- Konu Sahibi gulendam75
-
resim yok mu acabaaaDugun ve bayram olmak uzere iki defa giyilmis yepyeni takim 1 yas icindir fiyati 35 kargoda benden
resim yok mu acabaaa
Eki Görüntüle 1016442 Eki Görüntüle 1016443 ayakkabi 23 numara fiyati 10 tl
kaç cm yazıyo etiketinde acaba 1 yaş için mibucurukden alinmadir
kaç cm yazıyo etiketinde acaba 1 yaş için mi
peki teşekkürler canm oğlum henüz 11 aylık bize büyük olursadece 1 yas icin yaziyor yani 12 ay benim oglum 1 bucuk yasinda giymisdi
peki teşekkürler canm oğlum henüz 11 aylık bize büyük olur
peki teşekkürler canm oğlum henüz 11 aylık bize büyük olur
yok canm ben bu ay giydiricem oyüzden büyükeger yazin dugune hazirlik icin alicaksan zaten 12 ayi gecmis olucak bir ay icin buyuk demene sasdim dogrusu canim ben devamli ogluma artik en az 2 yas buyuk aliyorum bebekkende hep buyuk kiyafetleri giydirdim bu takimdanda buyuk beden kalmamis mecbur almisdim
canm dediğin gibi şuan giydirsem bi 2 kez giycek yaza olmaz benm oğlum yaşıtlarına göre uzun boylu herkes kendi çocuğunun yapısını bilir dimi bende şuan giydircektim şuan biraz büyük olur yaza kalsın desem küçük olur 1 2 kez giydirceğim bişeyi niye alıyım ki uzun süre giysin isterim ki oğlum henüz 8 aylıkken 18 24 aylık takım giydirdim ve büyük olduğunu fazla belli etmedi şuan ise o takım tam oluyoeger yazin dugune hazirlik icin alicaksan zaten 12 ayi gecmis olucak bir ay icin buyuk demene sasdim dogrusu canim ben devamli ogluma artik en az 2 yas buyuk aliyorum bebekkende hep buyuk kiyafetleri giydirdim bu takimdanda buyuk beden kalmamis mecbur almisdim
canm dediğin gibi şuan giydirsem bi 2 kez giycek yaza olmaz benm oğlum yaşıtlarına göre uzun boylu herkes kendi çocuğunun yapısını bilir dimi bende şuan giydircektim şuan biraz büyük olur yaza kalsın desem küçük olur 1 2 kez giydirceğim bişeyi niye alıyım ki uzun süre giysin isterim ki oğlum henüz 8 aylıkken 18 24 aylık takım giydirdim ve büyük olduğunu fazla belli etmedi şuan ise o takım tam oluyo
ilanim gunceldir halaDugun ve bayram olmak uzere iki defa giyilmis yepyeni takim 1 yas icindir fiyati 35 kargoda benden
bu cici takimi kacirmayin kizlarilanim gunceldir hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?