• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Hastane mi ,Özel Muayenehane mi ? Hangisini tercih ediyorsunuz ?

ya tabi ki ii devlet hastaneleri d vardır ama ben özelde yaptım ii ki de özlede yapmışım,sancının acısıyla valla önüme gelene bağırdım çağırdım,diklendim bi Allah'ın kulu d sus ne bağırıyosun demedidelikafadulden Allah razı olsun,sora çok teşekkür ettim hepsine orası ayrı.ama devlette yapan arkadaşlarım var hepsi yemişler fırçayı,kimisi bacağına şaplak bile yemiş:oklava:ya eğer imkanın varsa ii bi özele git,başından sonuna kadar çok ii ilgileniyolar,ben herşeyi istanbul umut hastanesinde yaptım,şahsen çok memnun kaldım.

hayırlı olsun o zaman :) mesela kac dk suruyor muayene ,ne farkı var dıgerlerınden

sadece ultrasonda 20 dk. geçmiştir bebişimi görmem, herşeyini öyle ayrıntılı şekilde gösterdiki dr.um, bide benim muayenehaneyi tercih etme nedenim, dr.un kullandığı usg cihazı 4 boyutlu ve Türkiyede sadece bir kaç tane prof. ta olan bir cihazmış, doğal olarak Ç.kalede de tek.. Bununda etkisi var, parayı veriyorum evet ama karşılığını alıyorum..

ıkısının bırbırınden ne farkı var arkadaslar ..hala kararsızım

Valla bulunduğun bölgedeki özel hast. seçeneklerini de değerlendirebilirsin.. Benim burdaki özel hastaneyi seçmeme sebeplerim var, fakat karalamaya gireceği için yazamıyorum, eski bir personeliyim aslında, keşke burdada alternatiflerimiz olsa.. Ama çok şükür ki dr. umdan memnunum.. Umarım kendin için doğru kararı verirsin sende. :1hug:

Son düzenleme:
kendim içinde çocuğum içinde özel hastane tercih ediyorum özelmua. göre hem daha hesaplı hem daha pratik mua.lerde tahlil vs. yapılmıyo herhangi bir tetkik gerektiğinde ya özel görüntüleme yerlerine gidip yine dünyanın parasını bayılıcaksınız yada devlette sıra bekliceksiniz özellikle söz konusu bebek olunca ve kış mevsiminde arabadan hastaneye hastaneden eve çok gezmeniz gerekmiyo

özle muayene özel hastanenin ücretinden ıkı katından daha pahalı ..
kuramadım cumleyı yahu..

ben bı kere gıttım özel muayenehaneye ve bı kere de özel hastaneye gıttım..

özel hastanede tahlıldır şudur budur hepsı oldu ama özel muayenehane de olmuyor onun ıcın de baska yerlere gıtmen gerekıyor..

kı zaten hıc bı zmaan devlet hastanesıne gıtmeyı düşünmedım..
sadece kayınvlaıdem orada claısıyor dıye dogumu orada özel doktorla yapmak gectı ama o fıkrı sıldık sonra.

ya tabi ki ii devlet hastaneleri d vardır ama ben özelde yaptım ii ki de özlede yapmışım,sancının acısıyla valla önüme gelene bağırdım çağırdım,diklendim bi Allah'ın kulu d sus ne bağırıyosun demedidelikafadulden Allah razı olsun,sora çok teşekkür ettim hepsine orası ayrı.ama devlette yapan arkadaşlarım var hepsi yemişler fırçayı,kimisi bacağına şaplak bile yemiş:oklava:ya eğer imkanın varsa ii bi özele git,başından sonuna kadar çok ii ilgileniyolar,ben herşeyi istanbul umut hastanesinde yaptım,şahsen çok memnun kaldım.

sanırım bu gıttıgım ozel hastane ıle devam edıycegım cevremde hemen hemen herkes buraya gıtmıs,cok menmunlar..

sadece ultrasonda 20 dk. geçmiştir bebişimi görmem, herşeyini öyle ayrıntılı şekilde gösterdiki dr.um, bide benim muayenehaneyi tercih etme nedenim, dr.un kullandığı usg cihazı 4 boyutlu ve Türkiyede sadece bir kaç tane prof. ta olan bir cihazmış, doğal olarak Ç.kalede de tek.. Bununda etkisi var, parayı veriyorum evet ama karşılığını alıyorum..

Valla bulunduğun bölgedeki özel hast. seçeneklerini de değerlendirebilirsin.. Benim burdaki özel hastaneyi seçmeme sebeplerim var, fakat karalamaya gireceği için yazamıyorum, eski bir personeliyim aslında, keşke burdada alternatiflerimiz olsa.. Ama çok şükür ki dr. umdan memnunum.. Umarım kendin için doğru kararı verirsin sende. :1hug:

karalamaya gırmez ya sonucta fıkır paylasıyoruz ,mıllet devlet hastanelerı hakkında neler yazıyorlar..

Back