- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
Amin canım sagolasın, oglum 5 yasında, su anda da hamileliğimin 3. ayı bitti :)
Ilk dogumumu yeditepe hast.de epidural spinal combine şeklinde yapmıslardı yani iki yöntemide aynı anda kullanmıslardı. Ben cok memnun kalmıstım. filiz hn.a sordum eren hast.nasıl yapılıyor die orada da aynı sekilde, iki yöntem bir arada yapılıyormus.fiyatları diğer hastanelere göre daha uygun benim ilk dogumum sezeryan oldugu için zorunlu sezeryan fiyatı alıyorlar oda 1500 tl.epidural farkı almıyorlar. Senin ilk dogumun oldugu için biraz daha fazla fiyat söyliyebilirler.
Valla dogum secenekleri herkese göre değişiyor ilk hamileliğimde cok arastırmıstım ve sonunda epidural sezeryana karar vermiştim iyiki öyle olmus, cok cok cok memnun kalmıştım kısmet olursa ikinci dogumum da öyle olucak :)
Maşallah oğluşun büyümüş:)
Benim oğluşumda yolda inşaAllah heyecanla bekliyoruz:) senin cinsiyet belli oldumu canım? Benim 12+5'te belli olmuştu sen şimdi kız istersin:) ama hayırlısı tabi sağlıklı olsunlarda inşaAllah en önemlisi o....
Banada bu eren'de zorunlu sezeryan 1500 dediler ama epidural farkı alırlarmı diye merak ettim
Ben normal doğum istiyorum inşaAllah normal olurda sezeryana gerek kalmaz ama o an bilemeyiz tabi Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.... yavruşlarımıza sağ salim kavuştursun inşaAllah....
Epiduralde hani kateter sokuyolarmış omuriliğe sen daha iyi bilirsin
Spinalde sadece iğne varmış kateter yokmuş o yüzden dedim acaba spinal daha mı rahat olur diye düşündüm ama memnun kaldıysan sıkıntı yok... inşaAllah sağlıklı hayırlı bi şekilde doğumumuzu atlatırız