Bende daha yatarken sagıma soluma dönemiyorum. Yatıp kalkarkende biraz zorlanıyorum ama ev işlerini yapmaya basladım artık. Tabi normal hızda degil yavas yavas yapabiliyorum. Ameliyattan sonra titreme bende de iki dogumumda da oldu. Hatta bu dogumumda ameliyata girmeden önce basladı benim titremem anestezi doktoru sakinleştirici yaptı :) ama dogumdan sonra yine basladı :) dediğin gibi ya anesteziden yada sinirlerin bosalmasından dır diye tahmin ediyorum. Bende de basagrısı olmadı. Düz yatırmıyorlar kafanın altına bir aparat koyuyorlar oda sonradan basagrısı olmasın diyemiş.
İlk dogumumu yeditepe üniv.hasta.de yapmıstım. Oradaki doktorumda mükemmel bir doktordur ama dogum katındaki hemşireler benim sansımamıdır bilmiyorum cok kötüydü. İlk gece ogluma cok aglıyo actır die mama vermişlerdi bide bana ac bırakmıssım cocugu demişti hemşire. Daha sabah dogum yapmısım düşünebiliyormusun nasıl agır gelmişti bu söz. Ve erendeki ilginin yarısını bile göstermemişlerdi. Birde dünyanın parasını alıyorlar.
Orayla eren hastanesini karsılastırdıgımda eren acık ara fark atar kesinlikle.
Ama oradaki doktorum da dediğim gibi mükemmel biridir. Zaten anadolu yakası jinekoloji dernegi baskanı. Prof.Gazi yıldırım. Harika bir doktordur tavsiye ederim ama dogum katının hemşirelerini kesinlikle tavsiye edemiyorum.
Bu arada sondayı sormussun,bana ikinci dogumum oldugu için taktılar malesef
3-4 saat kaldı sonra cıkardılar sonra hemen yürüttüler.