- 27 Eylül 2024
- 35
- 5
- 20
-
- Konu Sahibi vesileclkk
Ya baktımda oda e nabıza yönlendiriyor ama e nabızda çıkmıyorhastanenin internet sitesinde tahlil sonuçları yazar canım
E nabız da gozukmesi lazım ama zaten 2 testin sonucuc 10 güne kadar çıkar daha sonuç çıkmamış olabilir çıkınca e nabizda gözüküyor. 10 gün sonra doktorunu arayabilirsin. Bende özel hastanede yaptırdım doktor 10 gün sonra ara demişti aradim sonucu söyledi ama e nabizda da görebildimMerhaba arkadaşlar ben özel hastanede ikili test yaptırdım onun sonucunu nereden öğrenebilirim e nabızda gözükmüyor bilen varsa yazabilir mi
E nabız da 2li test sonucu nasıl yazıyor tahlillerime bakıyor 2li test beta yazıyor başka bir şey yok herhangi bir grafik gibi.E nabız da gozukmesi lazım ama zaten 2 testin sonucuc 10 güne kadar çıkar daha sonuç çıkmamış olabilir çıkınca e nabizda gözüküyor. 10 gün sonra doktorunu arayabilirsin. Bende özel hastanede yaptırdım doktor 10 gün sonra ara demişti aradim sonucu söyledi ama e nabizda da görebildim
Bence doktorunun numarası varsa ara göremedim sonucu de, o zaten analizini yapıp sana sonucu söylerE nabız da 2li test sonucu nasıl yazıyor tahlillerime bakıyor 2li test beta yazıyor başka bir şey yok herhangi bir grafik gibi.
Üni hastanesindeydi doktor.Kendisi baktı sıkıntı yok dedi bende tam anlayamadımBence doktorunun numarası varsa ara göremedim sonucu de, o zaten analizini yapıp sana sonucu söyler
Tamam sıkıntı yok dediyse sorun yok o zamanÜni hastanesindeydi doktor.Kendisi baktı sıkıntı yok dedi bende tam anlayamadım