özel hastane doğum fiyatları

badem07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
2
0
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar,
37 haftalık hamileyim bir kızım olacak çok mutluyum:9: Antalyada yaşıyorum sağlık sigortam yok herhangi bir kuruma da bağlı deyilim doğum yapacak hastane araştırıyorum fakat fiyatlar uçuk. Yakın zamanda doğum yapan yada fiyatlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. epudralli normal doğum istiyorum. Hastaneleri aradım bilgi almak için ama telefonda bilgi veremiceklerini söylediler hep her birini tek tek dolaşıp bilgi alabilmem de bu halimle mümkün deyil. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.:emir_bebek:

meraba öncelikle hayırlı olsun benimde bir kızım var 8 yaşında ben doğumumu avrasya hastanesinde yapmıştım eltimde yeni doğum yaptı orada 800 milyon du 6 ay oluyor bir arkadaşımda medicana hastanesinde yaptı sezeryan oradada biraz pahalıymış yardımcı olabilmişimdir inşallah

Merhaba,

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.Tabi yardımcı oldunuz biraz fikrim oldu en azından.An deva hastanesiyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa çok mutlu olurum.:49:

canım hayırlı ugurlu olsun rabbım saglıkla kucagına almak nasıp etsın.
Bende dr sormak ıstıyorum . Tavsıye edebılecegınız dr varmı ?

Ankara Bayındır hastanesi doğum ücreti 3500 lira.bu ücrete sezeryanda 2 gün normalde 1 gün tek yataklı oda doğumhane doktor bebeğin ilk muayenesi ve ilk aşıları dahilmiş

Arkadaşlar, fiyatlar almış başını gidiyor. Her hastane farklı bir şey söylüyor. Medical park 2500 tl, acıbadem 9800 tl. Ethica incirli 2300 tl. Önemli olan ilgi ve doktor. Hangisni önerirsiniz ve lütfen doktor ismi de verirseniz sevinirim arkadaşlar..

Arkadaşlar, fiyatlar almış başını gidiyor. Her hastane farklı bir şey söylüyor. Medical park 2500 tl, acıbadem 9800 tl. Ethica incirli 2300 tl. Önemli olan ilgi ve doktor. Hangisni önerirsiniz ve lütfen doktor ismi de verirseniz sevinirim arkadaşlar..

ben de medicalpark göztepe hastanesine gidiyorum ama doğum konusunda çok kararsız kaldım normal doğum istiyorum ama bi traftanda çok korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum fiyatlar dediğin gibi almış başını gidiyor...

arkadaşlar ben de doğum fiyatlarını merak ediyorum.Seneye hamilelik düşünüyorum ve özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum,ancak bazı sigortalarda limit var limitsiz olanların da fiyatları çok yüksek,sgk dan yararlansam ne kadar öderim, muayeneler ve tahliller ne kadarı bulur bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.anadolu yakasında olduğum için özellikle medipol ve şifayı merak ediyorum.

Merhaba, bir an önce doğum yaptım. Ankara'daki Güven hastanesinde. Özel bir hastane hem özel hem ssk bölümleri var. SSK karşıladıktan sonra spinal anestezi+sezaryen+2 gün yatış (refakatçı dahil) toplam 1280 tl. Çok memnun kaldım. Personel, odalar ve hizmetler süper.Herkese tavsiye ederim.

arkadaşlar ben de doğum fiyatlarını merak ediyorum.Seneye hamilelik düşünüyorum ve özel sağlık sigortası yaptırmak istiyorum,ancak bazı sigortalarda limit var limitsiz olanların da fiyatları çok yüksek,sgk dan yararlansam ne kadar öderim, muayeneler ve tahliller ne kadarı bulur bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.anadolu yakasında olduğum için özellikle medipol ve şifayı merak ediyorum.

Ben Kadıköy Şifa Hastanesin de Egemen Hanıma gidiyorum çok çok memnunum fakat fiyatları biraz pahalı, normal 4200 sezeryan 4600 ama yeni yılda fiyatlar değişicekmiş bakalım ne kadar olucak:emir_bebek:

merhaba arkadaşlar bende kartal maltepe civarında doğum için hastane araştırıyorum.daha 17 haftalık hamileyim ama hem iyi hemde uygun ücretli hastane araştırıyorum.tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım kontrollereaynı merkeze devam ediyorum .ama doğum orada yapılmıyor.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.iyi akşamlar

Ben Kadıköy Şifa Hastanesin de Egemen Hanıma gidiyorum çok çok memnunum fakat fiyatları biraz pahalı, normal 4200 sezeryan 4600 ama yeni yılda fiyatlar değişicekmiş bakalım ne kadar olucak:emir_bebek:

evet şifa doğumda en iyi hastanelerden biri,sağlık sigortası yaptırırsam bende orda düşünürüm egemen hanım nasıl bir doktor peki, ilgili mi ,güle güle büyütürsünüz inşallah bebeğinizi

merhaba arkadaşlar bende kartal maltepe civarında doğum için hastane araştırıyorum.daha 17 haftalık hamileyim ama hem iyi hemde uygun ücretli hastane araştırıyorum.tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım kontrollereaynı merkeze devam ediyorum .ama doğum orada yapılmıyor.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.iyi akşamlar

kartalda umut hastaneside güzel doğum yapanlar memnun tavsiye ederim :16:

öcelikle şimdiden hayırlısı olsun sgk varsa neredeyse bir çok özel hastanede geçiyor normal doğum 100-300 tl sezeryan 750-2500 tl arasında değişiyor. özel sigorta yaptırırsan %100 karşılayan bir fırmaya yaptır derim ben..tabii gideceğin hastane de önemli..

canım ben 5 gün oldu doğum yapalı sezaryen 1000 tl normal 750 bunlar paket fiyat çocuk doktoru muayensi yeni doğan yoğun bakım ünitesi hepsi içinde

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. 5 ay önce nisa hastanesinde doğum yaptım. SGK lıyım ama olmasanda arada çok fark yok. spinal+epidural sezeryan oldum. 2 gece kaldım normal doğumda 12 saat kalıyorsun. normal 750 sezeryan 900. tek kişilik odada kaldım bebeğin ilk aşısı çocuk doktoru muayenesi işitme testi refakatçı dahil. hatta ikinci gece iki kişi kaldı yanımda birşey demediler tabi ikinci rekatçiye yemek vermiyorlar. bebeğimin altını sürekli onlar değiştirdi. ilgi güzeldi. doktorum da asiye uzun.

ben ekimin 15 umut hastanesinde doğum yaptım kartalda öneririm 2001 yılındada büyük kızımıda umutta yapmıştım ama baya gelişmiş doğum hanesi sancı odaları herkezin ayrı ve yanındada refakatci kala biliyor doğumu izleyebiliyor tavsiye ederim

Kızlar birçok hastanede sgk geçiyorsa neden insanlar özel sağlık sigortası yaptırma gereği duyuyor, bu konuda kafam çok karışık. özel sigorta yaptırsam mı yaptırmasam mı ne dersiniz? görüşlerinizi beklerim vaktim daralıyor yaptırcaksam en kısa zamanda yaptırmam lazım..

Son düzenleme:
ben aralıkta gebze özel yüzyıl hastanesi nde dogum yaptım.normal dogum 350 tl;sezeryan dogum 480 tl bilgilerinize...:53:

Back