Özel hastane de yapılan test sonucunu nasıl öğrenebilirim

vesileclkk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2024
35
5
20
Merhaba arkadaşlar ben özel hastanede ikili test yaptırdım onun sonucunu nereden öğrenebilirim e nabızda gözükmüyor bilen varsa yazabilir mi

Merhaba arkadaşlar ben özel hastanede ikili test yaptırdım onun sonucunu nereden öğrenebilirim e nabızda gözükmüyor bilen varsa yazabilir mi
E nabız da gozukmesi lazım ama zaten 2 testin sonucuc 10 güne kadar çıkar daha sonuç çıkmamış olabilir çıkınca e nabizda gözüküyor. 10 gün sonra doktorunu arayabilirsin. Bende özel hastanede yaptırdım doktor 10 gün sonra ara demişti aradim sonucu söyledi ama e nabizda da görebildim

E nabız da 2li test sonucu nasıl yazıyor tahlillerime bakıyor 2li test beta yazıyor başka bir şey yok herhangi bir grafik gibi.

biz doktorun asistanını aramıştık bize görsellerini atmisti. onun dısında bir sonraki kontrolümüzde doktor isterseniz danışmadan alabilirsiniz ikili test sonucunuzu elden alabilirsiniz demisti.

Özel hastaneyi aradım sonuçlar çıkmış mı die çıkmıs dediler 1 saat sonra arayın doktor sonuca baksın size bilgi verecez bende 1 saat sonra aradım ve doktor yanıma gelsin onunla konuşacam demiş pazartesi gidecem doktorumun yanına tedirgin oldum arkadaşlar inşallah kötü bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…