Özel Hastane mi ,Özel Muayenehane mi ? Hangisini tercih ediyorsunuz ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.274
1.423
748
Özel Hastane mi ,Özel Muayenehane mi ?

neyi tercih ediyorsunuz ..

Devlet hastanesıne gitmek istemiyorum ,ama nereye gıdıcegıme de karar veremedım ..

bır doktor bulup sureklı ona gıtmek ıstıyorum ama özel hastaneyı mı tercıh etmelıyım yoksa muayehanesını mı ?

sacma bır sorudur belkı bu ..özel yerıne gıdıp doktorun calıstıgı yerde dogum mu yapılıyor ?

hıc bır fıkrım yok bu konularda ..

su an bırsey duusunmuyoruz ama en azından artık bır fıkrım olmalı ...

ve ızmir de tavsiye edeceginiz doktor kimlerdir ,Bayan olmasını istiyorum :)

ücretler ne kadardır ,daha cok sey ogrenmem gerek snaırım :)

Son düzenleme:
canim ben ozele gidiyorum..daha dogum faslina biraz var karar vermedik kaydirigubbakcemile3
kskde senay aycana gidiyorum..ben cok memnunum cok ilgili istedigin zaman arayabiliyosunda..
ucretide 150tl. ama degiyo ben ultrasona girdimmi 1 saatten once cikmiyorum.aklinda bulunsun canim.ksk yalida nikah sarayinin orda..
gecmis olsun a.s.

tesekkur ederım mesajın ıcın

bende oyle 5 dk da bıten muayene ıstemıyorum ,sureklı anlatsın ,konusun ıstıyorum..

aklımın kosesine yazdım ismi :)

Menemen de sada hastanesı öneriliyor son gunlerde ,ben konusmalardan duyuyorum kımseye sormadım daha :))

dogum ücretlerı nasıl genelde ,kımse ugramıyor buraya ama merak edıyorum :hulya:

özel hastane su acıdan ıyı bence gereklı testlerı yaptırabılıyorsun..benım tavsıyem ozel gazı hastanesı ayşen hn benım arkadaslarım orada dogum yaptı ve cok memnun kaldılar bende henuz gıdemedım kendısıne evıme yakın baska bır ozel hastaneye gıdıyorum ama dogumu orada yapmayı dusunuyorum..hemde cokk ılgılermıs ıstersen bır dene sumakcım...bırde dogum 500 fılan herhalde ...bılgıne

özel gazi hastnesını cok övüyorlar gercekten..

ama banada bıraz uzak gercı farketmıyor ama ..

yıne bana yakın olan ve övdüklerı bır yere gıdıyorum sımdı o da özel hastane yanı bır kere gittim ama menmun kaldım :)

özel muyahaneye gıtmeyı düşünmüyorum artık ,gercı hamıle kalıncan e olacak bılmıyorum ama..

bu gıttıgım yer sezaryan yaptırıyormuş süreklı o aklıma takıldı..

dogum 500 derken normal olan dımı :)

Son düzenleme:
Ben hamileyken ege üniversitesinde doçent olan bir doktorun hastanede özel muaynesine gidiyordum şu an ege üniversitesinde özel muayneler 200 tl ben hamileyken 150 idi doğumumu yine ege üniversitesinde yapdım doktorum girdi doğuma sezeryandı doktorum yaptırdığı için doğumumu 1500 tl fark ödedim tabi yine 2 sene önceki rakam birde özel oda farkı ödemişdim kaç gece kaldıysam onun harici ssk karşılıyor gerisini zaten.Ben sizin yerinizde olsam küçük özel hastaneleri tercih etmem doğum için allah korusun riskli bir durumda yine sizi üniversitelere gönderiyorlar ordan heleki riskli hamileliklerde asla tecih etmeyin tabi kent gazi gibi hastaneleri kast etmiyorum.Hamileyken bir iki kere evham yapdığımda usg ye girmek için şifa ya gitmişdim doktor sadece bir kaç soru sorar bir usg kağıdı yazar aşağıya gidersin radyolog bakar usg kağıdını eline tutuşturur tekrar gelir doktora gösterirsin yani dağlar kadar fark vardı benim muaynelerimle şifadaki muayneler arasında

Son düzenleme:
bu burada tavsıye edılen ozel bı hastane ,baya övüyorlar ..cok kararsızım aslında ama

ne yapıcm bılmıyorum. neyse ogünler gelsınde bı :)

Bugün itibariyle özel muayenehaneye başladım.. Ekstra ekstrada memnun kaldım.. İnşallah böyle devam eder artık

hayırlı olsun o zaman :) mesela kac dk suruyor muayene ,ne farkı var dıgerlerınden

Kadın doğum doktorum devlet hastanesinin doktoruydu.Muayenehanesine gidiyordum 150 lira veriyordum şimdi 180 lira olmuş.Ayda bir verip 15de bir gidiyordum.Uzun uzun bakar konuşur anlatırdı.HEr gittiğimde bebeğimin 4 boyutlu fotoğrafını verir cdye hareketlerini çekerdi.
Tahlillerim içinde kağıdı muayenehanede yazar sadece hastaneye gittiğimde onaylatırdım.Hemen tahlillerim yapılırdı özel hastasıyım diye.
Sezeryanımıda orada yaptım çok memnun kaldım doğumevinde yani Samsun doğumevi doktoru zaten kendisi,prenses gibi bakıldım.İki kişilik odada 2 gece 3 gün kaldım herkesden de çok memnundum.Özel bir ilgi özel bir alaka vardı servisiydi doktorumun çünkü.

bende özel hastaneye gidiyorum.hem birsürü tahlil ckabılıyo aynı hastanede yaptırabiliyorsun hemde sgk bi kısmını karşılıyo özel hastanede.hem doğum yapacağın zaman doktorun ayrı parası bıdaah hastane bul oraya ayrı para.bilmiyorum daha güvenli gibi geliyo bana hastane .

şanslıymıssın sen o zaman ,ınsallah bende sanslı olurum :)

ben de özel hastaneyı tercıh ettım ..
ama etrafımdakı bı kac hamıle bayan ozel muayenesını tercıh emtıs ama doguma o doktorlar gırmeyecek mesela ..kim denk gleırse gırıcekmıs ..

hemde baska bı hastaneye gıdıyorlar dogum ıcın..

ben boyle seyler yasamak ıstmeıyorum ..özel muayenesıne gıdıyorum doguma da o gırsın ısterım..

ama özel hasyane de doktorum gırıcek doguma ,aylarca laıstıgım kısı ..ama muayene kısa suruyor sankı ..

bir saat kesınlıkle sürmez ...gercı muayenehane de kac dk suruyor kı..

ay ne zormuş ..fol yok yumurta yok daha nelerı düşünüyorum :)

kendim içinde çocuğum içinde özel hastane tercih ediyorum özelmua. göre hem daha hesaplı hem daha pratik mua.lerde tahlil vs. yapılmıyo herhangi bir tetkik gerektiğinde ya özel görüntüleme yerlerine gidip yine dünyanın parasını bayılıcaksınız yada devlette sıra bekliceksiniz özellikle söz konusu bebek olunca ve kış mevsiminde arabadan hastaneye hastaneden eve çok gezmeniz gerekmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…