Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Özel gün için çok pahalı olmayan elbise

• Konu Sahibi Konu Sahibi uruz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uruz

∞ No more excuses, just action ∞
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
4.705
20
108
Bir yakınımın düğününe katılacağım. Bu düğünde giymek için uygun fiyata elbise almak istiyorum. İstanbul'da nereden temin edebilirim? Çok gösterişli bir elbise olmasına gerek yok, zaten kilo verme aşamasında olduğum için sonradan giymeyeceğim bir elbiseye çok para harcamak istemiyorum. Koton'un outlet mağazasında çok güzel elbiseler vardı ama ne yazık ki hepsi 34-36 bedendi boshayallersmile Ben 40-42 bedenim. Eğer İstanbu'da kiralama yapabileceğimiz yerler varsa o da çok güzel olur :)

Son düzenleme:
Beyoğlu pasajına git bence, belki birşeyler bulabilirsin uygun fiyata.. Arada güzel düğünde giyilebilecek çok şık elbiseler görmüştüm..

Ben geçen yıl aralıkta Adil Işıktan kısa kollu, siyah sade bir elbise aldım 79 tl idi. Bence oraya da bakabilirsin çok pahalı elbiseler yok. Koton un outlet değil de normal mağazalarına bak beğendiğin elbise için orada da 100tl den ucuz elbiseler çok

bakırköyde ebuziya caddesinin sonunda bi mağza ismini tam olarak hatırlayamadım ama tam karşısın da müzük aletleri satan bi dükkan var abiyeler 60 lira kısa olanlarlar uzanlarda 10 20 lira daha fazla indirime girmiş mutlaka git bak

Back