Bebek İkinci El özel gün ve dügünler icin yelekli erkek cocuk takimi

gulendam75

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
143
0
96
Bursa
Dugun ve bayram olmak uzere iki defa giyilmis yepyeni takim 1 yas icindir fiyati 35 kargoda benden

dugun ve bayram olmak uzere iki defa giyilmis yepyeni takim 1 yas icindir fiyati 35 kargoda benden

$528056_10150777496667937_739170725_n.jpg $CAM00262.jpg ayakkabi 23 numara fiyati 10 tl

peki teşekkürler canm oğlum henüz 11 aylık bize büyük olur

eger yazin dugune hazirlik icin alicaksan zaten 12 ayi gecmis olucak bir ay icin buyuk demene sasdim dogrusu canim ben devamli ogluma artik en az 2 yas buyuk aliyorum bebekkende hep buyuk kiyafetleri giydirdim bu takimdanda buyuk beden kalmamis mecbur almisdim

eger yazin dugune hazirlik icin alicaksan zaten 12 ayi gecmis olucak bir ay icin buyuk demene sasdim dogrusu canim ben devamli ogluma artik en az 2 yas buyuk aliyorum bebekkende hep buyuk kiyafetleri giydirdim bu takimdanda buyuk beden kalmamis mecbur almisdim
yok canm ben bu ay giydiricem oyüzden büyük

canm dediğin gibi şuan giydirsem bi 2 kez giycek yaza olmaz benm oğlum yaşıtlarına göre uzun boylu herkes kendi çocuğunun yapısını bilir dimi bende şuan giydircektim şuan biraz büyük olur yaza kalsın desem küçük olur 1 2 kez giydirceğim bişeyi niye alıyım ki uzun süre giysin isterim ki oğlum henüz 8 aylıkken 18 24 aylık takım giydirdim ve büyük olduğunu fazla belli etmedi şuan ise o takım tam oluyo

canm dediğin gibi şuan giydirsem bi 2 kez giycek yaza olmaz benm oğlum yaşıtlarına göre uzun boylu herkes kendi çocuğunun yapısını bilir dimi bende şuan giydircektim şuan biraz büyük olur yaza kalsın desem küçük olur 1 2 kez giydirceğim bişeyi niye alıyım ki uzun süre giysin isterim ki oğlum henüz 8 aylıkken 18 24 aylık takım giydirdim ve büyük olduğunu fazla belli etmedi şuan ise o takım tam oluyo

Anliyorum seni birazda hangi beden alicagina kararsizsin saniyorum ilk basda buyuk olur diyordun simdi ise kucuk olur diyorsun bu kiyafeti devamli giydiremicemiz icin elbet cocuk buyucek olmucak o halde seneyede giysin istiyorsan 2 yas icin alman gerekiyor bende buyuk aliyom hep seneyede olsun diye

Back