kan vermedim ama ben tum kanlarin parasni verdim basta aldirmadim kanin parasinida odedim ve okdr rezillik cektim bnu geri alamazmym

ödediğin hizmetin karşılığını alamadıysan elbette geri isteyebilrsin
hastane ile görüş mutlaka
geçmiş olsun
PARASI İLE REZİL OLMAK
tamda böyle bşirşey

ASYA30t: 37318659 .!.:
ödediğin hizmetin karşılığını alamadıysan elbette geri isteyebilrsin
hastane ile görüş mutlaka
geçmiş olsun
PARASI İLE REZİL OLMAK
tamda böyle bşirşey
Hzmeti gectim kanlarin parasni pesin odedim ama alinmadi ki cektigm rezillik cabasi fatura duruyordu kaybetmedysem bgn gdicekdm bi gorusuyim

ayni gun geri istesen direk alirdin...su anda problem cikarabilirler vermemek icin..ama problem cikarmaya calisirlarsa israrli olup fatura ile sikayet edecegini soylersen daha etkili olur..bazilarina dogruluguna bilgisayardan bakmak bile zor geliyor da..

artık özeli devleti kalmadı bu işin. Her hastane her hemşire ilgisiz olabiliyor. Şahsen hamile olana kadar doktora gitmezdim hiç. Şuan mecburiyetten rutin kontrollere gidiyorum. Devleti de denedim ama orası daha beter. En azındna özel hastane bir tık daha ilgili. Gidin paranızı isteyin diyeceğim ama keşke o gün isteseydiniz.

ayni gun geri istesen direk alirdin...su anda problem cikarabilirler vermemek icin..ama problem cikarmaya calisirlarsa israrli olup fatura ile sikayet edecegini soylersen daha etkili olur..bazilarina dogruluguna bilgisayardan bakmak bile zor geliyor da..

Kske o gn isteseydimde iste hem aclik hem okdr rezillik basim dnmstu bian onxe eve attim kendmi snrasi bikac def gidim dedim gdemedm bi gidip knsmak lazm

artık özeli devleti kalmadı bu işin. Her hastane her hemşire ilgisiz olabiliyor. Şahsen hamile olana kadar doktora gitmezdim hiç. Şuan mecburiyetten rutin kontrollere gidiyorum. Devleti de denedim ama orası daha beter. En azındna özel hastane bir tık daha ilgili. Gidin paranızı isteyin diyeceğim ama keşke o gün isteseydiniz.
Evet hepsi ayni devlet cok kalabalik olyo gerci ozelinde farki kalmadi artk allah kmsyi hstnye gtmek zorunda brkmasn ne dim

Sabirliyimdir ancak o kadar beklemeye oyle bi sinirlenirdim ki oturdugum yerde her seyi ayagima getirir bir daha kuyruga falan da girmezdim,

parasiyla degil mi,
isiniz olmuyorsa aninda ciksaydiniz keske.

Ayrica benim bildigim giris dosya ucreti haric tum odemeler cikista yapilmiyor mu?

cok gecmis olsun....

Sabirliyimdir ancak o kadar beklemeye oyle bi sinirlenirdim ki oturdugum yerde her seyi ayagima getirir bir daha kuyruga falan da girmezdim,

parasiyla degil mi,

Ayrica benim bildigim giris dosya ucreti haric tum odemeler cikista yapilmiyor mu?

cok gecmis olsun....

yok isleme gore degisiyor ve hastaneye gore..mesela bir hastanede kan alimi icin parayi alip kan alimina gonderiyorlar.butun hersey icin onden aliyorlar bedeli...digerinde kan icin onden alıyorlar ama orn; idrar ya da gaita testini sonra alıyorlar. ..

Sabirliyimdir ancak o kadar beklemeye oyle b sinirlenirdim ki oturdugum yerde her seyi ayagima getirir bir daha kuyruga falan da girmezdim,

parasiyla degil mi,

cok gecmis olsun....

Sabir cektim napim yok cnm ucreti pesin odedim kan icin sira alirken 3 kanin arti seker yklemesnn ve doktr muayne icin hepsnn parasni verdim ama karslk alamadm parann

Doktor olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama televizyonda çok sık duyuyorum özellikle hamile bayanlara şeker yüklemesi yapılmaması gerektiğini. Bebek aniden alınan o kadar şekeri kaldıramıyormuş. Paradan ziyade umarım bir sıkıntı olmaz.

Doktor olan arkadaşlar daha iyi bilirler ama televizyonda çok sık duyuyorum özellikle hamile bayanlara şeker yüklemesi yapılmaması gerektiğini. Bebek aniden alınan o kadar şekeri kaldıramıyormuş. Paradan ziyade umarım bir sıkıntı olmaz.

Seker fazla durmdi istfra ettim zaten cnm

arkadaslar burada kulaktan.dolma bilgilerle seker yuklemesi zararlidir seklinde yanlis bilgiler vermeyin lutfen. gebelikte seker yuklemesi testi uzun.yillardir yapilmakta ve bunun her hangi bir zarari.yoktur. televizyonda bazi doktorlarin soyledigine bakmayin. bu konuyla ilgili Turkiye Jinekoloji Ve Obstetri dernegi aciklama yapti. gebelikte .diyabetsaptanirsa asil o zaman bebek ciddi zararlar gorur. zararli olduguyla ilgili herhangi bir bilimsel kanit yok. kadin dogum.doktorlari ogtt yapilmasini uygun goruyor ve bu konuda hem.fikir.

Canim cok gecmis olsun keske o gun isteseydin vermeleri gerek para odedin hizmet alamadin sonucta

Lütfen bu konuda kulaktan dolma bilgilerle sakın doktorunuzun dediklerinden çıkmayın. Eğer diyabet var ve saptanmaz ise bebek ve anne için ciddi riskler başgösterebilir. Doktorunuz Sizi yönlendirecektir.

benim hiç ama hiç tahammül edemedğim şey beklemek.
Bir de özelde bir sürü para veriyoruz ama bir de bekletiyorlar...ben de kesinlikle dayanamam ulu orta konuşurum. Gerekirse çıkarım bir yerlere. Hiç çekinmem bu tür şeylerden.
Memnun kalmazsam da arkasında dururum.
Damar bulamayıp doktora yönlendirmeleri çok ilginç yalnız. Çok mu ödem yaptı vücudun?

Sabir cektim napim yok cnm ucreti pesin odedim kan icin sira alirken 3 kanin arti seker yklemesnn ve doktr muayne icin hepsnn parasni verdim ama karslk alamadm parann

Bencegidin gorusun, kayit islem yeri sorun cikariyorsa da en uste kadar cikin,
olay para degil cunku,
siz ucretinizi odedigniz hizmeti almadigniz gibi listede isim olmamasi tamamen bi duzendizlik basibosluk hakim,
Bi uyariya bakar cekiduzen vermeleri,

bu arada hamileymissiniz yenifarkettim,
hayirli olsun ; )

Ay Allahım okurken sinir oldum. paranızı iade alabilirsiniz.

Allahım ya hamile hamile resmen işkence çektirmişler kıyamam arkadaşım, öncelik bile vermeleri lazımdı sana ama işte hastanenin de özeli devleti gerçekten kalmadı.Ben sırf bunlarla uğraşmamak için özel sağlık Sigortası yaptırdım ve tahliller için laboratuvar'a gidiyorum.Yoksa sinir hastası olur insan, çok geçmiş olsun.Almadığın hizmetin iadesini de Söke Söke alırsın diye biliyorum, hastaneyi arayıp bilgi aldın mı?

Back