• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkili tarama

Elifiklim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
1
0
1
30
Mrb ikili tarama testinde free beta hcg 29.4 riskli mi anlamadım doktor 1 hafta sonra cıkar dedi ama e nabızda gördüm

Mrb ikili tarama testinde free beta hcg 29.4 riskli mi anlamadım doktor 1 hafta sonra cıkar dedi ama e nabızda gördüm
e nabızdan kan değerleriniz çıkıyor ikili tarama sonuçu A4 kağıdında çıktı veriyorlar yorumlanmış çizelge filan oluyor risk oranınız hem ve ultrason bulgularınız ile birlikte risk oranı yorumlanıyor gittiginiz doktorunuz veriyor çıktığı e nabıza düşmüyor doktor o yüzden 1 hafta sonra çıkar demiştir

O şekilde riskli mi risksiz mi yorumlanamaz. Kan degerleri çıktıktan sonra doktora hesaplanmıs istatistik raporu gider. O da size risk durumunu anlatıp çıktıyı verir. Benim de dün kan sonucum çıkmış, e nabiza yansımadı hastanenin sisteminden gördüm. Bugün gittim sonucu ve raporu doktordan aldım. En yakın zamanda doktorunuza ulasıp sonucu öğrenebilirsiniz. Guzel çıksın inşallah 🌸

Back
X