Özel Gözstepede Seyhan Özcan a giden varmı?

Merhaba,
1 ay önce tesadüf eseri bir arkadaşım senelerdir gittiği doktorundan rahimde kalınlaşma olduğunu öğrendi. Kendi doktoru korkulacak bir durum olmadığını seneye tekrar kontrol edeceklerini söylemiş. Arkadaşım bu konularda çok hassastır. Bizlere anlattı olayı. Apar topar Seyhan beye gittiler öğlen arasında. Seyhan bey muayene edip neler olabileceğini hemen kürtaj yapılması gerektiğini ve parça alınıp patolojiye gidilmesi gerektiğini söylemiş. Kalınlaşmanın hayra alamet olmadığını da belirtmiş. Hemen kürtaj olmuş arkadaşım ve patoloji sonucu rahim kanseri olduğu çıktı ortaya. Aynı hafta içine rahim ve yumurtalıkları alındı ve çok şükür ki başka yere sıçramamış. Kendi doktoruna kalsa seneye muayeneye gidecekti tekrar. Seyhan beyin bu aktif tavrı sayesinde arkadaşım şu an çok iyi durumda. Arkadaşım kendi doktoru bile Seyhan beyi arayıp teşekkür etti. Erken teşhiş sayesinde hastasının kurtulduğu söylemek için.

Fazla söze gerek yok bence.

Sevgiyle kalın.

Merhaba Bende kendisine muayene oldum .Son derece ilgili ve hassasiyet gösteren bir konuda bana yardımcı oldu.Kendisinin yaklaşımı sorulara cevap veriş tarzı ve kafamdaki karışıklıkla ilgili konuda yardımcı olmasından dolayı çok çok memnun kaldım.Sonuçta operasyonu da Seyhan bey yaptı.O konuda da son derece rahat ettim.Şiddetle tavsiye ederim.
selamlar

Merhaba arkadaşım;
Hamileliğimin 28. haftasındayım ve gebeliğimi öğrendiğim ilk günden beri seyhan beye gidiyorum..

Aslında ona gitmemdeki neden tamamen şans..
Kafamızda birkaç hastane ve araştırdığımız uzman doktorlar vardı... hamille olduğumu öğreneli 2 hafta olmuştu.. işyerindeki haftasonu eğitimleri yüzündeb gidememiştim..

Gitmek istediğimde de cumartesi gününde belirlediğimiz hastanelerde yer yoktu..
bende heycanla doktora gitmek istiyordum.. Şans eseri özel göztepeye soralım dedik.. Orda seyhan beyde yer bulduk... Hatta işin konmk tarafı ben kendisini bayan zannederken akşam gitmeden nasıl bir doktor araştıralım derken bayan olmadığını öğrendik...

Aslında giderken şimdi bu doktora gideriz sonra istediğimiz hastanelerden birine geçeriz diyorduk..

Tabi sabah oldu hastaneye gittik ve seyhan beyle tanıştık... İnanılmaz biri süper bir doktor.. 28. haftamdayım birdaha başka bir doktoru görmek istemiyorum... büyük ihtimalde doğumdan sonrada jinekolok olarak onda devam edicem =))

yani kendisi emekli olana kadar hastası kalıcam =)))

Aklında hiçbir soru işareti olmasın ...

Seyhan Bey,
Hem benim hem de kızkardeşlerimin doğum sürecini takip eden ve 6 tane harika bebeğin dünyaya sağlıklı gelmesini sağlayan doktordur. Hem gerekli psikolojik destek açısından hem de uzmanlık açısından ideal doktordur. Bu alanda en iddialı nişantaşı doktorlarından sonra onunla görüşmüştüm. Diğerleri bana hasta muamelesi yapıp 10 dakika da geçiştirip en yüksek ücret alırken her görüşmesinde; beni para makinesi gibi hissettirmişti. Seyhan Bey ise en düzgün ve doğru yaklaşımla her sorunla ilgilenip bu zorlu yolculukta rahatlatıcı ideal doktorluk görevini yapmıştır.
Kesinlikle tavsiye ederiz.

21. haftaya girmek üzereyim. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde baya bir araştırmıştım hem kendisi için yapılan yorumlar hem de hastanenin evime yakın olması tercihim oldu . Gayet memnunum ilgili, sizi kastırmadan güler yüzle de her soruyu cevaplıyor. Yapılması gereken testler, ya da o hafta ne yapılması gerekiyorsa onlarla da ilgili detay veriyor. Ev ödevi de veriyor arada testler vitaminler falan :) yani kısaca gebeliğimin devamında da kendisine gideceğim. Doğumu da inş kendisi yaptıracak.
Faydalı olduysam ne mutlu :)

Bende 7. haftamdayım daha önce ki gebeliklerim düşükle sonuçlandığı için , evime de yakın diye jkendisini trcih ettim. Şuana kadar 2 kere gittim memnunun gayet güleryüzlü dediğiniz gibi herşeyi güleryüzle açıklıyor . Sonuna kadar sağlıkla ilerleriz hayırlı doğumlar

hanımlar aranızda giden var mı?
Merhaba ben gidiyorum...Açıkcası iyi ama çok iyi olduğunu söyleyemem yani uzmanlığı ve iletişimi iyi evet inşllah onunla devam etcez ama bazı konularda sözünde duramama, tansiyon kilo takibi olmayan eksiklikleri hatta çok yoğunsa ihmali olabiliyor yine de gidilmiyecek bir doktor değil hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…